Huvud köpa guider De 8 bästa hemsäkerhetssystemen för under $ 100 år 2019
köpa guider

De 8 bästa hemsäkerhetssystemen för under $ 100 år 2019

De 8 bästa hemsäkerhetssystemen för under $ 100 år 2019
Anonim

Skydda ditt hem och din familj för mindre

 • Datorer och surfplattor
 • Smartphones
 • Spel & konsoler
 • TV och hemmabio
 • kameror
 • Audio
 • av David Beren

  Våra redaktörer undersöker, testar och rekommenderar oberoende de bästa produkterna; Du kan lära dig mer om vår granskningsprocess här. Vi kan få provision för inköp gjorda från våra valda länkar.

  Genomgång

  • Bästa övergripande: Fortress Security Store SO2-A Security Kit på Amazon, "Hushållare kan också ringa systemet från sin mobiltelefon och lyssna på runt i huset."
  • Runner-Up, bästa övergripande: Digoo Wireless Home and Business Security Alarm hos Amazon, "är ett budgetsystem som erbjuder effektiv säkerhet för dess billiga prislapp."
  • Bästa värde: Thustar Home Alarm Security System hos Amazon , " Crack öppna lådan och du hittar två rörelsedetektorer, 10 fönstergivare, fyra fjärrkontrolls nyckelringsenheter, en 110 db siren och en knappsats."
  • Bästa budget: SABER Wireless Home Security Inbrottslarm inställd på Amazon, "120dB-larmet är tillräckligt högt för att höras upp till 750 meter bort för att hjälpa till att avskräcka inkräktare."
  • Bäst för mindre hem: Doberman Security 8 Alarm Home and Office Security Kit på Amazon, "Den enkla skal- och pinneinstallationen är idealisk för nybörjare DIY-typer."
  • Bästa installationen: Fortress Security S02 Basic Security System hos Amazon, ”Att lägga till fler delar är lika enkelt som den första installationen; anslut dem bara så kommer de automatiskt att upptäcka hemnätverket. ”
  • Bästa smarta hem: COOWOO ST30 Professional Wireless Smart Home Security System hos Amazon, "Stöder mer än 50 separata sensorer med ett smart Wi-Fi-nav."
  • Bäst för större hem: SABER Home Wireless Burglar Alarm Security System hos Amazon, "Tillåter att större utrymmen upptäcks korrekt till en bråkdel av kostnaden för ett professionellt larmsystem."

  Våra toppval

  Bästa övergripande: Fortress Security Store SO2-A Security Kit

  Köp på Amazon

  Köp på AmazonBuy på WalmartBuy på Jet

  Ett av de billigaste alternativen som finns tillgängliga, Saber trådlösa hemsäkerhetssystem erbjuder emballage med nakna ben utan att offra skyddet. 120dB-larmet är tillräckligt högt för att höras upp till 750 fot bort för att hjälpa till att avskräcka inkräktare och varna husägare om det finns problem. Det finns tre justerbara inställningar (av / larm / chime); chime är en enkel lösning för att varna dig om att dörrar öppnas och stängs, en bra lösning för föräldrar.

  Varje Sabre-paket har detaljerade instruktioner och bilder för att hjälpa till med DIY-processen, inklusive förslag på rätt placering för bästa skydd och hur du ställer in din fyrsiffriga stift. Det finns inga ledningar nödvändiga eftersom knappsats, dörr- och fönsterlarm drivs alla av AAA- eller LR44-batterier som enkelt kan bytas efter meddelande om låg batterilivslängd.

  Bäst för mindre hem: Doberman Security 8 Alarm Home and Office Security Kit

  Köp på Amazon

  För mindre bostäder, lägenheter eller kontor, ring Doberman 8 larmsäkerhetssystem för sinnesfrid och ökad säkerhet. Den enkla installationen med skal och pinnar är idealisk för nybörjare av DIY-typer. Utrustningen inkluderar fyra fönsterlarm, två ingångsförsvarare som är idealiska för dörröppningar och två ultratunna fönsterskydd som är perfekta för skjutbara glasdörrar. Skalinstallationsalternativet är en utmärkt lösning för kunder som vill justera positionering ofta eller ta med sig sitt larmsystem om de någonsin flyttar.

