Huvud webbsökning Co: Writer Word Prediction
webbsökning

Co: Writer Word Prediction

Co: Writer Word Prediction
Anonim

 • Sökmotorer
 • Säkerhet och integritet
 • Att köra en webbplats
 • avAndrew Leibs

  Prisbelönad författare med en speciell expertis inom teknik som gör kommunikation och läsning mer tillgänglig.

  Co: Writer, utvecklad av hjälpmedelsteknikerpionjären Don Johnston, har varit ett av de mest framgångsrika ordförutsägelsesprogrammen sedan 1992 släpptes. Oavsett hur dåligt elever felstavar ord, och om de skriver en rapport, e-post eller blogginlägg, kan Co: Writer hjälpa till att se till att de väljer rätt.

  Det fungerar med de flesta skrivapplikationer som Microsoft Word, Outlook och WordPress och analyserar skrivning i realtid och erbjuder ordval baserade på grammatik. Dessutom deciphers programmet fonetiska och uppfann stavningar och felstavningar med omvända eller saknade bokstäver. Du kan få Co: Writer för Chromebooks, Windows, Mac och iOS-enheter.

  Ordförutsägelse eliminerar den främsta barriären mot hållbart skrivande

  Co: Writer tilldelar ett grammatiskt värde till varje ord i sina många inbyggda ämnesordböcker, vilket gör det möjligt att ge exakta förutsägelser för flera ordtider och användningsområden.

  Vi använder alla ordförutsägelse. Skriv Snowb i Google; sökrutan visar omedelbart en lista med troliga termer. Du kan klicka på snowboard för att starta sökningen. Även om du fortsatte att skriva och skrev snowbrading skulle Google returnera snowboardresultat och fortfarande erbjuda att leta efter din felstavning.

  Ordförutsägelsesteknologi är tålamod och förlåtande, och för många inlärningsstörda studenter är det ett avgörande skrivhjälpmedel. Det är en som ger tillräckligt med hjälp vid rätt tidpunkt för att hålla ord och tankar framåt. Co: Writer är designad för studenter som kämpar med stavning och syntax, skriver olagligt och har problem med att översätta tankar till ord.

  Många ordförutsägelseprogram kräver att en student skriver ett helt ord. De använder metoden bi-gram och tri-gram som bygger på ordmönster och upprepad användning. Co: Writer-programvaran har en språklig inställning och använder meningssammanhang för att förutse nästa ord.

  Programmet känner till det grammatiska värdet för varje ord i dess ämnesordböcker och tilldelar automatiskt grammatik till nya ord som elever lägger till. Detta låter Co: Writer förutsäga ord i flera tider och användningar. Det förlåter också de mest onda stavfel.

  Förbättringar av Co: Writer sedan starten har förenklad funktionalitet med ett fönster, en naturligt klingande talmotor från Acapela och valfri inloggning för omedelbar åtkomst till programmet.

  Studenter kan skapa nya ämnesordböcker i sekunder

  Co: Writer har miljoner ämnesordböcker. En student klickar på knappen Ämneordbok och väljer ett ämne från listan. Varje ordbok ökar tillgängligheten för förutsägbara ord man kan behöva när man skriver om ett ämne (t.ex. den amerikanska revolutionen).

  Om en student vill skriva om ett ämne som inte har någon ordbok kan man enkelt skapa ett. En effektiv metod är att kopiera text från en Wikipedia-artikel om önskat ämne, klistra in det i fönstret Ämneordlista och klicka på Skapa. Studenter kan ytterligare anpassa Co: Writer genom att lägga till ord relaterade till deras skola, familj och hobbyer.

  Vad kostar Co: Writer?

  Priset för Co: Writer är olika beroende på om det kommer att användas av personliga, föräldra- eller utbildningsskäl jämfört med för organisationer som skoldistrikt.

  • Se sidan Co: Writer Pricing för mer information om de olika priserna.
  • Du kan få en kort testversion av Co: Writer för att testa det innan du bestämmer dig för ett köp.