Huvud sociala media 10 av de mest populära Pinterest-användare att följa
sociala media

10 av de mest populära Pinterest-användare att följa

10 av de mest populära Pinterest-användare att följa
Anonim

Kolla in användarnas stift och kort för att hitta fantastiskt innehåll

På 13 miljoner följare är Joy Cho en av de mest följda Pinterest-användare. Hon är en Los Angeles-baserad designer, bloggare och matentusiast som har arbetat med stora märken som Target och Urban Outfitters.

Du kommer säkert att stöta på något som passar din kreativa smak genom att bläddra igenom hennes 65 olika brädor. Praktiskt taget alla hennes styrelser är livsstilskategorier som resor, mat, hem och skönhet.

Det som verkligen gör att hennes styrelser sticker ut är de typer av kategorier som är så unika. Hennes Mini Travels-bräde är till exempel en bra att följa om du är intresserad av tips, redskap och idéer för att resa med barn.

Medan några av hennes styrelser inte exakt inkluderar hundratals eller tusentals stift som du kan se fram emot att bläddra igenom, kan du lita på Joy för att stressa kvalitet över kvantitet.

Bilderna hon publicerar är lika färgstarka, tydliga och unika som någonsin. Det skulle vara ganska svårt att snubbla över några av de fantastiska sakerna som hon har fastnat på egen hand

02

av 10

Maryann Rizzo: A Wealth of Interior Design Ideas

Inredningsarkitekt Maryann Rizzo handlar om underbar hembygd, arkitektur, landskapsarkitektur och allt annat som har att göra med att göra ditt hem så vackert som möjligt.

Hon lockade definitivt inte 9 miljoner följare genom att fästa mediokra innehåll. Om du tittar igenom hennes 268 brädor, kommer du att märka att en enorm bit av dem är centrerad kring olika tilltalande designkategorier, snyggt uppdelade i alla typer av separata komponenter för enkel surfning.

Behöver du idéer för möbler i en viss färg? Maryann's Painted Furnishings board kan hjälpa dig med det.

Vad sägs om möbler som har mer av ett trä, naturligt utseende? Du kan kolla in hennes Au Natural Furnishings styrelse för fler idéer där.

Medan alla hennes inredningskort hålls högst upp, om du fortsätter att rulla, hittar du fler fantastiska kategorier som är värda att utforska - inklusive hantverk, hälsa och mat

03

av 10

Bekka Palmer: Fotografi och mycket mer

Nu bör du vara medveten om att Pinterest är en extremt visuell, bildbaserad social plattform. För fotografer och fotografentusiaster betyder det fler möjligheter att visa upp och se vackrare bilder!

Bekka Palmer är en Brooklyn-baserad fotograf som tar den tredje bästa platsen på hela Pinterest, med 8 miljoner följare. Brädorna närmast toppen av hennes profil fokuserar huvudsakligen på fotografering, och när du bläddrar nedåt får du se fler stift av användbara livsstilskällor som mat, trädgårdsskötsel och kläder.

Bekka har bara 63 brädor, men de är alla fyllda med fantastiska stift. Hennes toppbrädor har hundratals stift, och när du kommer in i fler av livsstilssakerna hittar du riktigt coola brädor som sax och Casa.

04

av 10

Poppytalk: En DIYers dröm

Livsstilsinnehåll kan verkligen omfatta nästan vad som helst, men folk på PoppyTalk har verkligen spikat de mest spännande och viktigaste områdena.

PoppyTalk är en blogg som har funnits i över ett decennium och innehåller främst innehåll om design, DIY, handgjort och vintage innehåll. Du hittar över 21 000 otroliga stift spridda över 133 brädor.

Vad som är bra med PoppyTalk är att de har en riktigt stor variation av kategorier att bläddra igenom, från camping och stugor till citat och typografi. Alla stift är underbara, högkvalitativa bilder som verkligen sticker ut mot det mediokra saker du hittar fastnat någon annanstans

05

av 10

Jane Wang: En mängd olika kreativa stift att upptäcka

Till skillnad från många andra populära Pinterest-användare i denna lista som är stora designers och bloggare, erbjuder Jane Wang inte en hel del detaljer om vem hon är i sitt bioavsnitt. Det är inte helt klart om hon är en pingvin som bor i Antarktis eller inte, men det är okej om hon är det, för hon vet verkligen hur man knyter bra saker!

