Huvud köpa guider De 9 bästa PS4 Horror Games 2019
köpa guider

De 9 bästa PS4 Horror Games 2019

De 9 bästa PS4 Horror Games 2019
Anonim

Är du redo att vara rädd utan tro?

 • Datorer och surfplattor
 • Smartphones
 • Gadgets
 • TV och hemmabio
 • kameror
 • Audio
 • avAlex Williams

  Våra redaktörer undersöker, testar och rekommenderar oberoende de bästa produkterna; Du kan lära dig mer om vår granskningsprocess här. Vi kan få provision för inköp gjorda från våra valda länkar.

  Genomgång

  • Bästa övergripande: The Last of Us: Remastered hos Amazon, "Ett lysande mästerverk i spel och det bästa PS4-skräckspelet på listan."
  • Bästa multiplayer: Dead by Daylight hos Amazon, "Fyra spelare samarbetar som överlevande mot en spelare som är en vild mördare."
  • Bästa Sci-Fi: Prey hos Amazon, "Undersök en fientlig främmande art i en rymdstationsanläggning där allt går fel."
  • Bästa välj ditt eget äventyr: Tills Dawn hos Amazon, "Gör dina egna val som formar hur historien om tills Dawn utvecklas."
  • Bästa tredje person-skytten: The Evil Within 2 hos Amazon, "Gameplay som kommer att stimulera din spänning när du kämpar mot levande skräck."
  • Bästa 2D Art-Style: Yomawari: Midnight Shadows at Amazon, "Ett snyggt animerat, äventyrsskräckspel och är fantastiskt designat."
  • Bäst för att gömma sig: Outlast Trinity på Amazon, "Allt du kan göra är att springa, gömma sig och känna hopplös eftersom otäcka fiender kommer att leta efter ditt blod."
  • Bäst för VR: Paranormal aktivitet: Den förlorade själen på Amazon, "kommer att lura sinnena och få dig att vända hörn när du anstränger dig med rädsla i väntan på det okända."
  • Bäst för samlare: Night Trap på Amazon, "Ett bisarr skräckspel som firar 25-årsjubileum på PS4."

  Våra toppval

  Bästa övergripande: The Last of Us: Remastered

  Köp på AmazonBuy på Walmart

  Med över 200 Game of The Year-utmärkelser under sitt bälte är The Last of Us: Remastered, onödigt att säga, ett lysande mästerverk inom spel och det bästa skräckspelet på PlayStation 4 på listan. Den uppdaterade PS3-titeln 2013 kommer med full upplösning på 1080p, grafiska uppgraderingar och bildhastigheter, alla DLC-paket som släppts under åren samt filmkommentarer i spelet från både rollen och den kreativa regissören.

  The Last of Us: Remastered är ett tredje person, action-äventyr, överlevnad skräckspel som känns som en film och ligger i det post-apokalyptiska USA där människor har smittats av en muterad svamp som gör dem fientliga. Spelare kommer att hoppa in i både intensiva pistol- och nävekampar och ta skydd bakom föremål medan de reser över USA. Spelets fantastiska ljudeffekter, karaktärsdialog, fantastiska bilder och uppslukande miljöer. Känns som mer än bara ett videospel, The Last of Us: Remastered är en spännande och känslomässig upplevelse som kommer att locka dig med dess utmärkta skrivande och spel.

  Bästa multiplayer: Dead by Daylight

  Köp på AmazonBuy på WalmartBuy på Target

  Dead by Daylight är det perfekta multiplayer-skräckspelet för PS4 där fyra spelare samarbetar som överlevande mot en spelare som är en vild mördare för att mörda alla. Överlevande spelar i ett tredjepersonsperspektiv (vilket ger dem en bättre situationsmedvetenhet), medan mördaren spelar i ett mer fokuserat första personläge.

