Huvud webbsökning 14 Nerd Halloween-kostymer Inspirerade av Memes
webbsökning

14 Nerd Halloween-kostymer Inspirerade av Memes

14 Nerd Halloween-kostymer Inspirerade av Memes
Anonim

Av idéer? Prova en av dessa!

 • Sökmotorer
 • Säkerhet och integritet
 • Att köra en webbplats
 • av Elise Moreau

  Elise Moreau är en digital marknadsförare, författare på webben och copywriter. Hon har täckt webbtrender för och tidigare About.com, sedan 2011.

  Letar du efter att krydda din Halloween med en rolig Halloween Internet-meme-dräkt i år? Du behöver inte leta längre än dina favoritwebbplatser för att hitta några fantastiska idéer för DIY-kostymer - det var där vi blev inspirerade!

  Om du letar efter något som är lite mer kreativt än den traditionella kostymen för pumpa, pirat eller älvaprinsess till Halloween, få lite av din inspiration från modern teknik som du använder varje dag.

  Här är några fantastiska, nördiga Halloween-kostymer, alla inspirerade av några av dina favorittrender online, prylar, memes, spel och webbplatser.

  01

  av 14

  Instagram kostym

  Varför inte vara din egen Instagram-selfie för Halloween? Det är en tillräckligt lätt idé som säkert kommer att ge alla några bra chuckles. Du kan använda en kartong för att återskapa en jätte, fysisk version av ett Instagram-foto, klipp ut mitten och hålla den framför ditt ansikte. Glöm inte att lägga till massor av hashtags i beskrivningen!

  02

  av 14

  Grinig kattdräkt

  Kattdräkter är vanligtvis ganska populära från Halloween, och Grumpy Cat är den perfekta karaktären du kan använda för att trappa upp saker. Hon var utan tvekan den mest kända och älskade katt på Internet. Utmaningen med den här dräkten är att komma ihåg att inte le. Grumpy Cat ler inte någonsin. (RIP Grumpy Cat.)

  03

  av 14

  Emoji kostym

  Låt oss inse det - emoji är nu i princip ett eget språk. Nästan alla som äger en smartphone kan känna igen en, och det finns hundratals att välja mellan för Halloween-kostyminspiration. Liksom Instagram-dräkten är det lika enkelt att göra din emoji-dräkt som att dra den ut på en stor kartong och säkra den till dina kläder.

  04

  av 14

  Pumpa Spice Latte kostym

  Kaffeälskare välkomnar Starbucks Pumpkin Spice Latte årligen med öppna armar i flera år. Säsongens dryck är mycket på Instagram och sociala medier i allmänhet. Det har till och med sitt eget Twitter-konto! Det fanns tillräckligt med chatt om sociala medier om PSL i sensommaren och i början av hösten för att hålla oss hela livet. Vad sägs om att klä sig ut som en för att hålla trenden rullande?

  05

  av 14

  Doge kostym

  Doge-meme hänger fortfarande på starkt, trots att det nådde höjden på sin meme-popularitet 2013. Bekräfta det; det är fortfarande ett bra meme. För en dräkt inspirerad av den mäktiga Doge, tryck ut ansiktet på en Shiba Inu med meme's distinkta formuleringstil, som "wow" och "sådan skrämmande" (eller skriv dem direkt på en gammal kläder om det är din sak).

  06

  av 14

  Minecraft kostym

  Vem som helst med en skicklighet för att bli kreativ med att göra sina egna Halloween-kostymer kan förmodligen komma med en ganska bra inspirerad av Minecraft - det fantastiska spelet om att bygga saker med block. Allt du behöver är några kartonger och lite färg. Vad kan vara lättare?

  07

  av 14

  Mozilla Firefox-kostym

  Vad är din favoritwebbläsare? Om det är Firefox, så har du en enkel Halloween-kostymidé just där! Ta ett par rävöron, en rävsvans också, ta på något orange och bär runt en jordliknande strandboll. Det är en snabb, men kreativ, sexig (och nördig) kostym. Och om du har fått vänner på trenden, varför inte få dem att klä sig ut som några av de andra populära webbläsarna? (Safari, Chrome, Internet Explorer, etc.)

  08

  av 14

  Snapchat kostym

  Sätt ett snurra på den klassiska spökdräkten genom att lägga till några funktioner i den, så det ser ut som Snapchat-spöket! Både skrämmande och nördiga, allt du behöver är ett vitt ark och några hantverkstillbehör som du kan plocka upp nästan var som helst för att skapa det ikoniska smiley-ansiktet i Snapchat-spöket.

  09

  av 14

  Hashtag kostym

  Återigen, om du har en slumpmässig kartong till hands kan du skapa en trendig dräkt för nästan vad som helst - från sociala profiler och emoji till dina favorit hashtags eller bara hashtag-symbolen på egen hand. För en grupp hashtagdräktidé, låt en vän klä upp sig som ett trendande nyckelord och stå bredvid dem! #Festprisse

  10

  av 14

  Facebook-profil kostym

  Som en av de mest populära internetinspirerade kostymerna genom tiderna, förbi Halloween-fester vid universitet och högskolor runt om i världen, se åtminstone en person utklädd som Facebook-profil på Halloween. I likhet med många andra kostymer på den här listan, kan de flesta hemmagjorda med en stor kartongbit, lite blå färg eller markörer och en utklippstorg där profilbilden ska vara. Det kan vara lite överdrivet i år, men det är fortfarande mycket roligt att titta på det.

  11

  av 14

  Angry Birds Costume

  Du har antagligen tillbringat timmar på din mobila enhet för att lansera virtuella fåglar i virtuella luften så att du kan slå ner några virtuella block och döda några virtuella gröna grisar. Nu kan du klä dig ut som din favorit Angry Bird för Halloween. Prova en pop-up Halloween-butik i ditt område för kostymer. De är tillgängliga för vuxna och spädbarn för de röda fåglarna, de gula fåglarna, de svarta fåglarna och även de irriterande gröna grisarna.

  12

  av 14

  Gammal Spice Guy-kostym

  Vem kunde glömma den manligt doftande hunken som pratade våra datorskärmar på YouTube för några år sedan? The Old Spice Guy utlöste den snabbast växande virala kampanjen som Internet någonsin har sett. Varför inte charma damerna genom att låtsas vara honom en natt? Allt du behöver är en vit handduk och en flaska med Old Spice kroppstvätt.

  13

  av 14

  Nyan Cat Costume

  Internet kan inte få tillräckligt med katter. Katter verkar vara det ultimata meme. "Nyan Cat" var bara en kort YouTube-video av en 8-bitars animerad katt som hade en Pop-Tart som sin kropp, med en regnbåge som kom ut ur dess bakre ände. Den animerade katten flyger genom luften förbi flera 8-bitars stjärnor till en löjlig låt som sjunger "Nyan, Nyan, Nyan" om och om igen. Vissa människor har gått så långt att klä sitt husdjur som Nyan-katten.

  14

  av 14

  Apple Gadget kostym

  Vilket bättre sätt att hedra Steve Jobs liv genom att klä upp sig som din favoritmobil enhet denna Halloween? Du kan bli kreativ med en hemlagad dräkt om du är villig att lägga in arbetet. Allt du behöver är en stor kartong eller en gammal svart outfit. Dekorera det som du vill genom att lägga till några iOS-ikoner.