Huvud android Android Honeycomb 3.1
android

Android Honeycomb 3.1

Android Honeycomb 3.1
Anonim

Android Honeycomb 3.1 var en nyskapande ny Android OS-version.

Honungskakan introducerade också ett omdesignat tangentbord skräddarsytt för enheter med stora skärmar som smartphones och surfplattor.

Android Honeycomb 3.1 släpptes vid en tidpunkt då större enhetsskärmar precis skulle komma ut. Så funktioner som är utformade för större skärmar fungerade inte på alla enheter.

Honungskaka Spelade Android Movie Rentals

Uppdateringen Android 3.1 installerade en videoapp som bläddrade i Android Market (nu Google Play) för videohyrning. För att spela filmer anslutdes en Android-telefon till en TV med en HDMI-kabel (för enheter som stöds). Idag erbjuder Chromecast ett trådlöst sätt att strömma innehåll från en telefon till en TV.

Uppgraderingen av Android 3.1 stödde innehållsskydd över HDMI, vilket var ett branschkrav innan de tillät användare att köpa filmuthyrning.

Honungskaka Uppgraderad Google TV

Google TV fick också en honungskaka-makeover. Detta inkluderade ett förbättrat gränssnitt för Google TV. Google TV-tjänsten ersattes dock av Android TV.

Andra Android Honeycomb 3.1-funktioner

Några ytterligare funktioner introducerade i Android Honeycomb 3.1 inkluderade:

  • Tvåfönster användargränssnitt för e-post- och kontakter-apparna.
  • Ny galleri-app med helskärmsläge och miniatyrbilder.
  • Webbläsare med flikar, inkognitoläge, bokmärken och historik.
  • Förbättrad multitasking med en Recents-app.
  • Upp till fem anpassningsbara hemskärmar för extra utrymme för appikoner.

Alla dessa funktioner gjorde Android-upplevelsen mer intuitiv, den utnyttjade det större skärmutrymmet och skapade en mer flexibel miljö för Android-användare.