Huvud köpa guider De 8 bästa seniortelefonplanerna för 2019
köpa guider

De 8 bästa seniortelefonplanerna för 2019

De 8 bästa seniortelefonplanerna för 2019
Anonim

Hitta den bästa transportören och cellplanen för äldre

 • Datorer och surfplattor
 • Spel & konsoler
 • Gadgets
 • TV och hemmabio
 • kameror
 • Audio
 • byStaff

  213

  213 personer tyckte att den här artikeln var till hjälp

  Våra redaktörer undersöker, testar och rekommenderar oberoende de bästa produkterna; Du kan lära dig mer om vår granskningsprocess här. Vi kan få provision för inköp gjorda från våra valda länkar.

  Det sista som mobiltelefonköpare vill ha under sina gyllene år är något de inte kan förstå eller som är för svårt att hantera. Lyckligtvis finns det en mängd transportörer och trådlösa leverantörer som är dedikerade till att se till att äldre har många alternativ inklusive budgetvänliga priser och täckning över hela världen.

  Här är våra favoriter för de bästa transportörerna för seniorer att njuta långt in i pension.

  Våra toppval

  Bästa övergripande: T-Mobile

  Köp på T-mobile.com

  Köp på Greatcall.com

  Köp på Metropcs.com

  Köp på Consumercellular.com

  Köp på Usmobile.com

  Köp på Republicwireless.com

  Köp på Att.com

  Köp på Boostmobile.com

  För de mobila kunniga äldre bland oss ​​erbjuder Boost Mobile en attraktiv lösning som inte är krusiduller och inkluderar skatter och avgifter direkt i kursplanen.

  Kunder som väljer en obegränsad $ 50-plan får obegränsad prat-, text- och 4G LTE-data på moderbolaget Sprints kust-till-kust-LTE-nätverk. Planen belyser användning av obegränsad data för mobiloptimerad strömning, lyssnar på musik medan du är på språng eller tittar på on-demand-videor via BoostTV. Inkluderingen av 12 GB mobil hotspot ger ännu mer värde till Boosts redan fantastiska erbjudande.

  Kunder som letar efter en familjeplan kan ta samma funktioner som den enskilda raden inklusive obegränsat prat, text och data för $ 80 per månad för två rader. Varje ytterligare rad ökar månadssatsen med $ 30 men behåller de obegränsade funktionerna som gör att Boost erbjuder ett av de bästa värdena runt.