Huvud programvara och appar Den 8 bästa HD-videoredigeringsprogramvaran för 2019
programvara och appar

Den 8 bästa HD-videoredigeringsprogramvaran för 2019

Den 8 bästa HD-videoredigeringsprogramvaran för 2019
Anonim

Att skapa professionella filmer och klipp är enkelt och enkelt

 • Webbläsare och Internet
 • Säkerhetskopiering och verktyg
 • Använda sociala nätverk
 • Nyheter & referens
 • Antivirus & säkerhet
 • E-post och meddelanden
 • Endast Windows
 • Endast Mac
 • Endast iOS
 • Endast Android
 • Visa mer

  av Mark Knapp och David Beren

  Våra redaktörer undersöker, testar och rekommenderar oberoende de bästa produkterna; Du kan lära dig mer om vår granskningsprocess här. Vi kan få provision för inköp gjorda från våra valda länkar.

  Det är inte svårt att hitta en HD-videoredigeringsprogramvara i dag, men med alla alternativ där ute kan det vara svårt att välja. Vi har tittat på ett brett utbud av HD-videoredigerare för att hitta de bästa alternativen för användare på alla nivåer. Oavsett om du använder Mac OS X, Windows eller till och med Linux så har vi hittat programvara för videoredigering av kvalitet som du kan använda. Och alla erbjuder upp olika nivåer av HD-videostöd, allt från 720p på den låga änden till bländande 8K-video för avancerad produktion. Oavsett om du är en nybörjare som försöker redigera för första gången eller en erfaren redaktör som letar efter en mjukvara med större potential för tillväxt så har vi hittat något åt ​​dig. HD-videoredigeringsprogramvaran som vi hittat innehåller ofta gratis tester eller betalda licenser för att få tillgång till utökad funktionalitet. Vi har syftat till att nämna de detaljerna så att du vet vad som är tillgängligt för dig och kan prova så många redaktörer som det krävs för dig att hitta den som passar dina behov och erfarenhetsnivå. Se nedan för våra val av bästa HD-videoredigeringsprogramvara.

  Våra toppval

  Bäst för proffs och hobbyister på PC och Mac: Adobe Premiere Pro CC

  Köp på AmazonBuy på Adobe

  Köp på Apple

  Köp på Vegascreativesoftware.com Köp på Steampowered.com

  Köp på Apple

  Köp på Lwks.com

  Köp på Blackmagicdesign.com

  Köp på Techsmith.com

  Medan många av de andra redaktörerna är oerhört väl lämpade för att redigera video du har spelat in på din telefon eller videokamera, är TechSmiths Camtasia designad med videor som använder mycket film som tagits från datorskärmar. Det är ett bra val för alla som vill göra massor av instruktionsfilmer.

  Camtasia är en flerspårig redaktör som de andra på listan, men dess inbyggda skärminspelningsprogramvara gör det enkelt för dig att ta bilder från din dator och till och med visa musrörelser och tangenttryckningar för att hjälpa tittarna att följa med. Du kan fånga datorns ljud eller till och med hålla bilder på din iOS-enhets skärm. Du kommer också att kunna spela in webbfilmer, eller helt enkelt importera bilder du har spelat in, inklusive 4K-video. Med skärmdumpning kan du till och med enkelt importera icke-stödda videofiler genom att spela in deras uppspelning på skärmen.

  Camtasia har också några extra funktioner som kan vara särskilt användbara för lärare, till exempel förmågan att lägga till interaktiva frågesporter och spåra elevernas prestationer. Och du kommer att kunna publicera dina slutprodukter i 4K Ultra HD. Du kan få en kostnadsfri testversion av Camtasia för att se om det passar dig, och du kan använda programvaran på både Windows- eller Mac-datorer.

  Vår process

  Våra författare tillbringade 3 timmar på att undersöka den mest populära HD-videoredigeringsprogramvaran på marknaden. Innan de slutgav sina slutliga rekommendationer övervägde de 20 olika programvaror övergripande, screenade alternativ från 15 olika märken och tillverkare och testade själva 2 av programvaran. All denna forskning kompletterar rekommendationer du kan lita på.