Huvud iphone & ipod Skriv ett nytt e-postmeddelande med iPhone-e-post
iphone & ipod

Skriv ett nytt e-postmeddelande med iPhone-e-post

Skriv ett nytt e-postmeddelande med iPhone-e-post
Anonim

Skicka e-postmeddelanden från din iPhone lika enkelt som från din dator

 • När du är redo att skicka meddelandet trycker du på Skicka .

  E-postleverantörer som inte är förkonfigurerade på iPhone kan läggas till Mail-appen manuellt. Du måste dock tillhandahålla information från leverantören, inklusive värdnamn och inställningar för inkommande och utgående e-post.

  Använd CC och BCC i iPhone Mail

  Precis som med stationära e-postprogram kan du CC eller BCC-personer på e-postmeddelanden som skickas från din iPhone. Om du vill använda något av dessa alternativ klickar du på Cc / Bcc, Från raden i ett nytt e-postmeddelande för att utöka det till tre fält.

  Lägg till en mottagare i CC- eller BCC-fälten på samma sätt som du lägger till den ursprungliga mottagaren i raden Till.

  Om du har mer än en e-postadress konfigurerad på din telefon väljer du vilken du vill skicka e-post från. Klicka på Från för att visa en lista över dina e-postkonton. Klicka på den du vill skicka e-postmeddelandet från.

  Använd Siri för att skicka e-post på iPhone

  Förutom att skriva ett e-postmeddelande med skärmtangentbordet kan du använda Siri för att diktera ett e-postmeddelande. Om du vill använda Siri öppnar du ett tomt e-postmeddelande, placerar markören i meddelandefältet, trycker på mikrofonikonen och börjar tala. När du är klar med meddelandet trycker du på inspelningsskärmen. Siri konverterar vad du sa till text. Du kan behöva redigera den, beroende på noggrannheten i Siris konvertering.

  Så här skickar du bilagor i iPhone Mail

  Du kan skicka bilagor - dokument, foton och andra objekt - från iPhone, precis som från ett e-postprogram på skrivbordet. iPhones som kör iOS 6 eller högre skickar e-post med bilagor till foto eller video som väljs direkt i Mail-appen.

  1. Öppna ett nytt e-postmeddelande och skriv meddelandet.

  2. Tryck och håll in meddelandefältet i e-postmeddelandet.

  3. När förstoringsglaset visas släpper du.

  4. I popup-menyn trycker du på pilen till höger för att avslöja ytterligare alternativ.

  5. Klicka på Infoga foto eller video för att öppna appen Foton . (Senare versioner av iOS inkluderar Lägg till bilaga och Infoga ritning, som fungerar på samma sätt.)

  6. Välj det foto eller videoklipp du vill bifoga.

  7. Tryck på Välj för att bifoga fotot eller videon till e-postmeddelandet.

  8. Tryck på Skicka .

   Använd e-postleverantörsappar

   Om du inte är intresserad av att få åtkomst till din e-post med Mail-appen, ladda ner appar utvecklade av e-postleverantörerna och använd dem istället. Populära appar för e-postleverantörer i App Store inkluderar:

   • Gmail
   • AOL
   • Yahoo
   • Microsoft Outlook
   • Zoho Mail