Huvud e-post och meddelanden Få dina Facebook-meddelanden till liv
e-post och meddelanden

Få dina Facebook-meddelanden till liv

Få dina Facebook-meddelanden till liv
Anonim

Bilder kan göra dina meddelanden roliga och underhållande

På antingen stationär eller mobil kan du komma åt fler alternativ genom att klicka på "+" -tecknet som visas antingen längst upp eller nederst till höger om appen beroende på vilken enhet du använder. Det finns bokstavligen hundratals alternativ, och många av dem är animerade. Klistermärken är ett bra sätt att lägga till kul och underhållning till dina meddelanden.

emojis

Dessa små bilder används för att skildra både känslor och aktiviteter. Emojis är en uppsättning tecken som återges som bilder på de flesta operativsystem inklusive iOS, Android, Windows och OS X.

Emojis används för att lägga roligt till en mängd olika situationer med kommunikation. Du kan beställa avhämtning via emoji, få dina nyheter med emoji och till och med läsa en emoji-översatt version av Bibeln.

Trots det stora utbudet av emojis som finns tillgängliga finns det en begränsad uppsättning i Facebook Messenger på ett skrivbord. För att komma åt dem, klicka på ikonen som innehåller fyra ansikten under textrutan. Om du vill använda en emoji som inte finns tillgängligt i Facebook Messenger kan du besöka den här emojilistan, kopiera emojierna som du vill använda och klistra in den i textrutan i Messenger.

På en mobil enhet trycker du på ikonen "Aa" under textrutan i Messenger och klickar sedan på ikonen "lyckligt ansikte" på telefonens tangentbord för att komma åt emojierna. Du bör ha tillgång till hela uppsättningen genom att använda den här metoden och bara trycka på emojierna du väljer för att lägga till det i ditt meddelande.

GIF

GIF är animerade bilder eller videobitar som vanligtvis visar en dum situation. Att lägga till en GIF är ett bra sätt att lägga till humor till ditt meddelande. Klicka på eller klicka på "GIF" -ikonen under Facebook Messenger under textinmatningsrutan. Det kommer att ta fram olika GIF-filer som du kan välja mellan, samt en sökruta om du vill leta efter ett specifikt ämne eller ämne att lägga till i ditt meddelande. GIF har ofta kändisar i dumma situationer eller aktiviteter och används ofta på sociala medier för att framställa känslor.

Emoticons

Så vad är egentligen en uttryckssymbol? Enligt The Guardian, "En uttryckssymbol är en typografisk visning av en ansiktsrepresentation, som används för att förmedla känslor i en textmedium." Kortfattad för "känslosymbol", uttryckssymboler steg från internetens tidiga dagar när det fanns lite, om något, stöd för bilder, och uppfanns av datorforskare som använde karaktärer på tangentbordet för att skapa "ansikten" med olika uttryck . Till exempel är en kolon följt av komma ett vanligt uttryckssymbol som representerar ett smiley-ansikte. :)

Idag finns det en uppsättning uttryckssymboler som finns tillgängliga inom Facebook Messenger. För att använda dem skriver du helt enkelt tecknen från tangentbordet i textinmatningsfältet i Facebook Messenger (precis som du skulle göra om du skrev ett meddelande). Nedan finns en lista över kortkommandon och en beskrivning av vilken typ av bild som kommer att visas som ett resultat av att du anger dem.

Facebook Emoticon-genvägar

:) - Lycklig

:( - ledsen

: P - tunga

: D - flin

: O - gasp

;) - blinka

8) och B) - solglasögon

> :( - grinig

:/ - osäker

3 :) - djävul

O :) - ängel

:-* - kyss

^ _ ^ - väldigt glad

-_- - skissa

>: O - upprörd

Det är enkelt att göra dina meddelanden roliga och underhållande med de olika bilderna som finns tillgängliga i Facebook Messenger. Ha så kul!