Huvud programvara 10 tips för PowerPoint-presentationer
programvara

10 tips för PowerPoint-presentationer

10 tips för PowerPoint-presentationer
Anonim

Kom ihåg en speciell person i ditt liv

Det här verktyget har funnits under de senaste versionerna av PowerPoint. Fotoalbumverktyget gör det snabbt och enkelt att lägga till en eller flera foton till din presentation samtidigt. Effekter som ramar och bildtexter är klara och tillgängliga för att jazza upp det efter dina önskemål.

05

av 10

Komprimera foton för att minska den totala filstorleken

Om du inte visste hur eller inte ville bry dig om att optimera dina foton (se steg 3 ovan) har du ytterligare en chans att minska den totala filstorleken för din slutliga presentation. Du kan använda alternativet Komprimera foton . En extra bonus är att du kan komprimera ett foto eller alla foton i presentationen. Genom att komprimera fotona kommer presentationen att fungera smidigare.

06

av 10

Färgglada bakgrunder eller formgivningsmallar / teman

Oavsett om du vill gå den enkla vägen och bara ändra presentationens bakgrundsfärg eller besluta att samordna hela showen med ett färgglat designtema är det bara några få klick.

07

av 10

Använd övergångar för att enkelt byta från en bild till en annan

Få ditt bildspel att flytta smidigt från en bild till en annan genom att tillämpa övergångar. Dessa är de flytande rörelserna medan förändringen sker. Om din presentation har olika ämnen som behandlas (som unga år, datingår och helt enkelt roligt) kan det vara en idé att tillämpa en annan övergång till ett separat avsnitt, för att skilja det ut. Annars är det bäst att begränsa antalet rörelser, så att publiken är fokuserad på showen och inte på vilken rörelse som kommer att hända därefter.

08

av 10

Mjuk musik i bakgrunden

Du känner förmodligen den älskade sin favoritlåt eller -musik. Detta kommer verkligen att få glada minnen tillbaka om du spelar några av dessa låtar / hymner i bakgrunden medan bildspelet pågår. Du kan lägga till mer än en låt i presentationen och starta och stoppa på specifika bilder för effekt, eller låta en låt spela under hela bildspelet.

09

av 10

Automatisera minnespresentationen

Efter tjänsten är förmodligen när detta bildspel kommer att spelas. Detta kan ställas in på en skärm för att slinga upprepade gånger under mottagningen eller vakna efter tjänsten.

10

av 10

Hur var övningen?

Ingen show skulle någonsin gå live utan repetition. PowerPoint har ett snyggt verktyg som låter dig luta dig tillbaka och titta på presentationen och klicka på musen när du vill att nästa sak ska hända (nästa bild, nästa bild som ska visas och så vidare). PowerPoint kommer att spela in dessa ändringar och sedan vet du att det kommer att köra av sig själv; smidigt, inte för snabbt och inte för långsamt. Vad kan vara lättare?

Nu är det dags att mingla med andra gäster medan alla omkring dig återupplöser minnen från förflutna dagar med denna speciella person.