Huvud fönster Lägg till fler e-postkonton i Windows Live Mail
fönster

Lägg till fler e-postkonton i Windows Live Mail

Lägg till fler e-postkonton i Windows Live Mail
Anonim

Konsolidera dina e-postkonton till en applikation

 • Grunderna
 • Guider och handledning
 • Installera och uppgradera
 • Nyckelbegrepp
 • av Gilberto Perera

  En PMP och Six Sigma-professional med mer än 15 års erfarenhet av teknikutbildning och chefredaktör för GilsMethod.com.

  Windows Live Mail har avbrutits av Microsoft. Vissa människor kan dock fortfarande använda det, så dessa instruktioner bevaras för att hjälpa dem lägga till ytterligare e-postkonton.

  Den här guiden visar dig hur du lägger till ytterligare e-postkonton till Windows Live Mail så att du kan komma åt alla dina e-postmeddelanden på ett ställe.

  Som med de flesta applikationer finns det vissa begränsningar för vilka typer av servrar och e-postleverantörer som stöds.

  Windows Live Mail kan stödja de flesta webbmailleverantörer inklusive Outlook.com, Gmail och Yahoo! Post.

  Hur man lägger till e-postkonton i Windows Live Mail

  I följande steg visar vi dig hur du lägger till e-postkonton i Windows Live Mail.

  1. Klicka på den blå Windows Live Mail- knappen som finns i det övre vänstra hörnet av programfönstret.

  2. När menyn visas klickar du på Alternativ och sedan på E-postkonton …

  3. När dialogrutan Konton visas klickar du på Lägg till

   .

  4. Välj E-postkonto som den kontotyp du vill lägga till i Windows Live Mail.

  5. Ange ditt e-postkonto och inloggningsuppgifter tillsammans med alternativet att ställa in ditt visningsnamn. Se till att kom ihåg att det här lösenordet är markerat om datorn inte är delad. Om du har flera användare på samma konto kan du avmarkera det här alternativet eller skapa flera Windows-användarkonton och inte behöva oroa dig för din integritet.

  6. Om du har mer än ett konto och vill skapa det konto du lägger till standardkontot markerar du kryssrutan Gör detta till mitt standard e-postkonto .

   Manuella serverinställningar

   Om du använder en e-postleverantör som inte automatiskt konfigureras med Windows Live Mail, eller om du är värd för din egen e-postserver, kan du behöva konfigurera inställningarna för e-postserveren manuellt.

   För att göra detta, kontrollera manuellt konfigurera serverinställningar och klicka på Nästa . Lägg till den information som behövs för att ansluta till e-postservrarna. När du anger dessa inställningar bör Windows Live kunna hämta e-postmeddelanden utan problem.

   När du har lagt till kontot och sparat inställningarna kan du komma åt alla dina e-postkonton på ett ställe. Du kommer att märka att Windows Live Mail kommer att ha ett avsnitt för varje e-postkonto tillagd. Njut av komforten med att läsa alla dina e-postmeddelanden på ett ställe.