Huvud programvara och appar De fem bästa graviditetsapparna för pappor 2019
programvara och appar

De fem bästa graviditetsapparna för pappor 2019

De fem bästa graviditetsapparna för pappor 2019
Anonim

Håll kännedom när du gör dig redo för din nya bunt med glädje

Vad vi gillar

 • Inga nonsens tips byggda för pappa.

 • Anteckningar om varje steg i graviditeten.

 • Massor av fantastiska funktioner.

Vad vi inte gillar

 • Vissa tips är inte lika användbara som andra.

 • Lumberjack-temat kan vara lite över toppen.

Om du letar efter en app som gör graviditeten mindre till en myt, kan Daddy Up vara det rätta samtalet. Denna app fungerar som en pappas fältguide för att avmystifiera vad som händer, och få dig förberedd för den lilla människan som är på väg. Med ett Lumberjack-tema är denna app byggd specifikt för pappa-till-vara som vill vara med i varje steg i deras partners graviditet.

Det går med en fältguidemetod för graviditet. Varje vecka får du anteckningar om storleken på ditt barn i livmodern och tips för vad som kan hända under din partners graviditet. Daddy Up innehåller en graviditetsspårare varje vecka, daglig logg, bebismeddelande, checklista för förberedelser och till och med en sammandragning för när den stora dagen äntligen kommer.

Ladda ner pappa

02

av 05

Bäst för att spåra babyutveckling: graviditet +

Vad vi gillar

 • Animationer av barnets utveckling.

 • Graviditetsinformation för varje graviditetsvecka.

Vad vi inte gillar

 • Mer detaljerad information för mamma än pappa.

 • Vissa skärmar öppnas inte hela vägen på din telefon.

Graviditet + är en fullständig spårningsapp som håller dig uppdaterad om allt som händer med ditt barn när det utvecklas. Även om denna app inte är speciellt byggd för pappor, har den massor av bra information för att hålla dig i slingan.

Varje vecka finns det 3D-animationer av ditt barns utveckling, en storlekspårare som ger dig sätt att jämföra ditt babys storlek, nyhetsartiklar och till och med anteckningar som låter dig hålla reda på informationen som din partner och medicinska experter kastar till dig.

Ladda ner Pregnanacy +

03

av 05

Bäst att hålla dig skratta: Vem är din pappa

Vad vi gillar

 • Enkla tips för pappor utan medicinsk jargon.

 • Dagliga och veckotips för att hjälpa din partner under graviditeten.

Vad vi inte gillar

 • En del av humorn är lite för grov.

Who's Your Daddy är en one-stop-shop för pappor som förbereder sig för den stora förändringen i deras liv. Den är byggd så att du skrattar medan du tänker på babynamn, eller checka in med din partner. Det bästa av allt är att det inte tyngs ned med medicinsk jargon och istället gör ett försök att ansluta på vanligt engelska.

Funktionerna i Who's Your Daddy är uppdelade i fyra olika avsnitt: Dagliga tips, veckotips, tidslinje och verktyg. Dagliga tips är byggda för att sakta hålla dig på rätt spår och få dig att tänka mer som en pappa. Veckotips ger dig uppdateringar om storleken och utvecklingen av din bulle i ugnen. Tidslinjen ger dig en enkel uppdelning av när du ska göra vissa saker, som att installera en bilbarnstol. Till sist är verktygssektionen där du kan förbereda din sjukhusväska, lagra möjliga babynamn och till och med hålla reda på din to-do-lista.

Ladda ner Who's Your Daddy

04

av 05

Bäst för detaljerad information: Vad man kan förvänta sig graviditet och spårbarn

Vad vi gillar

 • Baserat på den mest sålda bokserien Vad du kan förvänta dig när du förväntar dig.

 • Daglig tracker ger dig information om barnets utveckling.

 • Forum och samhällen för födelsemånad, plats och mer.

Vad vi inte gillar

 • Byggde mer för mamma än pappa.

Vad du kan förvänta dig när du förväntar dig är en av de mest kända böckerna när det gäller att förbereda ett nytt barn. Nu behöver du inte springa till din lokala bokhandel för att tappa den, för det finns en hel app byggd med allt du behöver veta!

Vad man kan förvänta sig att graviditet och baby-tracker är chockad full av olika fantastiska funktioner. De har en personlig tracker för både förfallodatum och ditt barns utveckling, video-för-vecka-babyvideor och samlat innehåll om graviditet. Även om den här appen inte är speciellt byggd för att pappor ska vara, har den fortfarande massor av information som är praktiskt för dem att ha!

Ladda ner Vad du kan förvänta dig graviditet och spårning av baby

05

av 05

Bäst för att bli beredd: Wunderlist

Vad vi gillar

 • Du kan lägga till flera listor med uppgifter och underverken.

 • Du kan dela listor och kommentera fram och tillbaka.

 • Subtasks låter dig dela upp stora projekt i bitar av bitstorlek.

Vad vi inte gillar

 • Att ta reda på var alla funktioner är kan ta lite tid.

Den ena appen på vår lista för graviditetsappar för pappa som inte specifikt är graviditetsrelaterad är Wunderlist. Det beror på att när du går genom din partners graviditet, det finns mycket att göra och mycket att hålla reda på, och att ha en dedikerad app som hjälper dig att hålla reda på allt är oumbärligt.

Wunderlist skapas av Microsoft och är ansluten till ditt Microsoft-konto. Den har också massor av funktioner som gör att hålla reda på allt superenkelt. Du kan bygga listor för specifika uppgifter och sedan fylla dem med allt som behöver göras. Om du öppnar en uppgift i en av dina listor kan du också lägga till undervisningar, anteckningar, filer och datum eller påminnelser. Eftersom du kan dela listor med andra kan du och din partner planera och samarbeta i realtid om saker som måste göras innan barnet kommer, som att välja färgen för ditt nya barnkammare eller synkronisera när du båda är tillgänglig för att shoppa för babykläder och förnödenheter.

Eftersom du kan skapa flera listor kan du dela uppgifter med alla som vill hjälpa och få dem att kommentera eller svara på de uppgifter du behöver hjälp med. Det bästa av alla Wunderlist finns på alla plattformar, inklusive din Macbook eller PC så att du alltid har tillgång till de saker som behöver slutföras.

Ladda ner Wunderlist