Huvud sociala media 4 Twitterchattverktyg för att följa Hashtags
sociala media

4 Twitterchattverktyg för att följa Hashtags

4 Twitterchattverktyg för att följa Hashtags
Anonim

Använd dessa verktyg för att delta i någon Twitter-hashtagchatt

 • Facebook
 • Instagram
 • Pinterest
 • Sociala nätverk
 • av Elise Moreau

  Elise Moreau är en digital marknadsförare, författare på webben och copywriter. Hon har täckt webbtrender för och tidigare About.com, sedan 2011.

  Twitter är ett stort chattrum för alla i världen som är online och många använder det på det sättet. Den stora volymen av tweets gör det svårt att hålla jämna steg med en viss grupp människor i en konversation, varför det är användbart att ha chattverktyg på Twitter till hands.

  Med något av dessa verktyg kan du inte gå fel. Att engagera sig i en Twitterchatt är ett av de bästa sätten att locka till sig nya följare, vara en del av en gemenskap och lära sig nya saker. Bäst av allt, det är gratis och massor av kul.

  Vad är en Twitter-chatt ändå?

  Användare över hela världen är chattar med olika ämnen vid vissa tider och dagar i veckan. Alla med en offentlig profil kan delta genom att följa chattens hashtag. Till exempel kan alla som är intresserade av att blogga gå med i den populära blogchatten på Twitter som äger rum varje söndag kväll, markerad med hashtaggen #blogchat.

  Ett av de största problemen som chattdeltagare stöter på är att det kan vara ineffektivt och frustrerande att följa en aktiv chatt med många deltagare när det görs på Twitter via webben eller på en av mobilapparna. Vissa chattar går så snabbt att tweets flyger förbi innan du får chansen att läsa dem.

  Du kan använda ett Twitterhanteringsverktyg som HootSuite för att följa en specifik hashtag i sin egen dedikerade kolumn, men chansen är stor att du har samma problem som att följa via Twitter.com. Allt rör sig för snabbt.

  Om du ser allvar med att vara involverad i en eller flera Twitterchattar och inte vill missa något viktigt, använd verktyg som är specifikt utformade för att följa Twitterchattar noggrant och interagera enkelt med chattare Här är några verktyg som hjälper dig komma igång.

  Tweetdeck

  Om du använder multitasking är Tweetdeck vägen att gå. Det skapar flera kolumner över skärmen så att du kan övervaka aviseringar, meddelanden, aktivitet och tweets, samtidigt. Kolumnerna kan anpassas, och du kan ändra standardvärdena för att inkludera omnämnanden, listor, meddelanden och andra ämnen.

  För att se en Twitter-chatt i Tweetdeck lägger du till hashtaggen för chatten. Gör detta genom att lägga till en sökkolumn och ställa in matchande termer i chattens hashtagg. Sedan har du en kolumn dedicerad till chatten. Du kan ställa in filter i kolumnen för att utesluta retweets eller bara se tweets på ett angivet språk. Du kan också filtrera efter ett minimum antal likes och retweets.

  Med Tweetdeck kan du skicka nya tweets under en chatt, lägga till bilder eller schemalägga en tweet för att gå ut vid en viss tidpunkt

  TwChat

  TwChat är bra för människor som är redo att ta Twitter-chatt till nästa nivå. Det här verktyget låter dig logga in via ditt Twitter-konto och skapa en profil så att du sedan kan starta egna chattar, följa specifika chattrum och bokmärke hashtags för senare. När du befinner dig i ett chattrum kan du se alla nya tweets, filtrera ut retweets, markera tweets som är frågor och skicka tweets för att delta i chatten.

  Till skillnad från några av de andra chattverktygen har TwChat två kolumner som skiljer Mentorerna, som är värdarna för chatten och alla speciella gäster, från alla andra. På första sidan kan du se en lista med kommande chattar för att se om något passar dina intressen.

  tchat.io

  Minimalister kommer att gilla tchat.io, vilket liknar TweetChat eftersom det ber dig att ange en chatt-hashtag och logga in på Twitter för att börja delta genom att använda den enkla chattflödesidan som den ger dig. Den största skillnaden är att tchat.io inte har anpassade alternativ.

  Om du vill ha ett superenkelt verktyg som underlättar chatt är tchat.io ett bra val. Du kan pausa eller spela strömmen när som helst, dölja retweets eller byta hashtags om det finns en annan du följer.

  När du är redo att tweet, gör tchat.io det bekvämt för dig att göra det genom att inkludera chattens hashtag i tweetkomponisten. Du kan också använda ikonknapparna bredvid vilken tweet som helst i din ström för att svara, retweeta, citera eller gilla tweeten.

  Twubs

  Om Twitterchattar rör sig för snabbt för dig kommer du att uppskatta Twubs-funktionen som låter dig justera hastigheten på flödet. Du kan också pausa flödet när du vill, retweeta, svara och favorit en tweet. Twubs lägger till chattens hashtag automatiskt.

  Twubs gör det enkelt att utforska Twitterchattar per kategori, och det låter dig schemalägga dina chattar så att du vet när du ska vara online.

  Du kan också schemalägga din egen Twitter-chatt med hjälp av Twubs. Dina tweets markeras i chatten så att dina besökare enkelt kan hitta dem.