Huvud programvara och appar De bästa Apple TV-apparna för sportfans
programvara och appar

De bästa Apple TV-apparna för sportfans

De bästa Apple TV-apparna för sportfans
Anonim

 • Webbläsare och Internet
 • Video & ljud
 • Säkerhetskopiering och verktyg
 • Använda sociala nätverk
 • Nyheter & referens
 • Antivirus & säkerhet
 • E-post och meddelanden
 • Endast Windows
 • Endast Mac
 • Endast Android
 • Visa mer

  avJonny Evans

  Denna Apple TV-expert vet allt om Apple TV och bloggar dagligen om det.

  Är du ett sportfan? I så fall har Apple TV verkligen fått dig täckt av en växande mängd underbara fönster till all slags sportunderhållning. Medan många av dessa appar kräver prenumeration och det finns en liten överlappning när det gäller vilka sportvarumärken som ingår, är det följande en nedgång av några av de bästa tillgängliga sportapparna du hittar för din Apple TV.

  För Wrestling Entertainment

  WWE: s Apple TV-app, som är ett sökord för brottningsunderhållning i årtionden, ger dig tillgång till alla 12 årliga live-per-view-evenemang, inklusive WrestleMania. Det erbjuder också realityshows, originalprogrammering och en samling video-on-demand, inklusive klassiska WWE-, WCW- och ECW-program. Prenumeration krävs.

  Ta ett mål

  Fotbollsfans kommer att vilja ta tag i den övertygande MLS Live-appen. Det ger inte bara tillgång till nuvarande matcher, utan ger också en omfattande katalog med hundratals äldre spel. Du kan också titta på sammanfattande shower och djupgående fotbollsrelaterat innehåll, nyheter och dedikerade klubbkanaler.

  På väg till kabelskärning

  FOX Sports Go är en fantastisk app för sport. Dess gränssnitt med delad skärm låter dig inte bara titta på upp till fyra spel samtidigt, utan du kan också strömma från flera kanaler. Sport inkluderar NFL, MLB, UFC, NASCAR, Big 12 och Pac-12 Fotboll, Big East Basketball, FIFA World Cup och UEFA Champions League fotboll. Du måste ha en kabel- eller satellit-betal-TV-prenumeration eller ett abonnemang på en strömmande TV-tjänst som Sling TV eller Vue.

  Vill du ha baseball? Du vill ha MLB

  Basebollfans älskar MLB-appen. Inte bara erbjuder det högkvalitativa (60 fps) sändningar av både hemmalag och bortalag, utan det kan göra det i split-screen, vilket gör att du kan titta på två matcher samtidigt. Om du vill fokusera på bara ett spel på en gång kan du, antingen i helskärmsläge eller i ett interaktivt läge där du också kan övervaka poäng och spelstatistik i matchen.

  Basketfans behöver den här appen

  Naturligtvis är NBA ett måste-ha-abonnemang för basketfans, som kan använda appen för att titta på live och arkiverade klassiska NBA-spel samt speciellt innehåll på begäran (extra kostnad). Utöver detta kan du kolla live-poäng för alla spel och få de senaste schemat. Spelöversikt och lagvideor görs också tillgängliga via appen.

  De som har klippt kabeln

  Du får mycket sportaktioner och mer från Sling TV, som ger dig 25 grundkanaler ökade med upp till 65 extra för en månadsavgift (du kan till och med få HBO och FOX). Detta är go-to-appen för alla sladdskärande Apple TV-användare, särskilt eftersom dess samling av kanaler är så omfattande och bildkvaliteten är hög. Du får också en tydlig och omfattande kanalguide.

  Vissa gillar cricket

  Den kostnadsfria International Cricket Council officiella appen för ICC World Twenty20, India 2016 köpte dig full turneringstäckning, video, bilder, nyheter, statistik och matchhöjdpunkter och mer. Med fixturen över appen förblir en rik källa till arkivfilmer från evenemanget och en bra app att ha installerat i tid för framtida ICC-matcher.

  Allt ESPN

  WatchESPN-appen erbjuder strömmande sportaktiviteter dygnet runt från alla programföretagens nätverk. Sport inkluderar fotboll, NBA, MLB, PGA Golf och mer. Det största namnet inom sporttäckning, det erbjuder en djup rikedom av innehåll genom det intuitiva och bekanta Apple TV-gränssnittet. Den enda fångsten är att du måste ha ett kabelabonnemang.

  Var är det nittonde hålet?

  PGA Tour-appen ger live täckning av över 30 PGA Tour-evenemang varje år. För en månatlig prenumeration kan du titta på live-spel, få tillgång till höjdpunkter i realtid och njuta av turneringsöversikt. Den djupa mängden golfinnehåll är fullt sökbar med det välkända Apple TV-gränssnittet.

  Det här är fotboll

  De senaste historierna, nyheterna och insiderkommentarerna tillsammans med tillgången till alla säsongens 256 fotbollsspel som du kan titta på både live och on-demand i NFL-appen på Apple TV. Appen ger också höjdpunkter över de stora fixturerna, till exempel Super Bowl-matcherna. Statiska fans kan utforska resultattavlor och djupgående teamvideo.

  The Big Sports Bundle

  Kanske är det största problem med tillgängliga sportsappar, NBC Sports ger tillgång till en mängd sportaktiviteter året runt. Du kommer att kunna få ditt fyllning av fotboll, fotboll, hockey, golf, tennis, häst- och motorsport och fler former av sportunderhållning i denna app. Det enda som kommer i vägen för full njutning här är behovet av att ha en kabel- eller satellitabonnemang för att få tillgång till allt detta innehåll.

  För kontaktsport

  Om du gillar kontaktsport kan du också ta en titt på den här appen som ger dig kampsport, boxning, kickboxning, pro wrestling, nyheter, analys och dokumentärt innehåll. Det är ett 24-timmarsnätverk så att du kan komma åt kontaktsport från hela världen. Du får också tillgång till TNA Wrestling-program på begäran.

  Underhållning för folket

  Förbindelsen mellan sporttäckning och kabelkanaler går djupt och Apple och andra har ställts inför stora utmaningar som låser upp detta pussel. Trots dessa hinder innebär en stadig introduktion av appar som dessa för Apple TV-användare att situationen förändras och det är bara en tidsfråga innan du ska kunna välja och välja sport - och media - du vill titta på, utan att vara bundna till en kabel- eller satellitleverantör.