Huvud köpa guider De fyra bästa beats-hörlurarna från 2019
köpa guider

De fyra bästa beats-hörlurarna från 2019

De fyra bästa beats-hörlurarna från 2019
Anonim

Snygga burkar med överlägsen ljudprestanda

 • Datorer och surfplattor
 • Smartphones
 • Spel & konsoler
 • Gadgets
 • TV och hemmabio
 • kameror
 • avPatrick Hyde

  Våra redaktörer undersöker, testar och rekommenderar oberoende de bästa produkterna; Du kan lära dig mer om vår granskningsprocess här. Vi kan få provision för inköp gjorda från våra valda länkar.

  Genomgång

  • Bästa trådlösa on-ear: slår Solo3 Wireless hos Amazon, "Kontrollera alla rutorna för en cool och bekväm vardagsuppsättning av hörlurar."
  • Bäst för idrottare: Beats Powerbeats Pro hos Amazon, "En verkligt bärbar, sann trådlös uppsättning Beats-hörlurar som kommer med H1-chipet (finns också i AirPods 2)."
  • Bäst för inspelning av musiker: Beats Studio 3 på Amazon, "Funktioner Pure Adaptive Noise Cancelling (Pure ANC) för att skapa en suverän lyssningsupplevelse."
  • Bästa Wired On-Ear: Beats EP Wired på Amazon, "Ge ljudet du önskar till ett mer budgetvänligt pris."

  Våra toppval

  Bästa trådlösa hörlurar: slår Solo3 trådlösa hörlurar

  Köp på AmazonBuy på WalmartBuy på Beatsbydre.com

  Letar du efter en stilfull uppsättning hörlurar du kan lita på för daglig användning? Med upp till 40 timmars batteritid och högkvalitativ uppspelning, kontrollerar Beats Solo3 trådlösa hörlurar på alla öron alla rutor för en cool och bekväm vardagsuppsättning av hörlurar. Dessa helt justerbara hörlurar kommer med komfortdämpade öronkoppar som buffrar yttre ljud, en praktisk bärväska, 3, 5 mm RemoteTalk-kabel samt en universell USB-laddningskabel. Dessutom, med Beats Fast Fuel-laddning, stänger inte ett lågt batteri din sylt. En laddning på fem minuter ger ytterligare tre timmars uppspelning, så att du kan få musiken igång igen.

  Bäst för idrottare: Beats Powerbeats Pro

  Köp på AmazonBuy på Walmart

  När Apple lanserade AirPods för några år tillbaka gjorde det det med ett avgörande värdeförslag i åtanke: Ett specialdesignat "W1" -chip som skulle para sömlöst till Apple-enheter. Det är då vettigt att Beats, ett Apple-dotterbolag, skulle lansera ett par egna trådlösa hörlurar med ett liknande chip, om än med det klassiska Beats-ljudet och det estetiska. För dig som har väntat på en riktigt bärbar, sann trådlös uppsättning Beats-hörlurar som kommer med H1-chipet (finns också i AirPods 2) är Powerbeats Pro åt dig. Det chipet betyder att du inte kommer att snubla runt Bluetooth-parningsmenyer, men det betyder också att du kan förvänta dig en stabil anslutning och solid samtalskvalitet.

  För Powerbeats har Apple och Beats anlitat kompetensen hos pro-idrottare för att bestämma rätt passform för dina omslagsklappar. Flexibla, justerbara vingar kramar dina öron för att hålla hörlurarna intakta. Dessutom är enheterna utrustade med en viss svett- och fuktskydd, vilket innebär att träning och till och med mild nederbörd inte är några stora problem. Från bara en kort enda laddning kan du se fram emot hela nio timmars lyssningstid eller 24 timmar när du är inrymd i det inkluderade laddningsfallet. Efter bara fem minuter på laddaren kan du höra "Old Town Road" av Lil 'Nas X 34 gånger rakt. (Det är en och en halv timme.) Andra funktioner inkluderar stöd för Siri och till och med on-earbud-knappar för att kontrollera spårhopp och volym.

  Vill du läsa fler recensioner? Ta en titt på vårt urval av de bästa träningshörlurarna.

  Bäst för inspelning av musiker: Beats Studio 3 trådlösa hörlurar i matt svart

  Köp på AmazonBuy på WalmartBuy på Best Buy

  Om du letar efter den ultimata lyssningsupplevelsen kan du kolla in Beats Studio 3 trådlösa hörlurar. Detta par kommer i en extremt cool matt svart och har Pure Adaptive Noise Cancelling (Pure ANC) för att skapa en suverän lyssningsupplevelse som blockerar distraktioner så att du kan fokusera på din musik. Pure ANC ger ljudkalibrering i realtid för att bevara artistens känslor oavsett vilken musik du älskar. Koppla ihop och spela med någon av dina Bluetooth-enheter inom 30 fot. Det 12 timmars uppladdningsbara batteriet med bränslemätare och mjuka öronkoppar med ergonomisk bälg kommer att hålla dig bekväm medan du lyssnar på dina favoritlåtar hela dagen.

  Vill du titta på några andra alternativ? Se vår guide till de bästa studiohörlurarna.

  Bästa Wired On-Ear: Beats EP Wired On-Ear-hörlurar

  Köp på AmazonBuy på WalmartBuy på Beatsbydre.com

  Dör du efter dina egna Beats by Dre-hörlurar, men behöver du titta på dina utgifter? Beats EP Wired On-Ear-hörlurar Beats EP-ear-hörlurar ger ljudet du önskar till ett mer budgetvänligt pris. Den slitstarka men lättvikta ramen är förstärkt med rostfritt stål, så dessa hörlurar kan stå emot dagligt bruk. Den batterifria designen erbjuder obegränsad uppspelning och den medföljande RemoteTalk-kabeln låter dig ringa samtal utan att förlora ditt steg. Dessa hörlurar har en hopfällbar bärpåse och snabbstartguide för att få dina favoritlåtar att gå direkt.

  Behöver du mer hjälp med att hitta det du letar efter?

  Kolla in den ultimata köpguiden för hörlurar.