Huvud ny & nästa 5 appar för tonårskörning för att skydda ditt barn
ny & nästa

5 appar för tonårskörning för att skydda ditt barn

5 appar för tonårskörning för att skydda ditt barn
Anonim

Dessa appar lär dina nya förare goda vanor på vägen

Vad vi gillar

 • Lätt att använda.

 • Omfattande övervakning.

Vad vi inte gillar

 • Massor av enstjärniga betyg och användarkommentarer om appens noggrannhet.

 • Spårar hela din familj hela tiden - läskigt.

Med den gratis TrueMotion Family Safe Driving-appen kan du nästan tagga med på din tonårs resor och övervaka deras körvanor. Med den här appen kan du se var din tonåringsförare är och hur de kom dit.

I appen kan du ställa in en omkrets där ditt barn får resa, hastigheten de får köra, och även när de behöver vara hemma.

Varje resa din tonåring tar som förare får en skala, där 100 poäng är den bästa poängen. Målet är att din tonåring (och du) ska se fortsatt förbättring i poängen när din tonåringsförare får erfarenhet och mognad.

Om ditt barn bryter mot någon av dina "regler", kör över den publicerade hastighetsgränsen, eller textar eller ringer vänner medan du sitter bakom rattet, får du ett pushmeddelande som meddelar dig.

GPS-kapacitet måste vara aktiverad.

Ladda ner för Android

Ladda ner för iPhone

DriveSmart: Anpassar feedback

Vad vi gillar

 • Bra analys av körbeteende.

 • Förmåga att korrigera misstag i körrekordet för att göra en resa igen.

Vad vi inte gillar

 • Inte många användare, vilket framgår av låga betyg.

 • Inte klart vad poängen med "smartcoins" egentligen är.

Den kostnadsfria DriveSmart-appen är inriktad på tonåringen, snarare än föräldrarna, men om du är orolig för att ditt barn blir distraherat när de kör, är DriveSmart en bra körapp som de kan ha på sina smartphones.

När appen har startats på din tonårs telefon påminner appen din tonåring om att spänna ihop sig och presenterar dem statistik och information om varje resa. Varje kategori har en klassificering, så en låg klassificering i kategorin plötslig bromsning indikerar exempelvis ett behov av förbättring. Denna typ av värdefull och personlig feedback ger din tonåring värdefull information om körvanor. Företaget erbjuder månatliga utmaningar för att bevisa vars körförmåga är bäst.

Ladda ner för Android

Ladda ner för iPhone

AT&T DriveMode: Tystnad textmeddelanden

Vad vi gillar

 • Öppen för alla användare, även om du inte använder AT&T.

 • Föräldravarningar vid app-förbikoppling av tonåringförare.

Vad vi inte gillar

 • Massor av enstjärniga betyg.

 • Inte klart hur appen vet skillnaden mellan en förare och en passagerare, så att förbikopplingar av säkerhetsfunktioner kan vara vilseledande.

AT & T: s gratis DriveMode-app startas automatiskt när din tonåring kör och bilen rör sig minst 15 MPH. Det tystar meddelanden om textmeddelanden och skickar ett automatiskt meddelande till användare av alla trådlösa företag som smsar medan din tonåring är på väg, så det finns inga distraktioner.

Föräldrar kan uppskatta att appen meddelar dem om tonåringsföraren stänger av appen eller inaktiverar andra säkerhetsfunktioner.

Ladda ner för iPhone

Ladda ner för Android

Drivesafe.ly Pro: erbjuder handsfree meddelanden

Vad vi gillar

 • Bra kompromiss mellan funktioner som inte stör och inga säkerhetsverktyg alls.

 • Främjar handsfree-lösningar som kan kvarstå även efter att tonåringsföraren inte är under föräldra jurisdiktion.

Vad vi inte gillar

 • Studier visar att handsfree-texter och samtal är lika stora som risken för användning av enheter.

 • Brant prispunkt.

Om du är orolig för att din tonåring håller en telefon medan de kör, sätter Drivesafe.ly telefonen i ett handsfree-läge i ett rörligt fordon. Den läser textmeddelanden och e-postmeddelanden högt i realtid och svarar valfritt utan att föraren behöver beröra mobiltelefonen.

Det krävs lite övning, så om du väljer att använda den här appen, låt din tonåringsförare prova det med dig eller någon annan uppsättning ögon i bilen några gånger.

Från och med 2018 kostar appen $ 13, 95 per år eller $ 3, 99 per månad och finns också i en familjeplan för $ 34, 95 eller $ 9, 99 varje månad, om mamma och pappa vill använda appen också.

Besök Drivesafe.ly

Ladda ner för Android

Toyota Safe & Sound: Stör inte läget

Vad vi gillar

 • Försök med innovation.

 • Är inte begränsat till Toyota fordon.

Vad vi inte gillar

 • Smarmfaktorn: Att ta över en Spotify-spellista hindrar inte en förare från att bara stänga av radion.

 • Inte klart vad "virtuella" bilnycklar gör.

Så fort bilen din tonåring kör rör sig aktiveras funktionerna Stör inte i den kostnadsfria Safe & Sound-appen automatiskt. Toyotas Safe & Sound-app sätter din tonårings telefon automatiskt i Stör inte-läget för att stänga av texter och samtal medan de är bakom ratten.

Det övervakar också din tonårs körning. Om din förare börjar snabba eller försöker skicka en text medan du är på vägen, byter appen från deras musik till en uncool-spellista genererad av mamma och pappa. Appen fungerar med alla bilar, inte bara Toyotas.

Besök Safe & Sound