Huvud iphone & ipod Bästa sätten att hitta en stulen eller förlorad iPhone
iphone & ipod

Bästa sätten att hitta en stulen eller förlorad iPhone

Bästa sätten att hitta en stulen eller förlorad iPhone
Anonim

Leta efter din iPhone med hjälp av dessa appar och tips

Denna officiella app från Apple använder företagets iCloud-tjänst för att hitta din förlorade telefon. Först måste du ställa in Find My iPhone så att du kan använda appen på en annan enhet eller webben när din telefon saknas för att se din telefons placering, låsa telefonen på distans, ställa in ett lösenord på den eller till och med radera bort dess data. Det är gratis och kräver åtkomst till en annan iOS-enhet, en Mac eller en internetansluten dator när din är förlorad.

02

av 05

Enhetslokalisering

Appen Device Locator kräver inte en månatlig prenumeration. Istället låter denna app dig logga in på ett webbaserat konto för att spåra platsen för en telefon, få den att ljuda, låsa telefonen för att förhindra åtkomst av en tjuv och mycket mer.

03

av 05

Ping med din Apple Watch

Om du äger en Apple Watch kan du använda den för att pinga din synkroniserade iPhone. Pingfunktionen finns i Apple Watchs kontrollcenter - ta dig till den genom att dra upp från klockans botten. Ikonen ser ut som en telefon med ljudvågor som kommer ut ur den. Tryck på ping-knappen så kommer din iPhone att avge ett pingljud, även om det är inställt på tyst eller bara vibrerar. Fortsätt trycka på det efter behov när du letar efter den saknade telefonen.

Som en tilläggsfunktion, tryck och håll ned ping-knappen så att iPhone: s LED-blixt blinkar (detta fungerar bara när iPhone är låst).

04

av 05

Ring din telefon

Den här tekniken hjälper dig inte att hämta en stulen iPhone, men om du har tappat din telefon runt huset eller kontoret, kommer det att gå bra. Ring bara ditt telefonnummer och såvida inte din ringsignal är av, kan du spåra din telefon mellan soffkuddarna genom att följa ringsignalerna. Uppenbarligen måste du antingen ha tillgång till en fast telefon eller en annan persons telefon för den här.

05

av 05

Gör tapeter med kontaktinformation

Även om några appar ovan erbjuder en liknande sak, kan du skapa en bakgrundsbild med din kontaktinformation gratis. Använd ditt favoritgrafikprogram för att skapa en bakgrundsbild med ditt namn, e-postadress, ett alternativt telefonnummer du kan nås till och all annan relevant information som en person kan använda för att komma i kontakt med dig. Synkronisera sedan bilden till din iPhone och ställ den in både som bakgrundsbild och låsskärm. Detta kommer inte att tappa en tjuv, men det kan hjälpa dig att få en förlorad iPhone tillbaka om den hittas av en snäll person.