Huvud webbsökning De 8 bästa gratis strömningswebbplatserna för sport 2019
webbsökning

De 8 bästa gratis strömningswebbplatserna för sport 2019

De 8 bästa gratis strömningswebbplatserna för sport 2019
Anonim

Ingen TV? Inga problem! Du kan fortfarande strömma gratis sporter

 • Webbplatsen: ESPN.com
 • Sporten kan du titta på: Fotboll, basket, baseboll, högskolesporter, hockey, golf, tennis, MMA, NASCAR, esports, UFC Fight NIghts, etc.
 • Anmärkningar: Endast några av strömmarna på ESPN.com är gratis. Andra kräver en giltig inloggning från en kvalificerad kabel- eller satellitabonnemang.

ESPN är ett av de största namnen inom kabelsport, och den officiella ESPN-webbplatsen har massor av live streaming video. Du kan hitta alla större sporter, inklusive fotboll, basket, baseball och högskolesporter, på ESPN: s officiella webbplats.

Det du inte hittar på ESPN.com är varje spel av alla sporter. ESPN strömmar bara de spel de faktiskt har rätt till, och vissa spelströmmar är till och med låsta bakom en betalvägg.

Det finns två typer av premiumspel på ESPN.com:

 • Spel som du kan titta på med en giltig inloggning för kabel- eller satellit-tv-leverantör.
 • Spel som du kan titta på om du registrerar dig för ESPNs strömningstjänst.

Förutom dessa premiumspel strömmar ESPN också gratis sporter som du kan titta på utan att logga in eller betala för ett extra prenumeration.

Stream gratis sport på Facebook Watch

 • Webbplatsen: Facebook Watch
 • De sporter du kan titta på: Ett MLB-spel per vecka, fotboll, kvinnobasket, surfing och en rad inofficiella strömmar som täcker praktiskt taget alla sporter.
 • Anmärkningar: Facebook Watch har ett begränsat antal officiella idrottsströmmar, men Facebook-användare använder tjänsten för att strömma liveidrott.

Facebook Watch är Facebook: s försök att spela in på videoströmmarna, och den sociala mediagiganten har lyckats få rättigheterna att strömma ett antal olika sporter. En av de största erbjudandena gör att Facebook Watch kan streama ett MLB-spel per vecka under den ordinarie säsongen, som du kan se gratis om du har ett Facebook-konto.

Förutom officiella Facebook Watch-sportströmmar, kan Facebook-användare också använda tjänsten för att leva strömsporter från hela världen.

Så här kan du hitta ett stort utbud av levande sportströmmar på Facebook Watch:

 1. Navigera till Facebook.com/watch .

 2. Logga in på ditt Facebook-konto .

 3. Klicka på Sök på videor .

 4. Skriv sport och tryck på Enter.

 5. Klicka på Se alla live .

 6. Klicka på Live under källsektionen.

  Dessa strömmar tillhandahålls alla av Facebook-användare, så du kan hitta lågkvalitativa och vilseledande strömmar. Om du letar efter ett specifikt spel kan du försöka söka lagens namn istället för sport.

  Stream live sport på Laola1

  • Webbplatsen: Laola1
  • De sporter du kan titta på: fotboll, hockey, volleyboll, basket, bordtennis, motorsport, andra.
  • Anmärkningar: Den här strömmningstjänsten är baserad i Österrike, men den gör det möjligt för internationella publik att titta på levande sportströmmar.

  Laola1 är en streamingwebbplats baserad i Österrike som har en internationell engelsk version, så användare utanför Österrike kan använda den. Den internationella webbplatsen är inte regionblockerad, så sportfans i USA kan titta på spel från hela världen.

  Detta är en särskilt bra webbplats om du letar efter liveströmmar av sporter som inte är lika tillgängliga i USA. Till exempel har Laola1 massor av fotbollströmmar från hela världen, internationella volleybollsmatcher, och det är också ett bra ställe att titta på bordtennis.

  Hur man hittar live sportströmmar på Reddit

  • Webbplatsen: Reddit
  • De sporter du kan titta på: Mest yrkesidrott, inklusive baseball, fotboll, fotboll, basket, hockey, etc.
  • Anmärkningar: Reddit är inte värd för idrottsströmmar, men du hittar subreddit-samhällen som är dedikerade till att hitta och sammanfatta länkar till levande strömmar för alla populära sporter.

  Om du har problem med att hitta en live sportström genom officiella källor är Reddit en av de bästa platserna att leta efter inofficiella strömmar. Eftersom Reddit är en webbplats som gör det möjligt för användare att skapa sina egna samhällen, kallad subreddits, hittar du gemenskaper där som är dedikerade till nästan vilken sport du kan tänka på.