  Utan att ha någon huvudkontrollpanel att använda är dessa larm bäst kvar i läget alltid på, så 100dB-larmet kan aktiveras i händelse av intrång. När en intrång upptäcks aktiveras en av två larmklockor.

  Bästa installationen: Fortress Security S02 Basic Security System

  Köp på Amazon

  Om du vill ha ett säkerhetssystem som är lätt att installera, särskilt för DIY-typer, är Fortress Security S02 svaret. Med 24/7 säkerhetsövervakning är det ett komplett system fullt av trådlösa sensorer och sirener för hemskydd. Du får ett trådlöst aktiverat tangentbord, enstaka rörelse- och fönstergivare, två fjärrkontroller och en plugin-sirene. Att lägga till fler bitar är lika enkelt som den första installationen; anslut dem bara så kommer de automatiskt att upptäcka hemnätverket.

  Att ge S02 en ännu större fördel är dess smarta funktionalitet. När du ansluter via en hem- eller kontors Wi-Fi-anslutning finns det enkel övervakning via den nedladdningsbara smartphone-appen. Genom att aktivera fjärråtkomst kan du titta på livevideo, ta emot aviseringar om en dörr eller fönster öppnas och till och med aviseringar för låg batterier. Det finns tvåvägschatt via mobilappen och huvudkontrollpanelen så att du kan prata med någon i hemmet och låta dem veta att de övervakas. Som en extra fördel kan beväpning och avaktivering göras via en valfri uttagsanslutning som inkluderar röststyrning som drivs av Amazons Alexa-tjänst.

  Bästa smarta hem: COOWOO ST30 Professional Wireless Smart Home Security System

  Köp på Amazon

  Låt inte budgetpriset lura dig, Coowoo-systemet för smarta hem erbjuder allt skydd för dyrare alternativ utan månatliga övervakningsavgifter. Kompatibel med Amazons Alexa Skills, kan Coowoo röstaktiveras och inaktiveras via en Echo-enhet eller via Alexa-appen på både Android och iOS. Installationsprocessen är snabb och enkel direkt ur lådan; det är en verktygsfri installation som är plug-and-play och förlitar sig på smarttelefonen för att ansluta alla medföljande bitar tillsammans för ett sammanhängande larmsystem.

  Totalt har Coowoo stöd för mer än 50 separata sensorer med ett smart Wi-Fi-nav, som inkluderar rörelsessensor, tvådörrar / fönsterkontaktgivare, fjärrkontroll och en vattentät dörrklocka-knapp. 80dB-larmet brister inte dina trumhinnor, men det kommer att avvärja eventuella hot. Systemet har också en fjärrkontroll som kan aktivera och inaktivera larmet var som helst i världen.

  Bäst för större hem: SABER Home Wireless Security Alarmsäkerhetssystem

  Köp på AmazonBuy på Walmart

  Sabres expanderbara larmsäkerhetssystem är ett utmärkt val för större bostäder med ett 120 dB-larm som kan upptäckas från upp till 750 fot bort. Särskilt är Sabres största försäljningsplats möjligheten att lägga till ett obegränsat antal sensorer till huvudpanelen, vilket gör att större utrymmen kan upptäckas korrekt till en bråkdel av kostnaden för ett professionellt larmsystem. Med fyra driftsätt (larm, alarm, hem och standby) kan sensorer placeras upp till 500 fot från huvudkontrollpanelen på vardera sidan utan störningar.

  LCD-smartpanelen kompletteras av två dörr- och fönstergivare, en fjärrkontroll och en rörelsessensor. Att lägga till extra är billigt, så köpare kan lägga till skydd över hela sin egendom och ändå hålla kostnaderna låga. Andra plussmål: Det finns inga månatliga övervakningskostnader och ett reservbatteri innebär att du kan hålla dig skyddad vid strömavbrott.