  I Dead by Daylight kommer överlevande spelare att försöka undkomma mördarens kopplingar när de reparerar generatorer för att öppna dörrar tillbaka till säkerhet. Spelare belönas för att rädda sina vänner, lyckas smyga och utföra andra modiga uppgifter. Varje karaktär har unika färdigheter, med ett progressionssystem som erbjuder förmåner och föremål som skräddarsys efter deras överlevnads- eller mordstrategi. Ett headset rekommenderas för både samarbete mellan andra överlevande spelare för att lyckas och, om du spelar som mördaren, för att skrämma dagsljuset från alla andra.

  Bästa Sci-Fi: Prey

  Köp på AmazonBuy på Walmart

  I Prey kommer du att arbeta i rymden när du går runt jorden och månen och undersöker en fientlig främmande art i en rymdstationsanläggning där allt går fel. Prey är ett första person skytt, sci-fi, överlevnad skräckspel med rollspel element som förändrar hur du spelar och fullbordar det, med anpassade förmågor i både främmande och mänskliga krafter.

  Rov kommer att få dig att tänka och vara försiktig när du strövar genom dess öppna världsinställning där du löser enkla lösningar baserade pussel, samla ritningar och prylar, uppnå mål och engagera fiender i antingen listiga stealthmanövrar eller genom direkt konfrontation. De skuggiga utomjordiska varelserna kommer att trampa runt och utmana dig när de döljer sig inom spelets nivåer som kaffemuggar, krukväxter och vardagsvaror som gör att du ifrågasätter allt och varje rum du kommer in. Du kommer att få cirka 15 timmars spel med Prey när du släpper upp den mystiska intresset i en fin, sci-fi-estetisk miljö med cool 80-tals synthmusik.

  Bästa Välj ditt eget äventyr: tills daggry

  Köp på AmazonBuy på Walmart

  När du spelar till Dawn första gången påminns du om fjärilseffekten där en liten fjäril som vifter med sina vingar idag kan leda till en förödande orkanvecka från och med nu. Intensiv? Det bästa skräckspelet för att välja ditt eget äventyr har att göra dina egna val som formar hur historien om tills Dawn utvecklas, och det finns hundratals möjligheter, så välj dina handlingar noggrant.

  Tills Dawn är ett skräckäventyrspel där en grupp på åtta tonåringar åker på en semester i en trevlig mysig stuga i de snöiga bergen och sedan attackeras av en mystisk galning. Gameplay är fokuserat på snabbtidshändelser, utforskning, hitta ledtrådar och fatta hårda, etiska beslut som ibland innehåller flashback- eller flash-framåt-sekvenser. Visst, det är nerven som förstörs och spänd, men tills Dawn är den ultimata förseningen i tillfredsställelse som får dig att känna dig belönad och testa ditt tålamod när du hanterar och vägledar ödet för karaktärer som får fram det bästa och värsta i dig.

  Bästa tredje person-skytten: Det onda inom 2

  Köp på AmazonBuy på Walmart

  Evil Within 2 är det bästa tredje personens överlevnadsskräckvideospel för PS4 och erbjuder iögonfallande bilder, atmosfärer och spel som kommer att stimulera din spänning när du kämpar mot levande skräck för att rädda din länge förlorade dotter.

  Om du är ett fan av Resident Evil 4, kommer du absolut att älska det här spelet. The Evil Within 2 använder ett utjämningssystem i RPG-stil där du kan uppgradera din hälsa, löpning och andra förmågor som kommer att ge dig en fördel när du kämpar mot spelets otäcka (om än kreativt utformade) monstrositeter genom att antingen skjuta ner dem, snygga bakhåll dem, bråka dem eller bara springa bort. Du går igenom en vacker (men spöklik) drömvärld, skapar material och uppgraderar 14 olika vapen (tänk revolver och korsbågar) med begränsad ammunition. The Evil Within 2 är gjord av några av de största skräckgenre-videospelutvecklarna i historien, nämligen Shinji Mikami (regissör för den ursprungliga Resident Evil).

  Ta en titt på våra val för de bästa PS4-överlevnadsspel.

