Huvud webbsökning Skapa ett GIF med Giphy Cam-appen
webbsökning

Skapa ett GIF med Giphy Cam-appen

Skapa ett GIF med Giphy Cam-appen
Anonim

Gör roliga GIF-filer från början och dela med dina vänner

Med Giphy Cam kan du skapa en GIF genom att komma åt kameran på telefonen så att du kan lägga till några roliga animeringseffekter med några kranar och sedan enkelt dela den över sociala medier på bara några sekunder. Det är löjligt enkelt (och beroendeframkallande) att använda, men här är en kort sammanfattning av de viktigaste användningarna av appen ändå.

När du har laddat ner gratisappen för iOS eller Android kommer appen att be om din tillåtelse att använda din kamera. Om du har det bra klickar du på "OK" för att se appens huvudskärm.

Nu får du skapa ditt första GIF! Det är extremt lätt. Så här gör du:

  1. Använd kameran med pilarikonen i det övre högra hörnet på skärmen för att växla vyn mellan din framåtvänd eller bakåtvänd kamera.
  2. Y Tryck på den stora röda knappen en gång för att ta ett snabbt utbrott av fem foton som kommer att ordnas för att skapa ditt GIF, eller alternativt håll ner den röda knappen för att spela in en kort loop-GIF . Alternativt kan du importera alla befintliga foton, videor, GIF eller live-foton som du har sparat till din enhet.
  3. Välj vilket filter eller specialeffekt du vill ha i din GIF i miniatyrbilderna nedan. Det finns flera olika samlingar som du kan bläddra igenom genom att dra åt vänster eller höger på dem. Peka på vilken effekt som helst för att automatiskt aktivera den i kameravisaren för att se en omedelbar förhandsvisning av din GIF med filtret eller effekten som appliceras på den.
  4. Spara eller dela ditt GIF. Du kan spara den på din enhet eller omedelbart dela den via textmeddelande / Facebook Messenger / Twitter / Instagram / e-post. Du har också möjlighet att dela eller spara den med en annan app eller alternativt starta överallt och göra om GIF helt.

Om du väljer att spara din GIF på din enhet kanske du inte kan se den helt animerad förrän du skickar eller lägger den någonstans som stöder GIF-animationen. Så tänk på det.

Du kanske också stöter på några glitches när du använder den här appen. Beroende på din enhet och hur uppdaterat ditt operativsystem är, kan du uppleva allt från en oerhört långsam appnedladdning till en kameravisare som fryser. Appen uppdateras tyvärr inte ofta b Giphy så du kanske bara måste prova och se hur det går.

Vissa av effekterna kan också ta lite experiment innan du får dem precis rätt. Exempelvis fungerar effekten som skapar en animering i din bakgrund bäst om du håller din enhet stadigt under bra belysning utan något för upptaget i bakgrunden (t.ex. genom att stå mot en vanlig vägg).

Vill du se vad som finns kvar för att skapa GIF? Här är fyra andra appar för GIF-tillverkare som du kanske vill prova.