Huvud sociala media 10 konstiga datingtjänster som du inte kommer att tro att existerar
sociala media

10 konstiga datingtjänster som du inte kommer att tro att existerar

10 konstiga datingtjänster som du inte kommer att tro att existerar
Anonim

Det finns många olika kvaliteter som singlar letar efter

Trött på att upprätthålla alla dessa höga standarder och stora förväntningar i din strävan att hitta en perfekt kompis? Settle for Love är en webbplats som är gjord för människor som är villiga att "omfamna ofullkomlighet" och bara bosätta sig redan. Webbplatsen främjar ärlighet och uppmuntrar singlar att avslöja sina brister och positionera sig som en datingtjänst där människor kan släppa loss och sluta vara rädda för att dömas så hårt utifrån sina profiler. Oavsett om du lider av för tidig balding eller om du bor ensam med åtta katter, är Settle for Love det perfekta stället.

HighThere !: Online-Dating för marijuana-rökare

HighThere! är en datingsapp som har kallats "Tinder för ogräs." Liksom Tinder kan du välja att få kontakt med människor i närheten (eller passera) bara för skojs skull eller för vänskap eller för ett seriöst förhållande - och alla som använder det vet redan att det är ett community för marijuana-användare. Grundaren kom uppenbarligen på idén efter att matcherna han fick från andra datingtjänster stängdes av av hans rökvanor. Tjänsten är endast tillgänglig på platser där cannabis är lagligt och alla användare måste vara 21 eller äldre.

Glutenfria singlar: Online-datering för människor som har gett upp gluten

Den glutenfria dietrörelsen är mycket nuförtiden, och nu finns det till och med en dejtingsajt tillägnad de singlar som vill dela samma dietbehov eller värderingar som deras perfekta kompisar. Oavsett om anledningen till att ge upp gluten beror på allergier, celiaki, en liten intolerans eller till och med bara ett diet / hälsobeslut, gör Gluten Free Singles det enklare för singlar att ansluta sig i en värld full av gluten. Tjänsten kan till och med användas av människor som bara vill träffa vänner eller gå med i ett samhälle med intresse för glutenfri matlagning, recept, support och diskussioner.

Endast jordbrukare: Online-datering för människor som föredrar landets livslängd

Online-dating är populärt bland förortsinvånare och stadsgäster, med fler potentiella matcher och fler saker att göra på ett datum i de mest befolkade platserna. Men för människor som inte arbetar med den typiska 9-till-5 eller bor i en konkret djungel finns det Farmers Only - en datingsida för landsbygdsbor som föredrar en enklare, lättsam och mindre rusad livsstil. Webbplatsens slogan "City folk just get it" sammanfattar det verkligen ganska bra. Jordbrukare är online nuförtiden, men det betyder inte att de vill leva samma livsstil som människorna som bor i staden.

Gothic Match: Online-Dating för Goths

Är du i goth scenen? Om du är det, så är Gothic Match det bästa stället på nätet att leta efter singlar som inte kommer att bli helt skrapade eller avskräckta av din unika stil. Tjänsten riktar sig till dem som också identifierar sig med emo-subkulturen. Enligt sajten är det det främsta sociala nätverkssamhället för gotiska singlar och vänner och har varit online sedan 2001. Användare kan delta i diskussioner i forumet, få bra gotiska datumidéer, läsa framgångshistorier, chatta med andra medlemmar och till och med ta reda på hur man engagerar sig i gotiska mode- och tatueringsshower.

Ugly Schmucks: Online-datering för fula människor

Om du tyckte att Settle for Love var galen, kommer du att älska den här. Ugly Schmucks är för singlar som bara vet att de inte exakt följer konventionella skönhetsstandarder, och de har det bra med att hitta någon annan som det också. Trots det är det en vanlig fråga som online-daters delar när de träffar personer som nästan inte ser ut som sina profiler. "Med fula dateringar kan du träffa fula människor som vet exakt hur du mår", förklarar tjänsten på sin webbplats. "De kan relatera till dig på sätt som en icke-ful person aldrig kunde förstå."

Mullet Passions: Online-Dating för Mullet-entusiaster

Som om den här listan inte kunde bli mer löjlig, ja - det finns faktiskt en online-datingwebbplats för människor som fortfarande älskar den vansinnigt föråldrade "affären i fronten, fest i ryggen" frisyrtrenden. Vi är inte säkra på hur bra matcherna blir eftersom Mullet Passions är riktad mot en sådan segmenterad grupp människor, men åtminstone är det helt gratis att registrera sig, så du har inget att förlora. Tro det eller inte, den här webbplatsen är en del av ett nätverk med över 250 andra nischsajter för online-datering - från piratentusiaster och dykare till lastbilsförare och rödhåriga.

Sea Captain Date: Online-datering för människor som älskar segling

Om du är en man eller kvinna som är intresserad av att träffa en sjökapten, eller om du själv är sjökapten, är webbplatsen Sea Captain Date allt du behöver för att hitta din perfekta själsfrände! Det stämmer, du kan kontakta andra älskare av havet för dejting, vänskap, brevvänner, segling tillsammans eller bara casual sex. Tjänsten har tydligen hjälpt tusentals "ensamma sjökaptener" att hitta sin match. "I det oförlåtande hav av kärlek", säger webbplatsen, "låt oss vara din fyr."

Equestrian Cupid: Online-datering för cowboyer och cowgirls

Farmers Only erbjuder en trevlig lösning på singlar på landsbygden, men för de som vill bli ännu mer specifika om sin kärlek till husdjur - specifikt hästar - finns det Equestrian Cupid. Du kan registrera dig för att hitta andra likasinnade singlar som älskar ingenting mer än att komma ut på en spår med hövarna på deras häst som galopperar under dem och vinden blåser genom håret. Även om du inte exakt anser att du är den mest erfarna hästryggaren kan du fortfarande registrera dig, så länge du har ett genuint intresse för hästar.

DiaperMates: Online-datering för vuxna spädbarn

På den här listan kommer det konstigaste sist. Diaper Mates är en online-datingsida för människor som befinner sig i den vuxna barnets livsstil / fetisch och gillar att använda blöjor. Tänk inte ens på att registrera dig om du inte är villig att handla i dina underkläder för en blöja kanske då och då. Du kan ansluta till matcher, bläddra bland högst rankade medlemmar, titta på videor, chatta live, se foton och delta i omröstningar för alla slags blöjerelaterade saker. Hej, om det finns en marknad för det, varför inte?