Huvud sociala media 5 situationer där du behöver en selfie-stick
sociala media

5 situationer där du behöver en selfie-stick

5 situationer där du behöver en selfie-stick
Anonim

Ibland tar man inte en vanlig selfie bara det

För en solo-selfie fungerar det vanligtvis bra att hålla armen ut på det gammaldags sättet. Men om du vill få två eller flera personer i ett skott, kan det vara ett allvarligt problem.

Mänskliga armar är inte avsedda att sträcka sig så långt. Så ta din selfie-pinne och berätta för dina vänner att le eller slå en ställning.

Du borde enkelt kunna passa alla i ditt gruppfoto utan mycket ansträngning.

02

av 05

Du reser och vill fånga bakgrundsbilden

Det är inte ovanligt att hitta en selfie-stick i naturen när det finns turister i närheten. Och när människor reser till ett nytt ställe vill de ofta komma ihåg allt de såg genom att fånga det i ett digitalt foto- eller videoformat.

Men vad kan vara bättre än att ha dig själv i dessa foton och videor också? Selfie-pinnen är en resenärs perfekta lösning för att få bakgrundsbild på ett foto med ditt eget ansikte också.

03

av 05

Du vill inte stötta en främling för att ta ett foto åt dig

När du behöver ta ett gruppfoto eller när du reser ensam är det en vanlig trend att be en närliggande främling att ta ett foto som får alla och allt i fotograferingen.

Men naturligtvis, som tur skulle ha det, har främlingen ofta absolut ingen aning om hur man använder din telefon eller kamera och slutar sedan ta ett hemskt foto som är i centrum eller för mörkt eller något.

Så varför till och med bry sig? Två ord: selfie stick!

04

av 05

Du hatar att se din arm i dina selfies

Låt oss inse det - att hålla din arm ut tillräckligt långt för att ta en selfie kan vara besvärligt, och du kan nästan alltid se armen i selfie-fotot ändå. Lika bra är det att tränga ut armen under långa perioder.

Även om det är praktiskt att inrikta sig på selfie-pinnen i precis rätt vinkel, är det möjligt att ta fantastiska foton eller videor utan att se själva pinnen. Selfie-pinnen är också bara ett bra alternativ för att ta flera foton eller långa videor när du bara inte har styrkan att hålla i armen hela tiden.

05

av 05

Du vill bara fånga fler kreativa synpunkter

Sist men inte minst, ibland vill människor bara lägga till lite extra pizazz till sina selfies genom att dra fördel av kreativa vinklar och olika synvinklar.

Du kan höja eller sänka pinnen på vilket sätt du vill, och beroende på pinnens inställning och placering kan du till och med skapa något av en fiskögoneffekt på dina foton. Det är också bara bra verktyg att ha för att hålla din telefon stabiliserad när du är redo att knäppa några bra selfies.

Tips för att ta stora selfies

Ditt ansikte är vackert. Förstör inte din selfie genom att ta dem under svår belysning och sedan applicera hundra olika filtereffekter på den. Använd tips som diskuteras i länken ovan för att förbättra dina fotografikunskaper för din smartphone så att du kan ta bättre selfies.