Huvud programvara och appar De 11 bästa reseapplikationerna för 2019
programvara och appar

De 11 bästa reseapplikationerna för 2019

De 11 bästa reseapplikationerna för 2019
Anonim

Planera, boka, packa och GO!

Den prisbelönta rese-appen Kayak låter dig söka efter flyg, hotell och biluthyrning. Det rena gränssnittet ger dig en fullständig lista över möjliga alternativ, inklusive reducerade "hacker" -priser, där du bokar utgående och returflyg med två separata flygbolag. Du kan enkelt ställa in filter för att hitta exakt vad du vill. Är du inte säker på om det nu är rätt tid att dra i avtryckaren? Appen svarar på den frågan med en grön "Köp" -indikator när det ser ut som att priserna kommer att gå upp.

Kajak på Google Play

Kajak på App Store

02

av 11

Resorganisation: Google Trips

Liksom din egen personliga rese-concierge spårar Google Trips dina resereservationer, rekommenderar sevärdheter att se, skapar dagplaner baserade på geografiska områden eller intressen (som arkitektur), hittar platser att äta, erbjuder rabatter på attraktioner och delar akut och "behov" att veta ”tips. Ingen internetanslutning? Inga problem; du kan ladda ner någon av dina resor så att du kan se all information offline.

Google Trips på Google Play

Google Trips i App Store

03

av 11

Vad jag ska packa: PackPoint

PackPoint kommer att vara en glädje för alla som hatar packning, och berätta vad du ska ta med. Ange först vart du ska, när och hur länge. Välj affär eller fritid och välj sedan vilka typer av aktiviteter du ska göra. Appen utvecklar en lista baserad på informationen du gav plus förväntat väder. Markera objekten när du packar dem eller svep för att ta bort dem du inte behöver. Den betalade premiumversionen tar bort annonser, ger dig anpassade aktiviteter och förpackningsmallar och integrerar TripIt och Evernote.

PackPoint på Google Play

PackPoint i App Store

04

av 11

Hotell på språng: HotelTonight

Om du är en resenär som sitter av byxorna eller som gillar att ha en säkerhetsplan om dina bokningar inte fungerar kan du prova HotelTonight. Berätta bara var du vill bo och se att erbjudandenna visas på din skärm. Klicka på en för att få ytterligare information. Några kranar till för att betala och du har själv ett rum för natten.

Du kan boka längre i förväg, men ju längre du väntar, desto bättre är affären.

HotelTonight på Google Play

HotelTonight på App Store

05

av 11

Transport: Citymapper

Att navigera i en ny stad kan vara irriterande om du inte vet hur man använder de lokala transportsystemen, och en bris om du gör det. Med Citymapper kommer du att komma runt som en lokal på nolltid. Välj bara din stad, sedan antingen en plats eller önskat läge. Citymapper ger dig fullständiga, tydliga instruktioner för att nå din destination problemfri.

Se till att byta till rätt stad innan du laddar ner.

Citymapper på Google Play

Citymapper i App Store

06

av 11

Resetips: Foursquare City Guide

Denna app gör det superlätt att hitta någonstans att äta eller något att göra. Ange bara det område där du vill söka och vad du letar efter. Använd de flexibla filtren (inklusive avstånd, pris, öppna nu, platser du har varit) för att begränsa din sökning. Tryck på ditt val för att se ytterligare information inklusive betyg och foton. Om du slutar gilla det kan du lägga till det i en anpassad lista.

Foursquare City Guide på Google Play

Foursquare City Guide på App Store

07

av 11

Hitta ditt sätt: Google Maps

Precis som Google Maps är bra för att hitta din väg till en ny plats i ditt hemområde, kan det hjälpa dig att ta dig runt på en ny plats. Använd det på samma sätt som du normalt skulle göra. Eller, om du tycker att internettjänsten kan vara prickig kan du ladda ner en karta över det område du ska besöka. Så här gör du på en Android- eller iOS-enhet:

  1. Sök efter en allmän plats inom Google Maps.
  2. Längst ner på skärmen klickar du på platsens namn.
    1. Obs: För iOS trycker du på Mer .
  3. Klicka på Ladda ner .
    1. Obs: för iOS trycker du på Hämta offline-karta > Ladda ner .
  4. När du har laddat ner ett område använder du Google Maps inom det som du normalt skulle göra.

Denna Google Maps-funktion är kanske inte tillgänglig i alla områden. För att undvika att gå vilse om du har slut på elektroniska alternativ, överväg att köpa en papperskarta för gamla skolan när du anländer till din destination.

Google Maps på Google Play

Google Maps i App Store

08

av 11

Valutakonverterare: XE Valuta

Denna enkla omvandlare låter dig enkelt bestämma växelkurser. Skriv bara in beloppet i ett valör och se resultaten i så många andra du vill. För att lägga till en annan valuta trycker du på redigeringsikonen och söker efter den som motsvarar platsen du besöker. Du kan använda Charts-funktionen för att se hur kurserna mellan valutor varierar under dagen.

XE-valuta på Google Play

XE Valuta i App Store

09

av 11

Stadsguider: Guider av Lonely Planet

Dessa grundliga guider är som att ha en turledare i fickan. Ladda ner staden du besöker och svep igenom alternativen (se, äta, sova, shoppa, dricka och spela) för att få expertidéer. Du kan få resultat med "rekommenderat" eller "i närheten" och du kan filtrera ytterligare efter pris och subtyp av aktivitet. Klicka på vilket som helst du är intresserad av för att se en detaljerad beskrivning. Sedan kan du spara dina favoriter för senare referens eller dela med dina resekompisar.

Guider av Lonely Planet på Google Play

Guider av Lonely Planet i App Store

10

av 11

Food Finder: Zomato

Perfekt för resande foodies, den här appen har allt: rekommendationer för en trevlig lunch ute, trendiga restauranger, nattlivshämtningar, leveransservice och vart man ska få mat att gå. Letar du efter något specifikt? Inga problem, bara leta efter din term. När du hittar något som ser bra ut kan du trycka på det för en karta, meny, recensioner, foton och sätt att ringa, bokmärka, dela och granska efter att du har upplevt köket.

Zomato på Google Play

Zomato i App Store

11

av 11

Språköversättare: iTranslate

Borta är dagarna med att fumla med en pappersordbok när du försöker samla meningar på ett språk du inte känner. Använd den här appen för att skriva eller tala din mening, och omedelbart få översättningen på ditt valda språk. En praktisk "expand" -funktion låter dig visa resultatet på hela skärmen för att visa för lokalbefolkningen du försöker kommunicera med. Använd offline-läget när internettjänsten är prickig.

Grundversionen är gratis men tillåter dig inte åtkomst till några av funktionerna. Du kan betala för en uppgradering, eller bara aktivera den sju dagar långa provperioden i början av din resa.

iTranslate på Google Play

iTranslate i App Store