Huvud köpa guider De 7 bästa elektriska gitarrerna för under $ 500 år 2019
köpa guider

De 7 bästa elektriska gitarrerna för under $ 500 år 2019

De 7 bästa elektriska gitarrerna för under $ 500 år 2019
Anonim

Denna roliga hobby behöver inte bryta banken

 • Datorer och surfplattor
 • Smartphones
 • Spel & konsoler
 • TV och hemmabio
 • kameror
 • Audio
 • avJason Schneider

  Våra redaktörer undersöker, testar och rekommenderar oberoende de bästa produkterna; Du kan lära dig mer om vår granskningsprocess här. Vi kan få provision för inköp gjorda från våra valda länkar.

  "Att spela gitarr är en dyr hobby", är en vanlig fras som uttalas av alla som har använt år på att köpa pedaler, gitarrer och ampere. Men nu har gitarrspelare tur att ha modern teknisk tillverkning som ger dem många alternativ i mellannivåområdet. Och det är bra eftersom vissa gitarrspelare kanske är förbi nybörjarmodellerna i fyndkällaren, men de flesta vill inte skicka ut tusentals dollar för helt proffsinstrument. Tack och lov har vi tagit fram en lista över bästa mellanaxlar (tänk allt från hyllningsbetalande ihåliga kroppar till helt fullständiga Telecaster) som inte kostar mer än $ 500.

  Våra toppval

  Bästa övergripande: Epiphone ES-335 PRO

  Köp på Guitarcenter.com

  Köp på Guitarcenter.com

  Köp på Guitarcenter.com

  Köp på Guitarcenter.com

  Köp på Guitarcenter.com

  Köp på Guitarcenter.com

  Köp på Guitarcenter.com

  Sterling SV4 Bass har ett högeffektivt aktivt pickup-system i bropositionen, vilket ger dig Stingrays klassiska twangy-ljud, vilket gör det fantastiskt för allt från slap-pop-funkspel till att hamra bort punkrock-basslinjer. Denna specifika modell erbjuder en tunnare, lättare att spela 38mm mutterbredd, vilket ger dig mer rörelsefrihet, särskilt i första läget. Det är en hård träkonstruktion med högblank yta i en svart svart med en matchande svart pickguard som säkert ser snygg och slående på scenen. En budgetbasspelare kommer inte att gå fel när du köper det här alternativet.

  Vill du läsa fler recensioner? Kolla in våra val för de bästa gitarrerna på marknaden i år.