Huvud Gaming Call of Duty Black Ops för PC
Gaming

Call of Duty Black Ops för PC

Call of Duty Black Ops för PC
Anonim

All nödvändig information du behöver för att spela Call of Duty: Black Ops

 • Xbox
 • PlayStation
 • Nintendo
 • Mobil
 • Minecraft
 • Klassiska spel
 • av Michael Klappenbach

  En IT-professionell med expertis inom spel och spelutrustning.

  Call of Duty: Black Ops är det sjunde spelet i Call of Duty-serien av videospel. Liksom alla andra spel i serien är det en första person-shooter som inkluderar både en spelares berättelsekampanj och konkurrerande lägen för flera spelare. Det fortsätter också de populära Call of Duty Zombies-spellägena. Black Ops är uppföljaren till Treyarchs tidigare spel, Call of Duty World at War, som flyttar tidslinjen från andra världskriget till kalla kriget. Enspelares kampanj berättas genom en serie flashbacks men äger rum från början av 1960-talet, kring tiden för den kubanska missilkrisen, genom Vietnamkriget.

  Köp från Amazon

  Spellägen

  Call of Duty: Black Ops innehåller tre olika spellägen; en kampanj med en spelares berättelse där spelare tar rollen som en av två specialstyrkoroperativ, Mason och Hudson, när de infiltrerar bakom fiendens linjer. Historien och många av uppdragen berättas genom en serie flashbacks medan de förhörs. Under några av uppdragen möter spelare historiska figurer från det kalla kriget, inklusive president John F. Kennedy, den kubanska ledaren Fidel Castro och försvarssekreteraren Robert McNamara. Dessa tre figurer finns också i ett av spelets andra lägen, Zombies multiplayer. Zombies-läget har ett antal kartor med olika rum, bättre AI än tidigare zombies och uppdaterad grafik. Det traditionella flerspelarläget har konkurrerande multiplayer-matcher och -lägen som har blivit vanligt inklusive Team Deathmatch, Free for All, Domination, Capture the Flag och mer. Multiplayer-läget har ett dussin kartor, ett system för utjämning / belöning / förmåner och möjligheten att satsa pengar i spel som kan användas för att köpa nya vapen och uppgraderingar.

  En sista funktion som finns i Call of Duty: Black Ops är de två minispelen som kan låsas upp från spelets menyskärm. De är det klassiska textbaserade spelet Zork och en zombie-stil top-down shooter som heter Dead Ops Arcade. Dead Ops Arcade II presenteras i 2015-utgåvan av Call of Duty: Black Ops III.

  Specifikationer och detaljer

  • Utgivningsdatum : 9 november 2010
  • Betyg : Betygsatt M för mogna av ESRB och 18+ av PEGI för blod och blod, starkt språk och intensivt våld.
  • Genre : Call of Duty Black Ops är en action-first-shooter med några nivåer i RPG-stil i multiplayer-delen av spelet.
  • Tema : Stället under det kalla kriget klassificeras Call of Duty Black Ops vanligtvis som ett modernt militärt skjutspel, men kan också delvis betraktas som historiskt eftersom det är tidsram upp till Vietnam-era.
  • Utvecklare / utgivare : Call of Duty Black Ops är det andra Call of Duty-spelet utvecklat av Treyarch och publicerat av Activision, med Call of Duty World at War som det andra spelet.
  • Också tillgängligt: Förutom datorn är Call of Duty Black Ops också tillgänglig på Xbox 360, PlayStation 4, Wii, Nintendo DS och OS X.

  Systemkrav

  specKrav
  Operativ systemWindows XP eller nyare
  CPUIntel® Core ™ 2 Duo E6600 eller AMD Phenom ™ X3 8750 eller bättre
  Bagge2 GB
  GrafikkortNVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro eller bättre med 256 MB RAM och Shader 3.0
  HDD-utrymme krävs12 GB