Huvud Webbläsare Ändra teman i Opera Web Browser
Webbläsare

Ändra teman i Opera Web Browser

Ändra teman i Opera Web Browser
Anonim
 • Grunderna
 • Installera och uppgradera
 • tips och tricks
 • Nyckelbegrepp
 • Mobila webbläsare
 • avScott Orgera

  Image

  Scott Orgera har varit teknisk journalist sedan 2007. Han har 25+ års erfarenhet som programmerare och QA-ledare och flera Microsoft-certifieringar.

  Denna handledning är endast avsedd för användare som kör Opera-webbläsaren på operativsystem Windows eller Mac.

  Våra rutiner kan bli lite vardagliga, och det kan inkludera att surfa på nätet. Ibland kan nya möbler, en ny garderob eller en färsk färgbeläggning få upp saker och stärka din dagliga mal. Detsamma kan sägas för din webbläsare, eftersom det kan vara precis vad webbläkaren beställde att ge den ett nytt utseende.

  Med bara några musklick kan Opera få ett helt annat utseende. Att lägga till och ändra teman i Opera är en bris, och denna handledning kommer att göra dig till en expert på nolltid. Öppna först din Opera-webbläsare.

  Windows-användare

  Klicka på Opera-menyknappen i det övre vänstra hörnet i webbläsarfönstret. När rullgardinsmenyn visas väljer du alternativet Inställningar eller använder följande kortkommando i stället: ALT + P

  Mac-användare

  Klicka på Opera i din webbläsarmeny, som finns längst upp på skärmen. När rullgardinsmenyn visas väljer du alternativet Inställningar eller använder följande kortkommando: Kommando + Komma

  Alla användare

  Operas inställningsgränssnitt ska nu vara synligt i en ny flik. Klicka på Basic i den vänstra menyraden om den inte redan är markerad. Därefter letar du avsnittet med teman. I det här avsnittet hittar du miniatyrförhandsgranskningsbilder av alla teman som för närvarande är installerade i din webbläsare, den aktiva åtföljd av en bock i förgrunden.

  För att använda ett av dessa teman i din webbläsare klickar du bara på det en gång så kommer de visuella förändringarna att visas omedelbart. För att ladda ner och installera fler alternativ klickar du först på knappen Hämta fler teman.

  Avsnittet Teman på webbplatsen Opera-tillägg bör nu vara synliga. Här hittar du en stor samling attraktiva webbläserskinn, alla med ett unikt utseende. Tillhörande varje tema är en förhandsgranskning, versionering och nedladdningsstatistik samt användarrecensioner. För att installera ett av dessa teman, klicka först på dess namn eller förhandsgranska bilden från startsidan. Klicka sedan på den gröna och vita knappen Lägg till till Opera. Installationsprocessen, som vanligtvis tar mindre än 30 sekunder beroende på din anslutningshastighet, kommer nu att börja. När den är klar förvandlas den här knappen till en ikon som läser Installerad och ett nytt operafönster öppnas med ditt nya tema redan aktiverat.

  Opera låter dig också integrera teman direkt från en fil. För att göra det, välj ikonen "plus" längst till vänster på förhandsgranskningsbilderna. Välj sedan filen som du vill installera.