Huvud e-post och meddelanden 10 populära Gmail-verktyg som tar ut besväret via e-post
e-post och meddelanden

10 populära Gmail-verktyg som tar ut besväret via e-post

10 populära Gmail-verktyg som tar ut besväret via e-post
Anonim

Hantera ditt Gmail-konto snabbare och mer effektivt med dessa verktyg

 • Grunderna
 • Guider och handledning
 • Installera och uppgradera
 • Nyckelbegrepp
 • VoIP
 • av Elise Moreau

  Elise Moreau är en digital marknadsförare, författare på webben och copywriter. Hon har täckt webbtrender för och tidigare About.com, sedan 2011.

  28

  28 personer tyckte att den här artikeln var till hjälp

  Oavsett hur populär och enkel att använda en e-postplattform som Gmail kan vara, måste man faktiskt gå vidare och hantera e-post dagligen kan vara en skrämmande, fruktansvärd uppgift. Att använda extra e-posthanteringsverktyg som fungerar med Gmail kanske inte får dig att bli kär i e-post, men det kommer säkert att hjälpa till att ta ut lite av huvudvärken genom att ge dig tillbaka lite av din dyrbara tid och energi.

  Oavsett om du använder Gmail av personliga eller professionella skäl, på webben eller från en mobil enhet kan alla följande verktyg vara till stor fördel för dig. Ta en titt för att se vilka som fångar ditt öga.

  01

  av 10

  Inkorg från Gmail

  Inbox by Gmail är i princip ett måste om du regelbundet kontrollerar dina meddelanden från din mobila enhet. Google tog allt det nya om hur dess användare använde Gmail och kom med en helt ny, superintuitiv, mycket visuell e-postplattform som förenklar och snabbar upp e-post.

  Gruppera inkommande e-postmeddelanden i buntar för bättre organisering, se höjdpunkter i en överblick med kortliknande bilder, ställ in påminnelser om uppgifter som måste göras senare och "snooze" e-postmeddelanden så att du kan ta hand om dem imorgon, nästa vecka, eller när du vill.

  02

  av 10

  Boomerang för Gmail

  Någonsin önskar att du kunde skriva ett e-postmeddelande nu, men skicka det senare? Istället för att göra exakt det - lämna det som ett utkast och sedan försöka komma ihåg att skicka det vid en viss tidpunkt - använd bara Boomerang. Gratis användare kan schemalägga upp till 10 e-postmeddelanden per månad (och mer om du publicerar om Boomerang på sociala medier).

  När du skriver ett nytt e-postmeddelande i Gmail med Boomerang installerat kan du trycka på den nya "Skicka senare" -knappen som visas bredvid den vanliga "Skicka" -knappen, som gör att du snabbt kan välja en tid att skicka (i morgon morgon, imorgon eftermiddag, etc.) eller möjligheten att ställa in ett exakt datum och tid för att skicka det.

  03

  av 10

  Unroll.me

  Prenumerera på för många nyhetsbrev via e-post? Unroll.me tillåter dig inte bara att avsluta prenumerationen på dem i stort, utan låter dig också skapa din egen "samla" e-nyhetsbrev, vilket ger dig en daglig uppdatering av alla de nyhetsbrevabonnemang du faktiskt vill behålla.

  Unroll.me har också en fin iOS-app som du kan använda för att hantera alla dina e-postprenumerationer när du är på språng. Om det finns en särskild prenumeration du vill behålla i din inkorg, skicka det bara till avsnittet "Behåll" så att Unroll.me inte rör det.

  04

  av 10

  Rapportive

  Kommunicerar du med många nya människor via Gmail? Om du gör det kan det ibland känna kusligt robot när du inte vet vem som är i andra änden av skärmen. Rapportive är ett verktyg som erbjuder en lösning genom att ansluta till LinkedIn så att den automatiskt kan matcha profiler baserat på den e-postadress du kommunicerar med.

  Så när du skickar eller får ett nytt meddelande, ser du en kort LinkedIn-sammanfattning på den högra sidan av Gmail med deras profilfoto, plats, nuvarande arbetsgivare och mer - men bara om de har fyllt i den informationen på LinkedIn och har deras konto kopplat till den e-postadressen. Det är potentiellt ett trevligt sätt att sätta ett ansikte mot ett e-postmeddelande.