  Bästa 2D Art-Style: Yomawari: Midnight Shadows

  Köp på Amazon

  Yomawari: Midnight Shadow är ett väldigt animerat, äventyrsskräckspel och är fantastiskt designat. Spelet har du utforska övergivna hem, skräp, mörka avlopp, allt för att få hem säkert och sundt. Här är backstory: Det var slutet av sommaren, och vänner Haru och Yui bestämde sig för att gå till en bergstopp för att titta på fyrverkerier bara för att se deras hemstad uppslukad i mörkret. De separeras sedan fysiskt av en mystisk angripare.

  Spelet har du att spela mellan två karaktärer, samla ledtrådar och söka igenom natten där du gömmer dig i buskarna för att lugna din pulserande hjärtslag och undvika bisarra ghouls och otroligheter. Du kan berätta när du först spelar Yomawari: Midnight Shadows att det gjordes med passion; du kommer att se och höra varje liten detalj och nyans i miljöerna, inklusive sidorullande setbitar, kylande varelser dialog och enstaka vackra freak av naturen.

  Bäst för att gömma: Outlast Trinity

  Köp på AmazonBuy på Walmart

  I Outlast Trinity kan du inte slå tillbaka, allt du kan göra är att springa, gömma sig och känna sig hopplös när otäcka fiender kommer och letar efter ditt blod. Outlast Trinity är en samling av Outlast 1, Outlast Whistleblower och Outlast 2, alla första personers, överlevnads- / psykologiska / skräckspel där spelare undviker döden genom att gömma sig i olika platser som skåp, fat, sängar, majsfält och hoppas på det bästa.

  Men först en varning: Outlast Trinity-serien har nervkrossande spel med oroande realism och ganska störande bilder som du kanske vill undersöka innan du köper. Läser du fortfarande? Skräckserien sätter dig i ställning för karaktärer som får näsan på platser de inte tillhör, snubblar över psykopatiska kulter (Outlast 2) eller på psykiatriska sjukhus som överträffas av mordpatienter (Outcast 1) i områden som vanligtvis är fyllda med kadavrar. I alla spel är spelare beväpnade med bara en nattvisningsvideokamera med begränsade batterier och de måste stanna under radarn från fienderna. Lycka till!

  Bäst för VR: Paranormal aktivitet: The Lost Soul

  Köp på Amazon

  Skapad för PlayStation VR, Paranormal Activity: The Lost Soul är ett virtual reality-spel som fördjupar dig i ett hem mitt i en träig stadsdel. Men det är hemsökt och din nyfikenhet har du utforska den även om det innebär att du sätter ditt liv i fara och höjer ditt blodtryck. Spelare kommer att utforska det enorma, öppna världshuset som inte har något annat än ett ljus när de undersöker bilder, anteckningar och andra ledtrådar som ströks i rum som kommer att lura sinnena och få dig att vända hörn när du spänner av rädsla i väntan på det okända.

  Behöver du mer hjälp med att hitta det du letar efter? Läs igenom vår bästa artikel om PS4 VR-spel och ta reda på allt du behöver veta om PlayStation VR.

  Bäst för samlare: Night Trap

  Köp på Amazon

  Night Trap för PlayStation 4 är ett bisarr skräckspel som firar 25-årsjubileum på PS4 med endast 5 000 begränsade exemplar tillgängliga över hela världen (och de säljer snabbt).

  Det mest oväntade skräckspelet på listan, Night Trap släpptes ursprungligen på Sega CD 1992 och marknadsfördes som ett interaktivt filmspel som använder video med full rörelse för att presentera både historia och spel. Instruerad av en polisgrupp tittar spelare på liveövervakningsfilmer på åtta platser i ett hushåll och utlöser fällor för att fånga slingrande inbrottstjuvar som rov vid ett slumparti. Night Trap, tillsammans med Mortal Kombat, fördes upp i en amerikansk senatkommitté 1993 och diskuterade våld i videospel (även om spelet är tamt) vilket resulterade i ESRB-betyg (E för alla, M för mogna) som vi ser på spel idag, gör det till en del av videospel historia för alltid. PS4-utgåvan levereras med extrafunktioner, inklusive en manuell i fullfärg, utfälld affisch och vändbar omslagskonst.

  Letar du efter zombiespel? Kolla in vår sammanställning av de bästa zombie-spelen för PS4.