Huvud webbsökning 22 coola webbplatser att titta på när du är uttråkad
webbsökning

22 coola webbplatser att titta på när du är uttråkad

22 coola webbplatser att titta på när du är uttråkad
Anonim

Stimulera ditt sinne med dessa roliga, nördiga och konstiga webbplatser

Kan namnet på denna webbplats vara mer lämpligt? Bored Panda är den plats du vill vara när du vill upptäcka intressant och visuellt tilltalande innehåll.

Det är en blogg som publicerar regelbundna uppdateringar om de coolaste fynden inom resor, fotografering, illustration, djur, DIY, teknik, design och alla andra fantastiska kategorier. Du kan också skapa ett konto för att rösta inlägg upp eller ner.

02

av 22

Hjärnplockningar

Uttråkning betyder inte att du bör distrahera dig själv med det enklaste och mest förtrollande innehållet där ute på webben. Försök utöka din kunskap genom att dyka djupt in i de otroligt användbara och tankeväckande blogginlägg på Brain Pickings, som är en populär blogg som drivs av MIT-kollegan Maria Popova. Det är hon som gör all forskning och skrivning för varje inlägg.

Du kan antagligen förvänta dig att hitta några bra böcker att lägga till i din läslista bara genom att prenumerera på den här bloggen.

03

av 22

TED

TED har blivit en kraftfull organisation för att sprida idéer och kunskap. Ideell organisation är värd för konferenser runt om i världen där människor i alla samhällsgrupper delar sina fantastiska idéer och upplevelser genom korttalande spelningar.

Om du har ett par hörlurar till hands bör du definitivt kolla in den här webbplatsen. Du kan hitta videosamtal om praktiskt taget alla ämnen du är intresserad av.

04

av 22

Skratta bläckfisk

Laughing Squid bör vara en favoritblogg för att kolla in bara för alla galna, inspirerande och otroliga saker du kan hitta där. Du kan hitta alla typer av mycket visuella inlägg om konst, kultur och teknik på denna webbplats, varav de flesta är foton och videor.

Den uppdateras med flera nya inlägg om dagen med det nyaste, färskaste innehållet. Inlägg hålls också ganska korta, vilket gör det perfekt för att bläddra slumpvis.

05

av 22

Vsauce

Vsauce är en oerhört populär och framgångsrik YouTube-kanal (med flera spinoff-kanaler) som har lockat över 13 miljoner prenumeranter. Videor fokuserar på intressant pedagogiskt innehåll där kanalskaparen Michael Stevens lär tittarna om alla möjliga fantastiska ämnen, som nästan liknar en modern Bill Nye Science Guy.

På Vsauce-webbplatsen kan du bläddra igenom och titta på videor över alla Vsauce-kanaler.

06

av 22

Oddee

Älskar konstiga grejer? Då måste du kolla in Oddee, en av webbens stora och mest populära bloggar med det galnaste, konstigaste och mest bisarra innehåll som du förmodligen inte hittar någon annanstans.

De flesta inlägg är numrerade listor, komplett med massor av foton och videor som du kan titta på. Kategorierna inkluderar konst, tecken, platser, objekt, annonser, vetenskap, medicin, hemdesign, namn, människor, gåvor, berättelser, teknik och mer.

07

av 22

Mental floss

Mental Floss får dig att känna att du faktiskt lärt dig något under den tid du ville passera när du surfar på webben. Webbplatsen beskriver sig själv som "allt om encylopaedia" och erbjuder innehåll på några av livets mest intressanta frågor.

Du kan läsa artiklar, visa listor, titta på videor, ta frågesporter och till och med prata med några smarta fakta med Mental Floss om allt från vetenskap till popkultur. Så gå vidare och utöka din kunskap med den här!

08

av 22

Högskolahumor

En av de mest populära komediwebbplatserna som är värda att besöka på nätet är College Humor, en plats där du kan hitta alla typer av vilda underhållande och roliga artiklar, videor och foton.

Webbplatsen har också en populär YouTube-kanal med mer än 12 miljoner prenumeranter, med originalt videoinnehåll för att få dig att skratta.

09

av 22

Den värdelösa webben

Behöver du lite mer underhållande än StumbleUpon? Den värdelösa webben är en webbplats som är något liknande, förutom att dess enda mål är att visa dig de mest meningslösa webbplatserna som finns på internet. Klicka bara på den stora rosa knappen för att upptäcka en så öppnas den automatiskt i en ny flik.

Du kan till och med skicka in en av dina egna med länken längst ned om du vill.

10

av 22

Giphy

Gillar du animerade GIF-filer? Du vet, de bilder utan ljud som rör sig i några sekunder och sedan börjar om igen? Om du gör det kommer du att älska Giphy.

Giphy är Internets sökmotor för GIF. Även om du inte har något att söka efter kan du bara titta på vad som trender på framsidan eller spendera lite tid på att bläddra igenom kategorierna.

11

av 22

Havregryn

Skapad av Matthew Inman alias "The Oatmeal", hans populära humorwebbplats vänder sig till den ivrig komiska älskaren och frågesporten. Hans galna ritningar baseras huvudsakligen på relatabla livssituationer, utbildning och galna berättelser som aldrig skulle vara möjliga i verkligheten.

