Huvud programvara och appar Ladda ner Google+ för iPhone, iPod Touch och iPad
programvara och appar

Ladda ner Google+ för iPhone, iPod Touch och iPad

Ladda ner Google+ för iPhone, iPod Touch och iPad
Anonim

 1. Klicka på App Store-ikonen på din iOS-enhet.
 2. Klicka på i sökfältet och skriv "Google Plus".
 3. Välj lämplig app i sökresultaten.
 4. Tryck på Get- knappen för att fortsätta.

Systemkrav för Google+ för iPhone

Din iPhone, iPod touch eller iPad måste uppfylla vissa krav för att köra Google+-appen:

 • iOS 8.0 eller senare
 • Wi-Fi eller mobil webbåtkomst
 • Google-konto. Om du inte har en, kommer appen att leda dig genom processen.

02

av 05

Installera Google+ för iPhone, iPod touch och iPad

Klicka på Installera- knappen för att påbörja nedladdningen av Google+ för iOS-enheter. Du kan behöva ange ditt Apple-ID om du inte nyligen har installerat en annan app. Processen att installera den här appen kan ta några minuter, beroende på hastigheten på din internetanslutning.

Klicka på Öppna för att öppna appen från den här skärmen.

03

av 05

Logga in på Google+ på din iOS-enhet

När Google+ är installerad öppnar du appen genom att trycka på dess ikon på hemskärmen. När du gör det ser du inloggningsskärmen. Om du har ett Google-konto anger du din e-postadress i det angivna området och pekar på Nästa . Ange ditt Google-lösenord på nästa skärm och tryck på Nästa .

Hur man skapar ett gratis Google-konto

Om du inte har ett aktivt Google-konto kan du registrera dig för ett direkt från appskärmen. Klicka på länken "Skapa ett nytt Google-konto" för att komma igång. Din Safari-webbläsare öppnar ett fönster på din iOS-enhet. Du uppmanas att ange din personliga information inklusive din nuvarande e-postadress, lösenord, plats och födelsedatum.

När du har angett information och captcha-verifieringsinformation och uppmanas att läsa och godkänna användarvillkoren och sekretesspolicyn skapas ditt konto.

04

av 05

Inställningar för Google+ för avisering

När du startar Google+ för iPhone första gången visas ett dialogfönster som uppmanar dig att välja att tillåta eller inaktivera aviseringar för appen. Meddelanden kan innehålla varningar, ljud och ikonmärken. För att aktivera, klicka på OK- knappen; annars klickar du på Tillåt inte för att inaktivera.

Hur man hittar aviseringar för Google+ för iOS-enheter

De inställningar du väljer för aviseringar första gången du öppnar appen är inte inställda i sten. Om du vill ändra dina aviseringsinställningar för Google+-appen följer du dessa enkla steg:

 1. Logga in på Google+-appen om du inte redan har gjort det.
 2. Klicka på menyikonen högst upp i appen.
 3. Klicka på Inställningar .
 4. Välj Meddelanden .
 5. Gör önskade ändringar.

Från Meddelandemenyn på din inställningspanel på Google+ kan du aktivera eller inaktivera varningar och aviseringar för:

 • inlägg
 • människor
 • foton
 • Hangouts
 • evenemang
 • Kommunikation om Google+ sidor
 • gemenskaperna
 • Opinionsundersökningar
 • samlingar

05

av 05

Välkommen till Google+ för iPhone

Klicka på Hem- ikonen längst ner på skärmen. Den här startsidan är navigeringssidan för Google+ på din iOS-enhet. Nära toppen av hemskärmen finns ett fält med en kameraikon. Om du tillåter appen åtkomst till din kamera och foton kan du dela dina foton med andra här. Du kommer troligtvis också se ett nyligen meddelande på skärmen och en länk till ett ämne som är intressant för dig.

Längst upp på skärmen finns en menyikon. På insidan finns avsnitt där du kan skapa en ny cirkel av människor och visa statistik över dina nuvarande vänner, familjemedlemmar och bekanta. Du kan också ändra dina inställningar, skicka feedback och söka hjälp. Längst ner på menyn finns länkar till andra relaterade Google-appar: Spaces, Photos and Google Search.

Längst ner på skärmen, tillsammans med Hem-ikonen, finns ikoner för samlingar, gemenskaper och aviseringar. Besök samlingar och gemenskaper för ämnen som är intressanta för dig. När du hittar en klickar du på länken Gå med . Detta är ett snabbt sätt att anpassa din Google+ app.