Huvud köpa guider Det bästa startkitet för smarttelefonkameror från 2019
köpa guider

Det bästa startkitet för smarttelefonkameror från 2019

Det bästa startkitet för smarttelefonkameror från 2019
Anonim

Ta bättre bilder med dessa toppkameratillbehör till din smartphone

 • Datorer och surfplattor
 • Spel & konsoler
 • Gadgets
 • TV och hemmabio
 • kameror
 • Audio
 • av David Beren

  Våra redaktörer undersöker, testar och rekommenderar oberoende de bästa produkterna; Du kan lära dig mer om vår granskningsprocess här. Vi kan få provision för inköp gjorda från våra valda länkar.

  Genomgång

  • Bästa övergripande tillbehör: OlloClip 4-in-1 på Amazon, "Du kommer knappt att märka Olloclip när den är ansluten och … det finns ingen ytterligare slutartid när du tar ett foto."
  • Bästa Selfie Stick: Mpow iSnap X hos Amazon, "Du hittar den perfekta vinkeln för att se ditt bästa ut när du själv fotograferar."
  • Bästa stativ: Joby GorillaPod på Amazon, "Kan användas på en plan yta, på en sten, lindad runt en gren eller var som helst din fantasi kan ta dig."
  • Bästa kameramontering : Beastgrip Universal Lens Adapter på Amazon, "Gör att du kan fästa linser för fotografering och videoinspelning."
  • Bästa ljusfäste : Lokfworld Ring Light Phone Holder hos Amazon, "Levereras med en 61-tums ljusstativ om du vill ställa in din telefon som en full stativrigg."

  Våra toppval

  Bästa totala tillbehör: Olloclip 4-in-1

  Köp på AmazonBuy på WalmartBuy på B&H Photo Video

  Köp på AmazonBuy på WalmartBuy på Overstock

  Köp på AmazonBuy på B&H Photo Video

  När det gäller stativ för smartphones, väcker få namn mer universell kärlek än GorillaPod. GorillaPod GripTight är praktiskt, flexibelt och bra, och är ett otroligt verktyg för den mest avslappnade eller professionella fotografen. Klämman passar alla enheter som mäter mellan 66 och 99 mm och fungerar för de flesta smartphones på dagens marknad.

  Att placera telefonen i GripTight-greppet är enkelt, bara dra klämman öppen och tryck in den igen, dra åt skruven så är du redo att gå. Böjbara ben gör att den kan placeras i nästan vilken position som helst. Det kan användas på en plan yta, på en sten, lindad runt en gren eller var som helst din fantasi kan ta dig. På bara 12 tum och 0, 15 pund är den tillräckligt bärbar för att förvaras i alla väskor i storlek för resor.

  Läs fler recensioner om de bästa smartphone-stativ som du kan köpa online.

  Bästa kamerafäste: Beastgrip Universal Lens Adapter & Rig Kit

  Köp på Amazon

  Namnet säger allt: Beastgrip är ett absolut odjur. Denna robusta rigg rymmer praktiskt taget alla moderna smarttelefoner, från iPhone till Android. Det låter dig ansluta linser för fotografering och videoinspelning, montera din telefon på ett stativ eller gimbal med mera. Den universella linsfästet är en 37mm gängad fog som fungerar med den medföljande Beastgrip vidvinkellinsen, tillsammans med en mängd andra linser och filter för att förstärka smarttelefonens kamera.

  De har kastat in fem separata ¼-tums fästen för att placera detta på ett stativ eller fästa mikrofoner och blixtar, så att du kan lägga till allt tillbehör du behöver för din fotografering. Dessutom har de inkluderat ett skjutriggsystem som rymmer olika telefonstorlekar och kameraplaceringar. Det betyder att dina bilagor kommer i linje med den inbyggda linsen på din enhet, även om du bestämmer dig för att ändra din telefonmodell i framtiden

  Beastgrip tillbringade år (och några crowdfunding-kampanjer) på att sätta ihop detta riggpaket. Varje Beastgrip-fäste monteras för hand i Chicago, så du kan vara säker på att du får en väldesignad och pålitlig produkt.

  Bästa ljusfäste: Lokfworld Ring Light Phone Holder

  Köp på Amazon

  Om du vill ta fotografering med svagt ljus - oavsett om det betyder mörka landskapsbilder eller fotografering i studio - är det bästa sättet att få bättre foton att ge ljus. Visst, du kan dra lite ISO-trick och få linser som lyser upp lågheten i en mörk scen, men att få ett bra fyllningsljus som fungerar bra kommer att ge mer professionella bilder.

  Lofkworld ljusring är 14 inches över och fungerar med 100W av kraft. Du kan dimma och justera färgtemperaturen (från 3200–5800K) så att du kan ge mjukt, jämnande ljus eller starkt, klarare ljus på dina foton. Den levereras med ett 61-tums ljusstativ om du vill ställa in din telefon som en full stativrigg, eller om du kan använda den Bluetooth-kapabla fjärrkontrollen för att trådlöst ansluta din enhet. Ringen har också ett hett skonfäste (utöver själva smartphonefästet), om du också vill använda din DSLR med den. När du är klar med fotograferingen, packa allt bort i det medföljande fodralet.

  Den här modellen är lite på den dyra sidan (det finns billigare, mer begränsade smartphonecentriska lampor där ute), men du får massor av funktioner för dina pengar.

  Letar du efter en ny kameratelefon också? Kolla in våra val för de bästa smartphonekamerorna och kameratelefonerna.