Huvud Gaming Call of Duty Black Ops 2 Easter Eggs
Gaming

Call of Duty Black Ops 2 Easter Eggs

Call of Duty Black Ops 2 Easter Eggs
Anonim

Plats : Enspelares kampanj - Celerium Mission

Under det andra uppdraget Celerium, i enspelarkampanjen, kan spelare hylla den norska Guden av åskan genom att titta på hans hammare. Hammaren gör egentligen ingenting. Spelare kommer inte att kunna plocka upp eller använda den och ingen mängd eldkraft kommer att lossa den från sitt abborre.

Hur man hittar Thor's Hammer

Thors hammare kan hittas precis i början av Celerium-uppdraget, som är det andra uppdraget i enspelares kampanj. Efter att ha tagit ut alla fienderna på kartan, gå tillbaka till det område som uppdraget startade, genom bunkerns ingångsvridning och gå till klippan, släpp ner till det nedre området och följ strömmen, släppa ner igen där du hittar en liten mörk grotta med Thors hammare som står upprätt på en klippa.

Nuketown Retro Games Easter Egg

Plats : Multiplayer - Nuketown 2025 Map

Alla älskar det när spelutvecklare hyllar retro-spel eller inkluderar spel inom spel. Det är exakt vad Treyarch gjorde med denna pärla i ett påskägg och om du kan klara den utmaning som de har ställt för att låsa upp detta påskägg kommer du att tilldelas lite retro spelgodhet.

Hur man låser upp Nuketown 2025 Retro Game Easter Egg

För att låsa upp detta påskägg måste du först vara på Nuketown 2025-kartan. Denna karta var ursprungligen en bonuskarta för bara de som förbeställde Black Ops 2 eller köpte Hardened eller Care-paketet. Kartan är nu regelbunden multiplayer-kartrotation och tillgänglig för alla.

När du är på Nuketown 2025-kartan har du tävlat runt på kartan och skjutit bort huvuden på varje slumpmässigt spawnd skyltdocka inom de första 90 sekunderna av matchen. Detta kommer troligen att behöva vara en teaminsats. När detta är klart kommer du att märka en Activision-logotyp på TV-skärmen som finns i mitten av kartan. Härifrån har du tillgång till fyra retro Activision-klassiker. Men eftersom detta är en flerspelarkarta, måste du vända dig för att spela med andra spelare. Den nuvarande spelaren som spelar retrospelet kan inte dödas under multiplayer-matchen.

De fyra inkluderade spelen är HERO, Kaboom !, Pitfall och River Raid

Mob of the Dead Johnny Cash Rusty Cage Secret Song Easter Egg

Plats : Mob of the Dead - Alcatraz-karta

Mob of the Dead, den andra zombies DLC för Call of Duty Black Ops 2, innehåller inte en, utan tre hemliga låtar påskägg för spelare att låsa upp och hitta. Johnny Cash-omslaget till Soundgardens låt "Rusty Cage" låses upp på Mob of the Dead Alcatraz-kartan genom att hitta den hemliga platsen för tre oljeburkar.

Hur man hittar oljeburkar för att låsa upp Johnny Cash Song

Det finns tre oljeburkar som spelare måste hitta för att låsa upp låten. Den första oljan finns på några hyllor i biblioteket längst till höger vid fönstren. Det är en liten mörk behållare. Den andra oljan finns i sjukhuset som finns på väg till taket. Burk finns på skrivbordet upp mot väggen. Den tredje och sista oljan kan finnas bakom en trälåda, vänster ner förbi Tommy Gun-butiken längs kedjelänkstaketet. Att använda alla tre burkarna låser upp låten och gör den tillgänglig för nedladdning.

Mob of the Dead Malukah Secret Song Easter Egg

Plats : Mob of the Dead - Alcatraz-karta

Den andra hemliga låten påskägg som hittades i Mob of the Dead DLC för Black Ops 2 är "Where we we going" av Malukah. För att låsa upp påskägget måste du följa en serie åtgärder och nyckelposter, när du är klar kan du höra låten.

Hur man låser upp Malukah Secret Song

För att låsa upp denna Malukah-låt i Mob of the Dead Alcatraz-kartan måste du först ta trappan ner till duschar och låsa upp dörren som leder till citadeltunnlarna. Därifrån måste du gå in i efterlivet på toppen av spiraltrappa. Längst ner i stegen finns en tresiffrig visningsblock med hjälp av attackknappen, ange 115 och sedan 935 och låten börjar spela.