  Reddit är inte värd för levande sportströmmar, men användare kan publicera länkar till strömmar som de hittar på andra webbplatser. Strömmande webbplatsägare kommer också att lägga upp sina länkar i relevanta subreddits, där användare vanligtvis kan stämma över de goda strömmarna och nedröva de dåliga strömmarna.

  Även om det är möjligt att hitta dåliga strömmar och farliga platser på Reddit, gör den samhällsdrivna aspekten det något säkrare än att klicka på slumpmässiga länkar från en sökmotor.

  Här är några av de bästa subreddits för gratis sportströmmar:

  • Gratis fotbollströmmar: r / NFL-strömmar
  • Gratis hockeyströmmar: r / puckstreams
  • Gratis basebollströmmar: r / MLB-strömmar
  • Gratis college basketströmmar: r / NCAAbbstreams
  • Gratis college fotbollströmmar: r / CFB-strömmar

  Levande idrottsströmmar som finns på Reddit och följande webbplatser i denna lista innehåller ofta en blandning av invasiva och vilseledande pop-up-annonser. Det rekommenderas starkt att använda en annonsblockerare när du besöker någon okänd webbplats och vara försiktig med vad du klickar på.

  Titta på Live Sports på Stream2Watch

  • Webbplatsen: Stream2Watch
  • De sporter du kan titta på: Fotboll, baseboll, fotboll, volleyboll, baseboll, rugby och andra.
  • Anmärkningar: Den här webbplatsen har invasiva pop-ups.

  Stream2Watch är en live-sportstreamingsida som samlar strömmar från olika andra webbplatser. Den har baseball, fotboll, basket, volleyboll, basket och andra idrottsströmmar. Det är ganska omfattande, och det finns en god chans att du hittar det spel du letar efter.

  Liksom många webbplatser som bäddar in strömmar från externa källor kan du stöta på invasiva och vilseledande pop-up-annonser på Stream2Watch. Att köra en bra annonsblockerare hjälper dig att skydda dig, men du kan fortfarande se annonser överlagda på vissa videor. Den bästa lösningen är att försöka stänga varje annons och slå omedelbart tillbaka i din webbläsare om du skickas till en annan sida.

  Stream live sport på SportRAR.TV

  • Webbplatsen: SportRAR.tv
  • De sporter du kan titta på: Fotboll, hockey, tennis, basket, baseball, golf, cykling, andra.
  • Anmärkningar: Den här webbplatsen har invasiva pop-ups.

  SportRAR.TV är en annan strömningswebbplats för sport som samlar live-strömningsvideor från olika källor och ger dem i ett enkelt att navigera gränssnitt. Du hittar alla stora sporter, som fotboll, baseball, basket, hockey, tennis och golf på denna webbplats.

  När du klickar på ett spel du vill titta på SportRAR.TV startas ett nytt fönster med spelvideoen. Om spelet inte spelar, leta efter en länk som säger fler länkar från den här matchen. Om det finns ytterligare videokällor kommer detta att ge dig de andra alternativen.

  Vissa av filmerna som finns på SportRAR.TV innehåller invasiva pop-up-annonser, som kan visas även om du har installerat en annonsblockerare.

  Stream online sport på Bosscast

  • Webbplatsen: Bosscast
  • De sporter du kan titta på: Baseball, fotboll, basket, andra.
  • Anmärkningar: Den här webbplatsen har invasiva pop-ups och kräver Flash.

  Bosscast är en annan webbplats med live-sportströmmar från olika källor. Täckningen är ganska bra, så du kan vanligtvis förvänta dig att hitta den ström som du letar efter.

  Till skillnad från de flesta andra strömningssidor för sport kräver Bosscast Flash. Det betyder att om du vill titta på live-sport på denna webbplats måste du installera Flash och sedan låta den köras på webbplatsen. Om du hellre inte vill öppna dig för de sårbarheter som är associerade med Flash, är Bosscast en plats som sista utväg för när du inte hittar ditt spel någon annanstans.

  Titta på gratis live-sportströmmar på Cricfree

  • Webbplatsen: Cricfree
  • De sporter du kan titta på: Baseball, fotboll, fotboll, tennis, rugby, golf, motorsport, cricket, andra.
  • Anmärkningar: Den här webbplatsen har invasiva pop-ups.

  Cricfree är en sportstreamingsida som specialiserar sig på cricket, men den har också strömmar från andra sporter som baseball, fotboll och fotboll. Det är en annan webbplats som innehåller inbäddade videor som är värd någon annanstans, så du måste vara på jakt efter vilseledande och invasiva popup-annonser även om du har installerat en annonsblockerare.