  05

  av 10

  SaneBox

  I likhet med Unroll.me är SaneBox ett annat Gmail-verktyg som kan hjälpa dig att automatisera din organisation av inkommande meddelanden. Istället för att skapa filter och mappar själv kommer SaneBox att analysera alla dina meddelanden och aktivitet för att förstå vilka e-postmeddelanden som är viktiga för dig innan du flyttar alla oviktiga e-postmeddelanden till en ny mapp som heter "SaneLater."

  Du kan också flytta oviktiga meddelanden som fortfarande dyker upp i din inkorg till din SaneLater-mapp, och om något som lagras in i din SaneLater-mapp blir viktig igen kan du flytta det därifrån. Även om SaneLater tar ut det manuella arbetet ur organisationen, har du fortfarande full kontroll över de meddelanden du specifikt behöver lägga någonstans.

  06

  av 10

  LeadCooker

  När det gäller marknadsföring online är det ingen tvekan att e-post fortfarande är enormt viktigt. Många e-postmarknadsförare skickar meddelanden samtidigt till hundratals eller tusentals e-postadresser med ett klick på en knapp med hjälp av tredje parts e-postmarknadsföringsplattformar som MailChimp eller Aweber. Nackdelen med detta är att det inte är särskilt personligt och lätt kan hamna som skräppost.

  LeadCooker kan hjälpa dig att skapa en balans mellan e-post med massor av människor och att hålla det mer personligt. Du får fortfarande en hel del funktioner i traditionella e-postmarknadsföringsplattformar som automatiserade uppföljningar och spårning, men mottagarna ser ingen länk till prenumerationen och dina meddelanden kommer direkt från din Gmail-adress. Planer börjar på $ 1 per 100 e-postmeddelanden med LeadCooker.

  07

  av 10

  Sorterade efter Gmail

  Sortd är ett fantastiskt verktyg som helt omvandlar utseendet på ditt Gmail-konto till något som ser ut och fungerar mycket mer som en att göra-lista. Med ett användargränssnitt som är lika enkelt och lika intuitivt att använda som Gmail själv är syftet med Sortd att erbjuda människor som kämpar för att hålla sig uppe via e-post ett bättre sätt att hålla sig organiserade.

  Sortd är den första "smarta huden" för Gmail som delar in din inkorg i fyra huvudkolumner, med alternativ för att anpassa saker som du vill. Det finns också appar tillgängliga för både iOS och Android. Eftersom det för närvarande är i beta är verktyget helt gratis för tillfället, så kolla in det medan du kan innan prissättningen sätts på plats!

  08

  av 10

  Giphy för Gmail

  Giphy är en populär sökmotor för GIF. Även om du säkert kan gå direkt till Giphy.com för att söka efter ett GIF för att bädda in ett nytt Gmail-meddelande, är ett mycket enklare och mer bekvämt sätt att göra det genom att installera Giphy för Gmail Chrome-förlängningen.

  Om du älskar att använda GIF i Gmail är detta ett måste för att hjälpa dig att spara mer tid och komponera dina meddelanden mer effektivt. Recensionerna av denna tillägg är totalt sett ganska bra, även om vissa granskare har uttryckt oro över buggar. Giphy-teamet verkar uppdatera tillägget varje så ofta, så om det inte fungerar för dig direkt bör du överväga att prova det igen när en ny version är tillgänglig.

  09

  av 10

  Fula e-post

  Fler e-avsändare använder nu spårningsverktyg så att de kan lära sig mer om dig utan att du ens vet det. De kan vanligtvis se när du öppnar sina e-postmeddelanden, om du klickade på några länkar inuti, var du öppnar / klickar från och vilken enhet du använder. Om du verkligen uppskattar din integritet kanske du vill överväga att dra nytta av fula e-postmeddelanden för att enkelt kunna identifiera vilka Gmail-meddelanden du får spåras.

  Ugly Email, som är en Chrome-förlängning, sätter helt enkelt en liten "onda öga" -ikon framför ämnesfältet för varje spårad e-post. När du ser det lilla onda ögat kan du bestämma om du vill öppna det, skräp det eller kanske skapa ett filter för framtida e-postmeddelanden från avsändaren.

  10

  av 10

  SignEasy för Gmail

  Att ta emot dokument som bilaga i Gmail som måste fyllas i och undertecknas kan vara en verklig smärta att arbeta med. SignEasy förenklar hela processen genom att du enkelt kan fylla i formulär och underteckna dokument utan att lämna ditt Gmail-konto.

  Ett SignEasy-alternativ visas när du klickar för att se bilagan i din webbläsare. När du har fyllt i de fält som behöver fyllas i bifogas det uppdaterade dokumentet i samma e-posttråd.