Vissa skämt kan tyckas vara oförskämd för vissa människor, men den genomsnittliga, avslappnade Iiternet-användaren kan förmodligen få en bra kick av dem.

12

av 22

Buzzfeed

Visst har du hört talas om BuzzFeed nu. Det är bara en av de mest populära webbplatserna online för allt som är viralt, nyvärt och till och med meningslöst.

Du kan hitta allt från roliga frågesporter och listor gjorda av GIF-skivor till nyheter och journalister i lång form. Om du behöver någon större distraktion är BuzzFeed rätt plats.

13

av 22

Explosm

Om webbcomics är din sak, måste du bekanta dig med Cyanide och lycka - en av de mest populära och roligaste webbkomikerna där ute.

Det finns en ny webbkomiker varje dag, men du kan också gå vidare till webbplatsen och trycka på frågeteckenknappen om och om igen för att se slumpmässiga serier.

14

av 22

Reddit

Reddit kallas "internetets första sida." Det är ett community board uppdelat i delar av kategorier eller intressen. Användare skickar in länkar till artiklar, foton eller videor som de tycker är värda att dela, och vem som helst kan skriva om dem eller stämma över dem.

De mest uppdaterade länkarna pressas till toppen. Om StumbleUpon inte är din sak, kan Reddit vara ett bra alternativ.

15

av 22

9GAG

9GAG är på samma sätt som en visuell version av Reddit. Det är ett samhällsdrivet nav för visuellt innehåll där medlemmarna i samhället upvote och lägger ner inlägg så att det bästa innehållet pressas till toppen.

Utforska de olika avsnitten på den här webbplatsen och förbered dig på att få ditt sinne blåsat! Du kan också skapa ditt eget konto och börja samverka med samhället men upvoting vad du gillar, nedrösta vad du inte gillar, kommentera inlägg och till och med ladda upp ditt eget innehåll.

16

av 22

Engrish

Om du får en spark från felstavad formulering och dåligt skriven grammatik, kan Engrish.com vara platsen för dig.

Det här är en webbplats som tar foton från hela världen av saker som tecken eller produktförpackningar som är förtrollade med stavning och grammatiska misstag, eller bara förmedlar ett helt annat budskap på grund av översättningsfel och extrem okunnighet med det engelska språket.

17

av 22

Hyperbole and a Half

Hyperbole and a Half är en Blogger-blogg som skapades av Allie Brosh, en ung kvinna med en talang för att berätta sin vänstra historia genom detaljerade Microsoft Paint-ritningar. Hon säger att hennes blogg inte riktigt är en webbserie, men att den inte heller är en blogg.

Vad det än är, det är en underbart färgglad och komisk webbplats att bläddra igenom. Om du älskar nyckfull ritningar av hundar, regnbågar och andra saker, kommer du verkligen att bli förälskad i den här.

18

av 22

Knäckt

Enligt webbplatsens slogan är Cracked "America's Only Humor Site since 1958." Cracked är känt för sina tidlösa listoposter. Spelare och bidragande författare skapar vittiga, roliga artiklar om ämnen som sträcker sig från historia till TV och film till internetteknologi.

Det har också en roligt kreativ videosektion. Även om det är lite mindre beroende av visuellt innehåll jämfört med några av de andra webbplatserna på den här listan, är artiklarna på Cracked väl värda att läsa och dela om och om igen.

19

av 22

FAIL Blogg

FAIL-bloggen har funnits mycket längre än många andra webbplatser har, och tack vare det fantastiska innehållet går det fortfarande starkt. En del av I Can Has Cheezburger-nätverket, Fail Blog, är en webbplats som är mest känd för sina humoristiska bilder som visar katastrofala och ofta dumma situationer.

Alla bilder har rubriken "FAIL" ingår någonstans på fotot. Fail Blog innehåller video på deras webbplats utöver foton.

20

av 22

Jävla dig automatiskt korrigera!

Om du äger en smartphone har du förmodligen varit tvungen att hantera en extra text eller två som förklarar en oavsiktlig ordändring till följd av telefonens auto-korrigering.

Damn You Auto Correct innehåller massor av roliga texter mellan människor som upplever alla kommunikationsproblem som medföljer autokorrigering på en mobil enhet. Du kanske blir förvånad över att upptäcka vilka slags ord som av misstag dyker upp när vi verkligen menar något annat.

21

av 22

Obehagliga familjefoton

Nästan alla har ett gammalt foto bakifrån på dagen som är alldeles för pinsamt att titta på nu. Det verkar som om familjer över hela världen flockar till Awkward Family Photos för att skicka in sina roliga och retro foton där.

Från fruktansvärda frisyrer och kläder till familjeporträtt med kostymtema är det ingen överraskning att den här webbplatsen är en så stor hit på internet. Skicka in ditt eget besvärliga familjefoto och se om det dyker upp på webbplatsen så småningom!

22

av 22

Människor i Wal-Mart

Om du gillar Awkward Family Photos kommer du förmodligen gilla People of Wal-Mart också. Har du någonsin besökt en Wal-Mart-butik och sett någon som verkligen stod ut? Det är vad denna webbplats handlar om.

Människor i Wal-Mart har användare som skickat in foton av intressanta personer som de ser i Wal-Mart-butikerna - ofta dåligt eller chockerande klädd. Du kan bläddra bland foton efter de senaste, slumpmässiga, statliga eller högst rankade sidorna