Huvud köpa guider De 7 bästa DJ-högtalarna 2019
köpa guider

De 7 bästa DJ-högtalarna 2019

De 7 bästa DJ-högtalarna 2019
Anonim

Ta med dessa högtalare nästa gång du snurrar några slag

 • Datorer och surfplattor
 • Smartphones
 • Spel & konsoler
 • Gadgets
 • TV och hemmabio
 • kameror
 • avJason Schneider

  Våra redaktörer undersöker, testar och rekommenderar oberoende de bästa produkterna; Du kan lära dig mer om vår granskningsprocess här. Vi kan få provision för inköp gjorda från våra valda länkar.

  Oavsett om du vill fylla klubbplatser med dina EDM-spår eller göra några få DJ-er på lokala bröllop, är några av de första sakerna du behöver köpa talare. Det finns två tankar och två användningsområden: Först behöver du en anständig uppsättning skärmar i studio som låter dig blanda och behärska dina ursprungliga spår. Sedan, när det är dags att presentera den musiken i en levande miljö, behöver du PA-högtalare. Så för att säkerställa att du har alla högtalare som du behöver för varje applikation har vi rundat upp några av våra favoriter och till och med inkluderat en uppsättning för avslappnade lyssnar när du ligger i vardagsrummet. Läs vidare för att se vad som är de bästa DJ-högtalarna att köpa idag.

  Våra toppval

  Bäst för Studio: Yamaha HS5

  Köp på AmazonBuy på B&H Photo Video

  Gå in i 10 studior värda deras salt, och du kommer att upptäcka att 7 eller 8 av dem använder Yamaha HS-serien som deras nästan fältmonitorer. Varför? Tja, när det gäller platt, tydligt svar, med en orörlig representation av detaljer, har dessa högtalare fått sin plats som branschstandarden gång på gång.

  Varje högtalare har en fem-tums kon woofer och en en-tums tweeter för att ge dig täckning av det mesta av spektrumet. I själva verket, som täcker från 54 Hz hela vägen till 30 kHz, saknar du egentligen bara cirka 30 Hz på den låga änden, vilket kan hanteras genom att köpa den medföljande HS-subwoofern. Högtalarna erbjuder totalt 70W strömhantering, uppdelat i 45W LF och 25W HF, vilket ger dig tillräckligt med oomph, men inte överbelastar någon del av frekvensområdet. Och det är nyckeln här: platt svar. För studiomonitorer vill du höra exakt vad din mix är, utan någon manipulering av högtalare, så att du vet exakt vad som skickas ut när du så småningom trycker på ditt spår. Du kan ta HS5s här i antingen svart eller vitt, och om du är en DJ som planerar att lägga tonvikt på bas, se till att lägga till i de medföljande suberna.

  Runner-up, Bäst för Studio: KRK Rokit RP6 G3

  Köp på Amazon

  KRK är förmodligen ett av de mer polariserande varumärkena inom DJ-kretsar och den bredare musikbranschen som helhet. Vissa producenter svär vid den starka basresponsen och den vackra stansen som dessa högtalare ger, medan andra påstår att de inte erbjuder ett tillräckligt platt svar för studiobruk. Hur som helst, det här paketet som vi hittade inklusive ett par sex-tums monitorer och en separat subwoofer för under $ 800 kan bara inte ignoreras. I själva verket ger de sex tum kottarna på dessa aktiva högtalare inte mycket basrespons på egen hand, utan snarare betonar de främre avfyrande basportarna i varje kapsling det (vilket förmodligen är där rykte för tung basrespons kommer in i spela).

  Men lägg till det med en 225W, 10-tums, komposit-hölje subwoofer och du har en studioinställning som är redo att skaka kontrollrummet lika mycket som en live-show. Kapslarna har utformats för att kväva resonans, vilket eliminerar vissa överflödiga frekvenser och distorsion, och de har till och med kastat in en högfrekvensjusteringskontroll för att ställa in dina skärmar och kompensera för den tunga basen. De är inte lika beprövade som ett märke som Yamaha, men för priset och designen skulle de vara ett bra komplement till alla DJ-studior.

  Bästa budgetalternativ för studion: Monoprice 8-tums studioskärmar

  Köp på Amazon

  Vi har täckt Monoprice i några sammanställningar på, och i nästan alla fall erbjuder de ett allvarligt fynd för de produkter de säljer. Monoprice, som ursprungligen kändes som ett grossist-A / V-märke, har nyligen expanderat till full-on högtalare, pro ljud, musikinstrument och till och med utomhus campingutrustning. Vad de erbjuder är en produkt utan gränser som inte levereras med den uppblåsta märkespriset.

  Dessa åtta tum studioskärmar är ett utmärkt val för dig som vill ha full, platt respons på en budget. Varje högtalare har en åtta tums Kevlar-kott woofer och en 1, 25-tums silk dome-diskant med magnetisk skärmning. Varje enhet kan hantera upp till 120W med en dedikerad förstärkare för varje (80W tilldelad woofer med 40 tilldelad diskant). Ingångsalternativ inkluderar balanserade TRS-fjärdedimeters högtalaruttag eller det något mer standard XLR-alternativet, så det borde passa bra i vad din installation är.

  Det finns några små underliga saker, inklusive den något förvirrande närvaron av en ihålig pop när du slår på eller stänger av dem, men om du kan se förbi några av bristerna (detta och den något vanliga designen) kommer du att göra det riktigt bra med en perfekt service och tillfredsställande prisvärda studiomonitorinställning.

