Huvud Köpa guider De 5 bästa 4K-TV-apparaterna för under 1 000 dollar 2019
Köpa guider

De 5 bästa 4K-TV-apparaterna för under 1 000 dollar 2019

De 5 bästa 4K-TV-apparaterna för under 1 000 dollar 2019
Anonim

Ta titt på TV till en helt ny nivå

 • Datorer och surfplattor
 • Smartphones
 • Spel & konsoler
 • Gadgets
 • kameror
 • Audio
 • av David Beren

  36

  36 personer tyckte att den här artikeln var till hjälp

  Våra redaktörer undersöker, testar och rekommenderar oberoende de bästa produkterna; Du kan lära dig mer om vår granskningsprocess här. Vi kan få provision för inköp gjorda från våra valda länkar.

  Genomgång

  • Mest populär: TCL 50S425 Roku TV på Amazon, "Erbjuder mycket av den senaste tekniken till ett bra pris."
  • Bästa övergripande: TCL 65R617 65-tums 4K Ultra HD TV på Amazon, "Toppklassig bildkvalitet med exakta, verklighetstrogna färger."
  • Bäst för små rum: Toshiba 43 "4K Fire TV på Amazon, " Dolby Vision HDR producerar rik färg och djupa kontraster. "
  • Bästa smarta funktioner: Sony XBR49X900F på Amazon, "Kombinerar toppkvalitativ bildkvalitet med utmärkt smart TV-funktionalitet."
  • Bäst för stora rum: Vizio E70-F3 E-Series på Best Buy, "Hitta rätt balans mellan storlek och kvalitet."

  Våra toppval

  Mest populära: TCL 50S425 50 "4K Roku TV

  Köp på Amazon

  Image

  Köp på Best Buy

  Hitta den rätta balansen mellan storlek och kvalitet, Vizios E-serie E70-F3 4K UHD TV är ett utmärkt val för större rum. Vad är Vizios hemlighet för en bra bild? Det börjar med full matris lokal dimning (FALD) som ger dig ett starkt kontrastförhållande (mest märkbart när du tittar på det i ett mörkt rum). Visningsvinklarna är också bra, vilket är avgörande när du överväger placering i ett stort rum med flera sittmöjligheter. Dolby Vision HDR är en 4K-tv-häftklammer och ger bara till Vizios utmärkta färger och ljusstyrka. Som en extra bonus har denna TV inbyggd Chromecast, vilket innebär att du kan strömma vad som finns på din dator eller mobil enhet direkt till TV: n.

  Vizios helt svarta design erbjuder inte samma utbländning som modernare TV-apparater, men i den här storleken är det osannolikt att du kommer att fokusera på några extra millimeter ram. Det tar inte bort TV: s övergripande värde. Vizio erbjuder också en nedladdningsbar applikation som fungerar som en pekskärmsfjärrkontroll.

  Vad man ska leta efter i en 4K-TV under 1 000 dollar

  Bildkvalitet - Det är inte svårt att gissa att den mest avgörande aspekten av en TV är dess bildkvalitet, men det kan vara lite utmanande att köpa en TV och bedöma dess bildkvalitet baserat på en webbplats beskrivning. Leta efter tekniker som LED-bakgrundsbelysning och HDR (högt dynamiskt intervall), men kolla in TV: n i en lokal butik först, om möjligt, innan du köper online.

  Smart anslutning - älskar du att titta på onlineinnehåll som YouTube, Netflix och Hulu? Många TV-apparater är inbyggda online-videotjänster. Om du inte har en extern mediabox som en Apple TV, Fire TV eller Roku, kanske du vill hålla ett öga på den här funktionen.

  Storlek - Ju större tv, desto bättre - eller hur? I många fall kanske du vill ta tag i den största TV: n du har råd med, men kom ihåg att den måste passa i det utrymme du använder den. För stor tv kan också visa sig vara en obekväm tittarupplevelse.