Huvud programvara och appar Ladda ner Facebook Messenger för Android
programvara och appar

Ladda ner Facebook Messenger för Android

Ladda ner Facebook Messenger för Android
Anonim

Följ dessa enkla steg för att hitta och öppna Android Market:

  1. Hitta Android Market-shoppingväska-ikonen i din app-mapp.
  2. Välj ikonen för att öppna marknaden på din enhet.
  3. När du har startat kan du bläddra och ladda ner appar till din telefon.

Sök efter Facebook Messenger för Android

När du har öppnat Android Market måste du söka efter Facebook Messenger mobilprogramvara för din enhet. Följ dessa steg för att komma igång:

  1. Leta upp förstoringsglasikonen i det övre högra hörnet.
  2. Klicka på ikonen och skriv " Facebook " i sökfältet.
  3. Välj " Facebook Messenger " från resultatmenyn.

02

av 07

Ladda ner Facebook Messenger för Android

Från skärmen ovan kan du ladda ner Facebook Chat messenger kompatibel med din Android-telefon eller enhet. För att börja din nedladdning av Facebook Messenger för Android klickar du på den blå " Hämta " -knappen för att fortsätta, som finns i det övre högra hörnet av sidan som illustrerad ovan.

Från den här sidan i Android Market kan du också se skärmdumpar av Facebooks Chat-app, läsa vad andra tyckte om programmet och betygsätta Facebook Messenger från en till fem stjärnor baserat på din egen erfarenhet.

03

av 07

Acceptera och ladda ner Facebook Messenger för Android-appen

Därefter uppmanas du att acceptera och ladda ner din Facebook Chat-app till din Android-telefon. Klicka på den blå " Acceptera och ladda ner " -knappen (som illustrerad ovan) för att fortsätta installera programvaran på din enhet.

04

av 07

Din Facebook Chat Android-nedladdning har börjat

Därefter visas ett statusfält med detaljer om hur du laddar ner Facebook Chat till din Android-telefon. Vänta tills nedladdningen är klar, vilket kan ta upp till några minuter beroende på din internethastighet.

Medan du väntar står du fritt att utföra andra åtgärder på din telefon eller enhet, men det kan sänka nedladdningshastigheten till din enhet.

05

av 07

Logga in på din Facebook Messenger-app på din Android-enhet

När din nedladdning av Facebook Chat messenger är klar är du redo att starta direktmeddelandeklienten på din Android-telefon. Klicka på den grå " Öppna " -knappen för att starta Facebook Chat.

När du når skärmen som illustreras ovan kan du ange e-postadressen och lösenordet för ditt Facebook-konto i fälten. Klicka på silver-knappen " Logga in på Facebook " för att fortsätta.

Vad händer om jag inte har ett Facebook-konto?

Om du inte redan har ett gratis Facebook-konto klickar du på den blå knappen " Registrera dig för Facebook " längst ner på skärmen för att komma igång med denna Facebook Chat-app.

06

av 07

Hur man hittar Facebookchatt på din Android

Behöver du hjälp med att hitta Facebook Chat på din Android-telefon? Följ dessa enkla steg för att hitta var du har installerat Facebook Messenger-appen:

  1. Leta upp din Apps-mapp på din Android-enhet.
  2. Hitta den blå Facebook Chat-appikonen, med titeln " Messenger ".
  3. Klicka på ikonen för att starta appen.

Till skillnad från de flesta Facebook-ikoner, som är prydda med det sociala nätverkets berömda små bokstäver "f", har Facebook Messenger två-ord ballonger med en blå squiggle / blixt.

07

av 07

Välkommen till Facebook Chat för Android

När nedladdningen är klar kan du logga in och börja använda din Facebook Chat Messenger på din Android-telefon.

Precis som på det sociala nätverkets webbplats kan du skicka inkorgmeddelanden och även öppna din kompislista över online-användare för att börja skicka och ta emot meddelanden när du är på språng. Njut av Facebook Messenger's Android-app!