Huvud gaming De 10 bästa offline-spelen gratis
gaming

De 10 bästa offline-spelen gratis

De 10 bästa offline-spelen gratis
Anonim

Spel du kan spela utan en Wi-Fi-anslutning

Vad vi gillar

 • Förutom iOS och Android finns Fallout Shelter också tillgängligt för Windows, Xbox One, PlayStation 4 och Nintendo Switch.

Vad vi inte gillar

 • Bortsett från att äga rum i samma universum har Fallout Shelter lite att göra med sin namngivare.

Baserat på den oerhört populära Fallout-serien uppmanar Fallout Shelter spelare att skydda sin egen befolkning av överlevande av kärnapokalyp. Hantera dina resurser klokt för att hjälpa mänskligheten att blomstra igen. Fans av spel som Civilization och StarCraft kommer säkert att älska den här simulatorn.

02

av 10

Bästa Offline Action-Adventure Game: Badland

Vad vi gillar

 • Den underbara konststilen gör att du vill fortsätta spela bara för att se hur nästa nivå ser ut.

Vad vi inte gillar

 • Senare nivåer är obevekligt svåra.

 • Vissa hinder kräver mer prov och fel än färdigheter för att övervinna.

Badland är vackert att titta på och en spräng att spela. Spelarna har till uppgift att hjälpa en grupp älskvärda fula critters att navigera i en mörk skog full av dödliga fällor och pussel. Även om Badland är gratis för Android, är en "årets spel" -utgåva med extra nivåer nu tillgänglig för PS4, Xbox One och Wii U.

03

av 10

Bästa Offline Racing-spel: Asfalt 8: Airborne

Vad vi gillar

 • Den realistiska grafiken är nästan otroligt. Asfalt 8 ser mer ut som en PS4-titel än ditt genomsnittliga mobilspel.

Vad vi inte gillar

 • Tyvärr kräver den nya Asfalt 9: Legends en internetanslutning för att spela.

Asfalt-serien har blivit synonymt med mobila tävlingsspel. Den åttonde delen har 40 nya spår att riva med dussintals nya bilar. Kompletta utmaningar för att få uppgraderingar och anpassa ditt fordon. Du kan tävla mot AI utan internetuppkoppling, men online-multiplayer-läget är värt att kolla in eftersom det låter dig tävla mot upp till 12 motståndare på en gång.

04

av 10

Best Offline Fighting Game: Shadow Fight 2

Vad vi gillar

 • Shadow Fight 2 är gratis att ladda ner för Android, iOS och Windows.

 • Detta unika slåssspel vädjar till fans av arkadstil-beat-em-ups och RPG-älskare.

Vad vi inte gillar

 • Spelet driver dig ständigt att göra köp i appen.

Liksom Badland har Shadow Fight 2 en distinkt konststil som skiljer den från tävlingen. Detta en-mot-ett slåssspel med RPG-element betonar strategi och snabba reflexer över brute force. Spelare kan välja mellan en mängd vapen, eller de kan kämpa med bara sina nävar.

05

av 10

Mest avslappnande offline spel: Infinity Loop

Vad vi gillar

 • Att spela Infinity Loop är ett utmärkt sätt att lindra stress medan du väntar på busshållplatsen eller tandläkarkontoret.

Vad vi inte gillar

 • Du måste betala för att fortsätta spela efter nivå 100.

Infinity Loop designades för att hjälpa människor att varva ner. Målet med detta bedrägligt enkla pusselspel är att skapa unika former genom att ansluta prickar. Eftersom det inte finns någon timer kan du enkelt stoppa och återuppta spelet när som helst. Om du gillar Infinity Loop kan du prova Infinity Hex ellerBrain Decipher av samma utvecklare.

06

av 10

Bästa offline strategispel: Plants vs Zombies 2

Vad vi gillar

 • Det finns många imitatorer, men inget annat tornförsvar kan tävla med det beroendeframkallande spelet Plants vs Zombies 2.

Vad vi inte gillar

 • Att avvärja horder av zombies kan bli överväldigande när spelet fortskrider.

 • Du frestas att spendera faktiska pengar på power-ups.

Zombie-galgen verkar ha kommit och gått, men Plants vs Zombies-spelen håller fortfarande nästan ett decennium efter deras första utgivande. Om du inte har spelat det, är PvZ en kreativ twist på tornförsvarsgenren där spelare måste försvara sin trädgård mot en armé av vegetariska zombies. Plants vs Zombies 2 är gratis att ladda ner för Android och iOS.

07

av 10

Bästa Offline Endless Runner Game: Alto's Odyssey

Vad vi gillar

 • "Zen" -läget gör det möjligt för spelare att helt enkelt njuta av spelets konst och soundtrack utan att spela.

Vad vi inte gillar

 • Även om Android-porten är gratis är den ursprungliga iOS-versionen $ 4, 99.

Altos Odyssey är en uppföljning av det ganska framgångsrika Alto's Adventure, som nådde mer än 36 miljoner nedladdningar på Android ensam. Istället för att snowboarda, måste den nuvarande karaktären nu sandsurfa genom en enorm öken. Den utmärkta musik- och konststilen gör Alto's Odyssey värd att titta.

08

av 10

Bästa Offline Trivia-spel: Quizoid: Trivia 2018

Vad vi gillar

 • Med 7 000+ frågor och räkning täcker Quizoid ett brett spektrum av ämnen från vetenskap till historia till popkultur.

Vad vi inte gillar

 • Användargränssnittet ser riktigt luddigt ut, men om du spelar med en grupp människor är det inte något problem.

Trivia-spel är alltid bra för långa bilturer, sociala sammankomster eller familjens roliga kvällar. Quizoid: Trivia 2018 erbjuder olika lägen så att du kan spela med en grupp människor eller bara testa din egen kunskap. När du laddar ner Quizoid för Android eller iOS lagrar spelet alla frågor på din enhet, så du behöver aldrig en Wi-Fi-anslutning för att spela.

09

av 10

Bästa offline-sportspel: Dream League Soccer 2018

Vad vi gillar

 • De realistiska karaktärsanimationerna och olika spellägen drar dig in och får dig att känna dig som en riktig fotbollsmycoon.

Vad vi inte gillar

 • Du behöver en internetuppkoppling för att uppleva alla spelets funktioner.

Dream League Soccer 2018 är inte ditt genomsnittliga mobilsportspel. Det gör det möjligt för spelare att bygga sina egna ligor, lag och stadioner för att leva ut sina bokningsfantasier. Välj från en roll av verkliga FIFPro-spelare för att representera ditt varumärke, testa sedan ditt eget mot andra spelare online eller spela offline mot AI

10

av 10

Bästa offline kortspel: Texas Holdem Offline Poker

Vad vi gillar

 • Justerbar svårighet gör spelet roligt för nybörjare och pokermästare.

Vad vi inte gillar

 • Eftersom AI inte kan läsa ditt poker ansikte, replikerar Texas Holdem Offline Poker inte riktigt upplevelsen av att spela mot en person.

Om du vill öva ditt pokerspel, men du inte har några kort, pengar eller vänner, har Texas Holdem Offline Poker du täckt. Medan spelet har en interaktiv handledning för nybörjare, kommer AI att ge mer erfarna spelare en lön för sina pengar. Lägg virtuella satsningar och delta i håna turneringar för att polera dina pokerfärdigheter utan att riskera ditt livs besparingar.