  Bäst för live-show: Electro-Voice ELX20012P

  Köp på Amazon

  Utanför studion är den andra världen där en fungerande DJ behöver anställa en högtalarinstallation en live-show. Oavsett om du gillar det för en bas-drop på en liten indie EDM-fest eller om du släpper din egen utrustning till ett lokalt bröllop, kommer dessa drivna Electro-Voice ELX20012Ps att göra jobbet.

  Först är det värt att notera att du kan spara några dollar om du går med standard, ostyrd ELX20012s, men det kommer att introducera den extra huvudvärken att behöva köpa (och transportera) en utombordförstärkare, så vi rekommenderar att du skjuter ut för fristående drivna alternativ här.

  Med hjälp av en högeffektiv klass D-förstärkare, lägger de här vingarna ut 1200W med toppeffekt, som, som referens, är tillräckligt för att hantera även stora bröllopshallar. Med en sådan kraft skulle du kunna tro att det skulle vara risk för snedvridning eller artefakter, men tack vare EVs patenterade signalsynkroniserade omvandlare förstärks kraften medan man eliminerar konstiga resonanser och snedvrider frekvenser. Packa det in i en allvarlig tankliknande konstruktion med betydande trehandtagssystem och du har en högtalarsats som tar dig avståndet som DJ.

  Runner-Up, bäst för live-show: Mackie Thump12A

  Köp på AmazonBuy på Guitarcenter.com

  Du kan gå fram och tillbaka hela dagen på vilket märke som är bättre för levande PA: Mackie eller Electro-Voice? Och ärligt talat, om du väljer rätt modeller, kan du inte riktigt gå fel med heller. Dessa Mackies tjänar sin löpare plats och sedan några med solid konstruktion och en hög produktion topphantering. Hur högt? 1300W, för att vara exakt, med 12-tums kottar och ett dynamiskt basrespons som ger dessa högtalare deras “Thump” moniker.

  Men det som verkligen sätter dessa högtalare över toppen är inte bara deras ljudprojektion, utan snarare funktionerna på baksidan. Till att börja med finns det inbyggda förinställda alternativ (från "Live" till "Tal") som försöker redogöra för vilken situation du använder dem för och ställa in högtalarna till det scenariot. Dessutom erbjuder de en begränsad, tvåvägsmixer ombord, så om du inte har en separat dedikerad mixer att ansluta ett gäng mikrofoner till kan du få genom att ansluta ett par mikrofoner och en linjeingång till höger in i högtalarna. Det finns till och med en grafisk mätare på baksidan för att kontrollera nivåer och se till att du inte klipper. Det är en trevlig tilläggsfunktion som du normalt sett inte ser i drivna högtalare.

  Budget, bäst för live-show: Behringer Eurolive B212XL

  Köp på Amazon

  Om vi ​​avrundar liveavsnittet i vår roundup här, vänder vi oss till Behringer. Som ett varumärke är Behringer känd för att på något sätt erbjuda perfekt användbara pro-ljud- och musikutrustning utan att bryta banken (ta en titt på deras obscenöst prisvärda gitarrpedaler om du inte tror på oss). B212XL: erna är inte lika kraftfulla, robusta eller mångsidiga som våra två bästa val, men vid 800W-topp och 200W-kontinuerligt gör de jobbet för små spelningar och medelstora fester.

  Den 12-tums "långa utflykten" -drivrutinen i varje skåp är utformad för att hålla med en bra mängd stans, medan 1, 75-tums, titanmembran-tweeter ger dig skärande, glittrande höjder. De har placerat denna diskant i ett väldesignat, superbredt kasta yttre horn för att säkerställa att viktiga delar av din mix (som sång eller blysynter) når avstånd som är jämförbara med basen.

  Dessutom är högtalarna utformade för att antingen monteras på 35 mm PA-stolpar eller läggas på sina sidor som kilmonitorer, så mångsidigheten är också ganska bra. Sammantaget kommer dessa högtalare att ge dig mycket bra för din pengar, och du blir inte besviken på deras ljudutgång.

  Bäst för vinyl: Kanto YU4-drivna högtalare

  Köp på Amazon

  Om du gör spår i studion behöver du verkligen tydliga, skarpa monitorer med platt respons. Om du spränger dina melodier på en fest eller konsert, även om du snurrar live vinyl, behöver du en av de nämnda live-show-PA. Men det finns en mellangrund för DJ: n som vill snurra vinyl som vill lyssna tillbaka till dessa skivor i en bekväm, mer informell miljö. Och för det behöver du en högtalaruppsättning som sitter någonstans mellan "studiomonitor" och "bokhyllehögtalare."

  Ange: Kanto YU4-drivna högtalare. Dessa små men kraftfulla små vardagsrumsmonitorer har en phono-förförstärkare inbyggd direkt - inget behov av att skala ut ytterligare deg för en extern för. Varje kapsling har en fyrtums Kevlar-kotte med en en-tums silk dome-diskant, så basresponsen är inte enorm, men de täcker de flesta av resten av spektrumet riktigt bra. Dessa fyra tum-versioner här ger dig 140 W-topp (medan sex-tums-alternativet ger dig 200 W) och sitter på den perfekta söta platsen mellan kraft och storlek. När allt kommer omkring, om de kommer att vara i ditt vardagsrum, kan de inte vara massiva. Du kan till och med plocka upp dem i åtta olika färger för att säkerställa att de matchar din rumsinredning.