Huvud Antivirus Den 8 bästa Windows Antivirus-programvaran för 2019
Antivirus

Den 8 bästa Windows Antivirus-programvaran för 2019

Den 8 bästa Windows Antivirus-programvaran för 2019
Anonim

Se till att din dator alltid är skyddad

 • Nyckelbegrepp
 • av Jon Martindale

  Våra redaktörer undersöker, testar och rekommenderar oberoende de bästa produkterna; Du kan lära dig mer om vår granskningsprocess här. Vi kan få provision för inköp gjorda från våra valda länkar.

  Genomgång

  • Bästa övergripande: Malwarebytes Premium, "Värdar en realtidsvärmekarta av globala virusdetekteringar där den hittar något som ett annat installerat antivirusverktyg inte gjorde."
  • Bästa budget: Trend Micro Antivirus + Security, "Ett bra budgetalternativ som överskrider den mest ekonomiska konkurrensen med så mycket som 25 procent."
  • Bästa gratis: Avast Free Antivirus, "Innehåller ett antal fantastiska skyddsfunktioner, inklusive anti-ransomware."
  • Bäst för många enheter: AVG Ultimate, "Ger en stor funktionsuppsättning och kan installeras på ett obegränsat antal enheter i din familj."
  • Bästa identitetsskydd: Norton 360 med Lifelock, "Ett hushållsnamn i PC-säkerhetsindustrin och dess senaste svit med produkter är det mest imponerande ännu."
  • Bästa värde per enhet: McAfee Total Protection, "En av de bästa Windows-antivirusprogrammen runtom, med omfattande skyddsåtgärder."
  • Bäst för problemfri: Windows Defender, "Windows Defender är för många, frontlinjen försvar mot virus och det gör ett utmärkt jobb på det."
  • Bäst för uppgraderingar: BitDefender Total Security 2020, "Erbjuder ett brett urval av datasäkerhetssystem, inklusive fast hotdetektering för Windows 10 och mer."

  Våra toppval

  Bästa totalt sett: Malwarebytes Premium

  Image

  Köp på Malwarebytes.com

  Image

  Köp på Trendmicro.com

  Image

  Köp på Avast.com

  Image

  Köp på Avg.com

  Image

  Köp på Norton.com

  Image

  Köp på Mcafee.com

  Image

  Köp på Microsoft

  Image

  Köp på Bitdefender.com

  BitDefenders svit med anti-malware-programvara räknas regelbundet bland de bästa antivirusrankningarna i Windows och med goda skäl. De fungerar bra med starka upptäckts- och mildringstekniker och gör det utan att kräva mycket för systemresurser, så din dator fortsätter att köra bra medan du är frisk.

  Min favorit hos partiet är dock BitDefender Total Security 2020. Det erbjuder ett brett urval av datasäkerhetssystem, inklusive fast hotdetektering för Windows 7, Windows 8 och Windows 10, samt robust och flerskiktat försvar mot ransomware attacker. Det lyckas till och med göra det utan att tömma systemresurser, vilket hjälper till att hålla din dator smidig och lyhörd medan den är skyddad.

  Vi älskar de uppgraderingsalternativ som finns tillgängliga med BitDefender Total Security också. Om du känner dig osäker på att installera och konfigurera det, kan du ta ut installations- och inställningspaketet, som har en expert som skapar ditt PC-säkerhetssystem åt dig. Det finns också alternativet med BitDefenders Premium VPN-paket, som erbjuder en annan (men lika viktig) bit av säkerhetsprogramvara för din dator.

  Vår process

  Våra författare tillbringade fyra timmar på att undersöka den bästa Windows-antivirusprogramvaran på marknaden. Innan de slutgav sina slutliga rekommendationer övervägde de 20 olika antivirusprogram överlag, screenade alternativ från 12 tillverkare, läste 6 användarrecensioner (både positiva och negativa) och testade 4 av antivirusprogramvaran själva. All denna forskning kompletterar rekommendationer du kan lita på.