Huvud sociala media Hitta gamla vänner med Facebook
sociala media

Hitta gamla vänner med Facebook

Hitta gamla vänner med Facebook
Anonim

Ja, du kan hitta gamla vänner på Facebook

 • Instagram
 • Twitter
 • Pinterest
 • Sociala nätverk
 • avLinda Roeder

  Denna långvariga webbentusiast och konsult har en bred kunskap om hur personliga webbsidor fungerar.

  Det bästa med Facebook för de som har använt sig av skolan under lång tid är förmågan att hitta gamla vänner. När du hittar gamla vänner som använder Facebook får du chansen att göra ändringar, börja om och vara bästa vänner igen, för att inte tala om att hitta förlorad kärlek.

  Bästa vänner förlorade

  Du gick din väg och din bästa vän gick hennes väg. Någonstans på vägen försvann telefonnummer. Du hade inget sätt att hitta varandra någonsin igen.

  Längs kommer Facebook. Allt du behöver göra för att hitta gamla vänner på Facebook skriver du in din väns namn och där är hon. Hittade äntligen.

  Kanske din sökning efter att hitta gamla vänner på Facebook inte skedde så snabbt. Men du hittade en annan lång förlorad vän. Så du lägger till dem i din vänlista istället. Ett par månader senare öppnar du din e-post bara för att hitta din länge förlorade bästa vän som just har hittat dig.

  Dela foton med Facebook-fotoalbumet. Lägg till foton från gymnasiet, lägg till aktuella foton och lägg till foton av dina barn i ditt Facebook-fotoalbum. Dina vänner kommer att älska det.

  Börja om

  Så du letade inte efter en bästa vän, du letade bara efter gamla vänner som du önskade att du hade försökt hårdare att vara vän med. Du har precis fått en ny chans.

  De säger att första intryck varar livet ut. Jag säger att andra chanser kommer bara en gång, och de kan vara lika viktiga vid första intrycket. Använd Facebook som ett sätt att bygga en ny vänskap med din förlorade vän.

  Att göra ändringar

  Felade du någon? Felade du dig? Du har precis hittat honom på Facebook så här är din chans att kompensera även om det fanns dåliga känslor eller skadliga ord, det är aldrig för sent att göra saker bättre och vara vänner igen.

  Facebooks hemsida gör det enkelt att börja om. Börja med att säga att du är ledsen, låt dem sedan förlåta dig eller säga att de också är ledsna. Låt sedan svunnen vara försvunnen och starta en ny relation. Samlas om möjligt och gör det slutgiltigt med en kram eller en handskakning.

  Överväg att skapa en Facebook-grupp för din examen. Detta är ett bra sätt att hålla kontakten, skicka ut meddelanden och få alla på ett ställe på Facebook.

  Hitta Lost Lost Love

  Du hittar dig själv singel igen och letar efter kärlek. Du går till Facebook och börjar leta upp personer du brukade träffa eller ville träffa. Snart upptäcker du att din älskling i gymnasiet också är singel.

  Det här är din chans för kärlek. Ta chansen och säga hej, låt honom veta att du också är singel och föreslå att du träffas till lunch. Kan inte skada!