Jane har över 7 miljoner följare och 48 000 stift att upptäcka. Det är mycket att surfa och fästa.

Hennes fulla styrelse heter Delicious - en mattavla med över 19 000 stift. För det andra är hennes Happy board med över 3 500 stift med en blandning av alla slags underbara bilder och intressanta produkter

06

av 10

Bonnie Tsang: Enkla och minimala stift

Den redaktionella och kommersiella fotografen Bonnie Tsang har lite annorlunda vibe på sin Pinterest-profil och erbjuder sina följare olika stift representerade av mycket tydliga, skarpa och enkla foton på sina 25 tavlor. Sammantaget ser hennes styrelser mycket mindre "upptagna" än många andra användare gör att deras styrelser blir.

Som den sjätte mest följda användaren på hela plattformen och utnämnd till en av de "Top 30 Pinterest Curators to Follow" av Time Magazine, kan du satsa på att hennes stift är av högsta kvalitet - trots att de saknar lite färg och detaljer så mycket av andra saker folk tenderar att knyta.

Från stil och mode till resor och interiördesign har Bonnie brädor som är tillräckligt mångsidiga för att vem som helst kan intressera sig. Hennes mest populära och fulla styrelse har saker som återspeglar hennes egen personliga stil

07

av 10

Evelyn: Böcker, filmer, resor och mer glada saker

Med över 7 miljoner följare och mer än 33 500 stift spridda över alla hennes brädor, är Evelyns Pinterest-profil svårt att få fram efter en kort blick på alla underbara bilder och brädetitlar hon har.

Och om du har drömmar om att resa till alla möjliga nya platser över hela världen, är hennes styrelser perfekta för dig! De flesta av dem är snyggt organiserade underhållnings- och resekategorier i toppen, som sedan flödar fint in i fotografier och livsstilssamlingar som mat och mode.

Bokmaskar bör kolla in hennes Book Are Portable Magic-bräde för att läsa inspiration och titelidéer följt av hennes resespecifika tavlor för varje kontinent.

08

av 10

Molly Pickering: lite av allt

Molly Pickering har bara cirka 12 styrelser på sin Pinterest-profil, men det är inget större problem för hennes 7 miljoner följare. Hennes brädor fokuserar främst på cool fotografering och bilder med några som är inriktade på livsstils kategorier som strö där också.

Hennes största styrelse är hennes modebräde, med över 1 000 stift. Och om du använder interiördesign är hennes en la casa-bräda värt att titta på också.

09

av 10

Pejper: Swedish Lifestyle Love

Är du en fan av enkla bilder och bra livsstilsidéer? Då måste du kolla in Pejper på Pinterest - en svensk livsstilsblogg som drivs av två kvinnor.

De flesta bilder som är fästade av Pejper delar det gemensamma temat att ha en vit eller ljus bakgrund i kombination med fotografering av hög kvalitet. Till skillnad från andra Pinterest-användare som älskar massiv detalj och massor av färg, låter Pejper's brädor få en snabb inblick i vad du kan förvänta dig att hitta på varje bräde och vad de handlar om.

Deras unika sätt att samla de bästa bilderna och källorna har varit tillräckligt för att tjäna dem nästan 7 miljoner följare, med populärt livsstilsinnehåll bestående av allt från smycken och träföremål till svartvitt fotografering och modetillbehör.

10

av 10

HonestlyWTF: Underbara och extraordinära fynd

Senast bland de 10 mest följda Pinterest-användarna är HonestlyWTF - en fantastisk liten blogg som drivs av Erica Chan Coffman, som söker på nätet för att få det bästa inom DIY, konst, hembygd, skönhet och mer.

Strax utanför fladdermusen märker du alla fantastiska brädor som finns för kategorier för mode och inredning. Alla fästade bilder är tydliga, färgglada och intressanta utan att vara för överväldigande.

Med 97 styrelser med mer än 27 000 stift är Ericas dedikation till att sammanställa extraordinärt innehåll vad som skiljer HonestlyWTF ut. Du skulle förmodligen ha en jävla tid att försöka hitta det här någon annanstans!

Kolla in deras otroliga DIY-tavla eller deras mattavla för att få en glimt av hur olika och fantastiska deras stift är.