Huvud ny & nästa Den 7 bästa GPS-datorn för 2019
ny & nästa

Den 7 bästa GPS-datorn för 2019

Den 7 bästa GPS-datorn för 2019
Anonim

Förvandla din bärbara dator till en GPS-navigator

 • 5G trådlös
 • 3D-design
 • 3d-utskrivning
 • Smart hem
 • Raspberry Pi
 • avPatrick Hyde

  32

  32 personer tyckte att den här artikeln var till hjälp

  Våra redaktörer undersöker, testar och rekommenderar oberoende de bästa produkterna; Du kan lära dig mer om vår granskningsprocess här. Vi kan få provision för inköp gjorda från våra valda länkar.

  Även om alla våra telefoner innehåller GPS-antenn som synkroniserar oss med globala kartor, gör vissa bärbara datorer inte det. Om du behöver mer avancerad och detaljerad GPS-programvara vill du ha en kraftfull antenn som ansluter till din dator. Oavsett om du ansluter GPS till ett fordon som reser genom avlägsna landsbygdsområden eller navigerar på en båt, är dessa USB-baserade GPS-donglar kompatibla med branschen med en mängd av de mest avancerade GPS-programvarorna.

  Våra toppval

  Garmin 18x USB GPS Navigator

  Köp på AmazonBuy på Walmart

  Köp på AmazonBuy på Walmart

  Denna GPS-patchantenn har betjänat förare och bärbara datorer i flera år. Den kompakta enheten drivs av en mycket känslig chipset som kan ge överlägsen prestanda oavsett om du är i staden eller ute i landet. Anslut bara USB till din Windows PC eller Mac och utnyttja kraften i SiRF Client Generated Extended Ephemeris (CGEE) -teknologi, som kan förutsäga satellitplats upp till tre dagar i förväg och automatiskt uppdateras var 15: e sekund. Enheten är byggd med en magnet som kan hålla sig vid toppen av din bil och den tål både frysning och utomordentligt heta temperaturer, så du behöver inte oroa dig för elementär exponering.

  GlobalSat ND-105C Micro USB GPS-mottagare

  Köp på Amazon

  Ta GPS med dig i denna kompakta mikro-usb med inbyggd LNA och inbyggd GPS-antenn. Ungefär storleken på en liten tumenhet stöder denna bärbara GPS-enhet industristandarden NMEA 0183 och SBAS. Den är kompatibel med operativsystemen Mac, Windows och Android och är kompatibel med all NMEA-navigationsprogramvara, så att du kan välja den bästa appen eller programmet för att skapa din idealiska GPS-lösning.

  MediaTek GPS-chipset med hög känslighet har extremt snabb tid att först fixa, även vid låg signalnivå, vilket gör den idealisk i avlägsna områden. En praktisk GPS-LED visar dig om enheten fungerar, vilket också är användbart vid prickig mottagning.

  VFAN USB GPS-mottagare

  Köp på Amazon

  Drivs av en Ublox 7-chipset är VFAN USB GPS-mottagaren ett bra val för bärbara ägare som vill initiera platsbaserade sökningar. Utformad för att arbeta med Windows-datorer, för att aktivera GPS-signalen krävs nedladdning av UBloxs UCenter-programvara som initialiserar 56-kanals VFAN-mottagaren för att skaffa och kontinuerligt återköpa GPS-signaler. Klassad IPX4 för vattenbeständighet, VFAN: s hållbarhet mot elementen sträcker sig till sin 6, 5 fot kabel som innehåller samma IPX4-klassificering. Den magnetiska basen hjälper VFAN att fästa sig till magnetiska ytor och håller den ordentligt på plats för att upprätta och hålla en GPS-signal medan den ansluts till programvara som OpenCPN, Google Earth Pro och Google Maps. Utöver bärbara datorer fungerar VFAN som en idealisk GPS-mottagare för bilar och marin navigering tack vare den anslutna USB-anslutningen.

  VANWEI VK-162 USB GPS

  Köp på Amazon

  Denna billiga USB GPS-lösning kopplar ihop en industristandard GPS-antenn med hög känslighet med KDS .5PPM TCXO med hög precision. RTC-chipet och pF-kondensatorn är utformade för snabbare starttider även i låga signalområden, medan en uppdateringsfrekvens på 1-5 Hz är idealisk för kartframställning och bilnavigering. Enheten lagrar den senaste satellitinformationen medan den tar emot WAAS / EGNOS-signaler utan programvara. Med kompatibla applikationer som Google Maps kan du använda NWEA0183-data, vilket gör detta till en mångsidig och billig lösning för fordonsparker.

  Geekstory VK-162 USB GPS

  Köp på Amazon

  Denna GPS kan plocka upp en satellitsignal i en blixt med exakt noggrannhet (den har en varm starttid på bara en sekund). Denna enhet är särskilt bra för resenärer och är kompakt, bärbar och fungerar var som helst i världen utan att behöva betala för någon form av GPS-tjänst. Och även om det är ett av de mer prisvärda USB GPS-alternativen där ute, är det också mer begränsat i kompatibiliteten - Android- och iOS-användare måste titta någon annanstans eftersom den här enheten bara fungerar med Windows och Linux-system. Denna GPS har 50 spårningskanaler med en spårningskänslighet på -160dBm och kommer med en två meter lång USB-kabel för enkel installation med din bärbara dator.