Huvud produktrecensioner 'Disney Infinity' 101: Vad du behöver veta
produktrecensioner

'Disney Infinity' 101: Vad du behöver veta

'Disney Infinity' 101: Vad du behöver veta
Anonim

Lär dig skillnaderna mellan de tre 'Disney Infinity'-spelen

 • Datorer och surfplattor
 • Smartphones
 • Gadgets
 • TV och teater
 • kameror
 • Audio
 • avChristy Matte

  Christy Matte har en magisterexamen i teknik i utbildning och har undervisat datorkurser för både vuxna och barn på 3 kontinenter.

  Franchisen "Disney Infinity" togs av Disney efter att utvecklaren, Avalanche Software, stängde sina dörrar i slutet av 2016. Guldutgåvor av de tre spelen släpptes dock på Steam för Windows-datorer. Dessa utgåvor innehåller siffrorna och innehållet i de tre spelen.

  Vad är "Disney Infinity"?

  "Disney Infinity" är ett videospel från Disney Interactive. Det är ett leksaker-till-livet-spel där spelare tar verkliga leksaker och placerar dem på en speciell bas för att föra dem in i den virtuella världen där de spelar. Var och en av "Disney Infinity" basuppsättningar har två delar: en Play Set och Toy Box. Play Sets är uppdragsdrivna spel kring ett tema, medan Toy Box är ett öppet byggnadsområde. En viktig inspiration för "Disney Infinity" var den tidigare utgåvan från Disney Interactive, "Toy Story 3" -spel. Du kan spela "Disney Infinity" i enkelspelare eller multiplayer-läge.

  Allt om "Disney Infinity" -speluppsättningar

  Varje "Disney Infinity" -startuppsättning innehåller minst en Play-uppsättning. Den första utgåvan inkluderade tre lekuppsättningar för The Incredibles, Monsters University och Pirates of the Caribbean. Spela uppsättningar har vanligtvis en historia att följa med massor av sidouppdrag och mål samt speciala single- och multiplayer-utmaningar som inkluderar att köra igenom hoops, poppa bollar och racing.

  Plot- och aktivitetslinjer som dessa finns i alla utom Inside Out Play Set, som är en plattformsspelare med sidohandling. I alla Play-uppsättningar finns det en klar början och slut, även om de flesta spelare fullbordar huvudspel med många uppdrag kvar. Spelare kan köpa ytterligare "Disney Infinity" -spel, men var och en fungerar bara med den Starter Set som den var designad för:

  • "Disney Infinity" : Pirates of the Caribbean, Monsters University, The Incredibles, Cars, Toy Story in Space, The Lone Ranger
  • "Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes" : The Avengers (ingår), Guardians of the Galaxy, Spider-Man Comics
  • "Disney Infinity 3.0 : Star Wars" : Twilight of the Republic (ingår), Inside Out, Rise Against the Empire, The Force Awakens, Marvel Battlegrounds

  'Disney Infinity' leksaksläge

  Toy Box-läget är en öppen sandlådemiljö där spelare kan bygga sina egna världar, scener och spel med hjälp av en rad verktyg och specialartiklar. De kan också använda valfri karaktär från den nuvarande eller tidigare "Disney Infinity" -uppsättningen, så att spelare kan scenstrider mellan Tinker Bell och Darth Vader, eller tävlingar mellan Lone Ranger (på en häst) och Lightning McQueen.

  Det breda utbudet av innehåll inkluderar uppsättningar och extra karaktärer från filmer, åkattraktioner och attraktioner från Disney Parks och massor av logikbaserade Creativi-Toys som kopplar allt till en upplevelse. Dessa prylar kan hålla poäng, markera varv, skjuta av fyrverkerier, slumpmässigt spawn fordon eller skurkar, och annars möjliggöra några kreativa och spännande interaktiva mönster i Toy Box.

  "Disney Infinity 2.0" såg tillägget av det inre. Spelare kan designa sitt eget hus med temarum och fler spel. Insidan har ett brett utbud av tecken från Disney, Pixar, Marvel och Star Wars, beroende på vilken version av spelet du spelar.

  Toy Box-skivor och spel

  Varje version av "Disney Infinity" har en uppsättning Toy Box-skivor med specialfunktioner. De kan ge ytterligare karaktärer till vissa karaktärer, ta med ett fordon eller vapen till världen eller förändra miljön på något sätt. De två första versionerna av "Disney Infinity" hade sina Toy Box-skivor i blindförpackning, vilket gjorde det svårt att samla kompletta set. "Disney Infinity 3.0" har Toy Box-skivor i temapaket.

  Med "Disney Infinity 2.0" tillkom Toy Box-spel. Dessa minispel är utformade med samma verktyg och innehåll som du har tillgång till i Toy Box. De utökar spelet men fungerar också som inspiration för spelare som vill skapa sitt eget innehåll. Toy Box-spelen är utformade för att fungera med motsvarande version av "Disney Infinity."

  Att välja vilken version av 'Disney Infinity' att köpa

  Börja med "Disney Infinity" kan känna sig lite överväldigande. Väljer du den senaste versionen? Börja med originalet? Går du bara med Toy Box? Det beror på dig, men tänk på:

  • Du kan använda alla tecken i den senaste Play Set, men inte i originalet. Om du vill använda Star Wars och Marvel-karaktärer vill du "Disney Infinity 3.0."
  • Play Sets är bara kompatibla med deras version. Om du vill uppleva Cars Play Set behöver du det ursprungliga spelet.
  • Om du inte bryr dig om uppdrag och mål kanske du tycker om att designa med Toy Box mest. Du kan lägga till Play Sets senare.
  • Om du har familjemedlemmar som är målinriktade kan de kämpa med det öppna Toy Box-läget. Se till att du får en Play Set.
  • "Disney Infinity 3.0" har de mest omfattande tutorials via Toy Box-navet. Börja där om du gillar mycket vägledning.
  • "Disney Infinity 2.0" (Marvel) Play-uppsättningarna var de mest linjära och restriktiva förutom Inside Out. Om du gillar att utforska mellan uppdrag, gå med antingen originalet eller "Disney Infinity 3.0."
  • Tecken kan bara finnas i den Play Set som de var designade för (medan de alla är välkomna i Toy Box-läget). Du kan inte spela med Mickey Mouse på Hoth. Tänk på att många av karaktärerna (särskilt Disney Originals) inte har någon motsvarande Play Set. Du måste designa din egen.

  "Disney Infinity" -plattformar

  "Disney Infinity" finns tillgängligt på de flesta av de stora plattformarna utom Wii, som har en urvattnad version av det ursprungliga spelet. Det finns också versioner av PC, iOS och Android, som alla är gratis men kräver köp i appen för ytterligare tecken eller koden från ett verkligt teckenköp.