Huvud ipad Bästa sätten att använda iPad i köket
ipad

Bästa sätten att använda iPad i köket

Bästa sätten att använda iPad i köket
Anonim

Hur iPad kan hjälpa dig ute i köket

Drop är två saker: en skala och en app. Skalan mäter hur mycket ingrediensen väger och skickar informationen till iPad. Appen innehåller ett bibliotek med interaktiva recept som du kan anpassa baserat på delar och antalet personer som serveras, och det hjälper dig också att slutföra receptet.

Kombinationen av Drop-skalan och appen gör det möjligt att använda en enda blandningsskål. När du lägger till ingredienser kommer Drop ihåg hur mycket skålen vägde före din nuvarande ingrediens, så den kan varna dig när du har lagt tillräckligt med ingrediensen. Drop håller också reda på baktiden.

Drop är inte den enda anslutna skalan på marknaden, men det är en av få som faktiskt kan hjälpa till att laga middag utan att dålig appdesign kommer i vägen.

Kok precis rätt med termometrar

Soliga dagar är bra att grilla, men du behöver inte vara bunden till grillen när du kan njuta av dagen. Anslutna termometrar håller koll på biffar eller fläsk skuldror utan att hela tiden sväva över grillen för att kontrollera det.

Webers iGrill-termometrar

Dessa temperaturläsningsanordningar övervakar fyra köttstycken samtidigt, och iGrill Mini håller reda på en enda bit, som är perfekt för en griskött eller hel kyckling.

Supermechanical's Range

Förutom en köksond erbjuder Supermechanical en version med en rund spets för att brygga eller göra godis. Dessa sträcker sig inte alltid till ugnen. Medan vissa smarta termometrar föreslår att de kan användas med bakning, klarar de inte alla utan vissa anslutnings- eller hållbarhetsproblem.

Undvik spill med en iPad-kökstativ

Även om vågar och termometrar kan förbättra användningen av iPad i köket, ska du inte försumma surfplattan. Det blir mer användbart om du får det. En bra stativ håller din iPad på plats så att du tydligt kan läsa receptet på skärmen, spara räknarutrymme och hålla händerna fria att laga mat.

Förbered iPrep

Prepara är ett utmärkt och prisvärt stativ. Den har inte bara en lucka för att hålla en pennan, utan den har även gummihandtag för att förhindra att enheten glider på bänkskivor i marmor eller granit.

Techmatte iPad-stativ

Om du huvudsakligen är orolig för att iPad håller sig i en läsbar vinkel utan att spendera för mycket pengar, är Techmatte-stativet ett fast val. Den stöder flera vinklar och hanterar alla storlekar på iPad.

Skydda din skärm med en pennan

Med allt huggning, knådning och klämning som händer i köket bör du antagligen inte använda din iPad med dessa fingrar. Och att tvätta händerna varje gång du behöver bläddra på en digital sida eller starta en app kan bli besvärande, varför en stylus för köket kan vara en praktisk investering. En pekpennan låter dig manipulera skärmen utan att röra den med fingret.

IPrep-stativet kommer med en pek- och pekhållare. Men om du går en annan väg bör du inte hoppa över den här komponenten. Att välja ut en pennan till köket är annorlunda än att välja en för att rita. Även om Apple Pencil är fantastisk, är prislappen överdödig för köket, och du skulle inte vilja riskera elektroniken i den med smutsiga händer. Gå istället efter en lågteknologisk lösning.

Adonit Mark

Marken kommer till toppen av listan av en viktig anledning. Det är billigt. Om en pennan hålls med röriga händer kan den slitna snabbt och du vill inte fortsätta ersätta ett dyrare alternativ.

Studio Neat Cosmonaut

Även om det är dyrare än Adonit-märket, har Studio Neat-pennan ett bredare grepp som kan göra det lättare att använda med pulver på händerna.

Wacom Bamboo Stylus Duo

Den här är både en pennan och en vanlig penna, så om du upptäcker att du behöver en penna-och-papperskombo för köket är detta ett bra sätt att gå.

Hitta och organisera dina recept

IPad har inte bara en app för nästan alla behov; det är också en bra e-läsare. Du borde kunna hitta din favoritkokbok i iBooks-butiken, och om du har en samling byggd på din Kindle kan du läsa Kindle-böcker på din iPad. Men här är några appar att leta efter.

Stor ugn

Den kanske bästa recept-appen på iPad, Big Oven ger tillgång till över 35 000 recept. Det borde räcka för de flesta familjer. Den har också ett bra gränssnitt som inte kommer i vägen när du försöker hitta din nästa måltid, taggar dina favoriter och har en delad livsmedelslista.

Sidechef

Sidechef är designad med de matlagningsutmanade i åtanke. Recepten är utformade i steg-för-steg-stil, och videor hjälper dig.

Anbud

Denna app är i princip Tinder för mat. Det är en rolig app och den är också användbar. Dra igenom recept för att upptäcka nya rätter och bestämma för middag.

Paprika Recept Manager

På samma sätt som Pinterest för mat, tar denna recept-app recept från webben och håller dem på ett ställe. Du kan också planera måltider i kalendern, ställa in flera timers för att hjälpa medan du lagar mat, skapa livsmedelslistor och mer. Du kan också skapa dina egna recept från grunden. Och det är tillgängligt på de flesta andra plattformar, så att du kan komma till dina recept på både din iPad och din Mac.