Huvud programvara och appar 8 Hitta mina vänner-alternativ för Android
programvara och appar

8 Hitta mina vänner-alternativ för Android

8 Hitta mina vänner-alternativ för Android
Anonim

Dela din platsinformation med pålitliga nära och kära

Vad vi gillar

 • Enkel platsdelning från en gratis app som de flesta redan har på sin telefon.

Vad vi inte gillar

 • Saknar möjligheten att ställa in eller ta emot varningar baserat på platsändringar.

Du har troligen redan en gratis app som låter dig dela din plats med vänner och familj på din telefon: Google Maps. Klicka på de tre horisontella linjerna uppe till vänster i Google Maps-appen för att se menyalternativ, inklusive platsdelning.

Du kanske måste logga in på ditt Google-konto, men när du gör det kan du dela din plats med andra människor tillfälligt eller tills du stänger av platsdelning.

02

av 08

Dela och begär plats med Googles betrodda kontakter

Vad vi gillar

 • Du kan välja att dela din plats endast när du är orolig eller inte kan svara.

Vad vi inte gillar

 • Hantering av kortvariga delningsalternativ kan förvirra vissa människor.

Googles gratis app för betrodda kontakter låter dig dela din plats med vänner eller familjemedlemmar som använder antingen Android- eller iOS-enheter. Till skillnad från Google Maps platsdelning låter denna app dig välja en automatisk svarstid; Om en av dina betrodda kontakter begär din plats, men du inte svarar inom den valda tiden, kommer betrodda kontakter automatiskt att dela enhetens plats med dem.

03

av 08

Förenkla fakturering med tjänster som godkänts av operatören

Vad vi gillar

 • Lätt att lägga till en tjänst avsedd att fungera med ditt nätverk.

Vad vi inte gillar

 • Du ser en större månatlig mobiltelefonräkning.

Du kanske föredrar att använda en tilläggstjänst som erbjuds av din mobiloperatör, eftersom din operatör redan måste identifiera din enhets plats för att tillhandahålla celltjänst. Var och en av de fyra största mobiloperatörerna i USA erbjuder en platsdelningstjänst som fungerar på både Android och iOS:

 • AT&T FamilyMap: $ 9, 99 per månad för upp till 10 rader.
 • Sprint Safe & Found: $ 6.99 per månad för upp till 5 enheter.
 • T-Mobile FamilyWhere: $ 10 per månad för upp till 10 rader. Appen är endast Android, även om företaget erbjuder ett alternativt sätt att dela plats och spåra iOS-enheter.
 • Verizon Family Locator: $ 9, 99 per månad per konto för upp till 10 telefoner.

04

av 08

Få varningar, chatta och hitta vänner och familj med Life360

Vad vi gillar

 • Föräldrar kan hitta informationen med valfria uppgraderingar användbar.

Vad vi inte gillar

 • Ännu ett sätt att skicka och ta emot meddelanden från din telefon.

Life360, tillgängligt för både Android och iOS, erbjuder platsdelningstjänster samt flera uppgraderingsalternativ. Deras kärntjänster inkluderar möjligheten att ställa in och ta emot platsvarningar när familj eller vänner anländer eller lämnar en plats, samt chatta i appen.

Uppgradera till Life360 Plus för $ 2, 99 per månad (eller $ 24, 96 per år) för obegränsade platsvarningar, 30-dagars platshistorik, prioriterade platsuppdateringar och information om brott hotspots.

Genom att uppgradera till Life360 Driver Protect för $ 7, 99 per månad (eller $ 69, 96 per år) kan du spåra hastigheter och telefonanvändning under körning, och upptäcka kraschar och meddela räddningstjänster, bland andra funktioner.

05

av 08

Spåra människor och uppgifter med GeoZilla.Com

Vad vi gillar

 • Platsbaserade listor påminner dig (eller en familjemedlem) om att göra en uppgift på en specifik plats.

Vad vi inte gillar

 • Ytterligare spårning med enheter som Apple Watch, Fitbit och andra marknadsförs på GeoZilla-webbplatsen, men endast Apple Watch stöds för närvarande.

GeoZilla erbjuder platsdelning, chatt i appen och varningar om geofencing, även känd som förmågan att bli meddelad när människor anländer till eller lämnar ett område.

Platsbaserade att-göra-listor låter dig lägga till och tilldela uppgifter som ska slutföras på en specifik plats, till exempel en påminnelse för en familjemedlem att få något i en specifik butik. Uppgradera för $ 1, 99 per månad (eller $ 19, 99 per år) för att schemalägga varningar, få åtkomst till 14-dagars platshistorik och få obegränsade platsändringar, bland andra fördelar.

06

av 08

Ställ in säkra eller osäkra zoner i Sygic Family Locator

Vad vi gillar

 • Du kan be om varningar när en familjemedlem kommer in i en säker zon eller när de kommer in på en osäker plats som du har definierat.

Vad vi inte gillar

 • Inte mycket behov av ett extra sätt att chatta med familj och vänner på våra telefoner.

Med platsdelning, varningar och chatt i appen levererar Sygic Family Locator de kärnfunktioner som familjer kan förvänta sig av sina Android- och iOS-appar. Sygic erbjuder också möjligheten att ställa in både säkra och osäkra zoner för aviseringar; när en familjemedlem kommer in på en säker plats, som hemma eller skola, eller när de vågar till ett förbjudet område, vet du det.

Uppgradera från gratisfunktionerna till Premium för $ 13, 99 per år för åtkomst till realtidsspårning, 7-dagars platshistorik och obegränsade säkra / osäkra zoner.

07

av 08

Dela din plats på kort sikt med Glympse

Vad vi gillar

 • Användbart för kortvarig delning med personer som du föredrar att inte dela din plats med permanent.

Vad vi inte gillar

 • Inget alternativ för permanent platsdelning med nära familj eller vänner.

Med Glympse kan du tillfälligt dela din plats med vänner och familj gratis. Du kan använda appen på Android eller iOS, men personen du delar din plats med behöver inte installera appen, eftersom de helt enkelt kan visa din plats i en webbläsare.

Som ett resultat är Glympse ett utmärkt sätt att dela din plats kort med människor du inte känner så bra, till exempel affärskontakter, bekanta eller storfamilj.

08

av 08

Se ditt sociala nätverk på Snapchats Snap Map

Vad vi gillar

 • Om du använder Snapchat ofta låter Snap Map dig se var dina vänner är gratis.

Vad vi inte gillar

 • Snapchat uppdaterar din plats endast när du öppnar appen.

 • Inte varje familjemedlem eller vän får använda Snapchat.

Om du, dina vänner och familjemedlemmar använder Snapchat kanske du redan känner till Snap Map. När du är i kameraläge klämmer du fingrarna, som om du zooma ut på ett foto eller en karta. Snapchat visar Snapchat, som låter dig dela din plats och se platsen för dina Snapchat-vänner på en karta. Som standard är du i "Ghost Mode", med din plats inte tillgänglig tills du väljer att dela.