Huvud webbsökning De 10 bästa Google Drive-tilläggarna för 2019
webbsökning

De 10 bästa Google Drive-tilläggarna för 2019

De 10 bästa Google Drive-tilläggarna för 2019
Anonim

Ta lite extra hjälp för Google Dokument, bilder och ark

Utmärkt för korrekturläsning eller för att se till att du skriver i rätt ton. Speakd kommer att läsa hela dokument tillbaka till dig, eller så kan du markera specifika delar och bara låta det läsa igenom dessa delar. Den håller också reda på hur länge den har läst, om du behöver få en känsla av talets längd.

Ladda ner Speakd-tillägget för Google Dokument

02

av 10

Doc Builder för Google Docs: Återanvänd textavsnitt snabbt och enkelt

Om du själv återanvänder vissa delar av text och vill ha ett snabbare sätt att hitta dessa utdrag när du skapar dokument, är Doc Builder det tillägg du behöver. Det skapar en sidofält där du snabbt kan navigera genom sparade delar av text och infoga dem direkt i dina dokument.

Om du skriver många liknande typer av dokument som använder liknande verbiage, som kontrakt eller tonhöjd, kommer Doc Builder att spara massor av tid och hjälpa till att förhindra dyra misstag när du använder delar av din dokumentation igen.

Ladda ner Doc Builder-tillägget för Google Docs

03

av 10

Textrensare för Google Docs: Anpassa enkelt text från olika applikationer

Det kan vara oerhört svårt i en ordbehandlare med bara ben som Google Docs att hämta text från olika källor och låta allt matcha det. Att kopiera och klistra in kan dra in olika teckensnitt, bakgrundsfärger, HTML-koder och annan oönskad information som kastar dokumentets organisation och flöde helt ut genom fönstret. Text Cleaner fixar allt detta genom att låta dig välja vilka formateringselement du vill behålla och vilka du vill eliminera. Med enkla kryssrutor kan du rensa upp hela dokumentet eller bara specifika markerade delar.

Ladda ner Text Cleaner-tillägget för Google Dokument

04

av 10

Slides Toolbox för Google Slides: Gör repeterande åtgärder snabbt

Slides Toolbox hjälper dig att minska massor av upprepade redigeringsuppgifter som du kan göra i dina Google Slides-presentationer. Det är en enorm tidsbesparing när du lär dig var allt är och är perfekt för åtgärder som har flera små steg. Några användbara saker som Slides Toolbox innehåller är:

  • Innehållsförteckning: Skapar automatiskt en innehållsförteckningssida som länkar till varandra bild i din presentation.
  • Exportera bilder: Spara hela presentationen eller varje enskild bild som en enda bild.
  • Ställ in teckenstorlek, hölje, etc: Hantera all text i din presentation snabbt och enkelt.
  • Hämta konturtekst: Exportera all text i presentationen till en enda textfil.

Ladda ner Slides Toolbox-tillägget för Google Slides

05

av 10

Infoga ikoner för Google Slides: ett snabbt sätt att lägga till illustrationer till presentationer

Du kan också hitta det här tillägget för dokument och ark, men Slides är där Insert Icons förmodligen kommer att se det mesta av dess användning. Detta tillägg innehåller nästan 2000 olika ikoner att välja mellan och låter dig lägga till dem i din presentation i nästan vilken färg som helst.

Ikonerna är fria och importeras till din presentation med en transparent bakgrund, vilket betyder att allt du redan har skapat kommer fortfarande att vara synligt. Dessa mångsidiga ikoner kommer från Font Awesome och Google Material Design och finns i enkla att söka databaser som låter dig lägga till stil till dina presentationer snabbt och problemfritt.

Ladda ner Insert Icons Add-on för Google Slides

06

av 10

Pärndäck för Google Slides: lägger till interaktion till dina presentationer

Detta tillägg är lite specialiserat, men det löser en av de största problemen med Presentationer: brist på interaktivitet. Pear Deck ger flera alternativ för att lägga till interaktiva bilder i en presentation, inklusive flervalsfrågor, bilder där du drar element för att placera dem dit de behöver gå och datainsamlingsbilder.

Det är ett perfekt sätt för lärare att ge eleverna något att göra förutom att klicka igenom en presentation, och det kan användas för att enkelt samla in data och lägga till interaktivitet under möten och arbetsmöten.

Ladda ner Pear Deck-tillägget för Google Slides

07

av 10

Enkla accenter för Google-bilder: En godsändning för dem som skriver på andra språk

Om du inte redan känner till kortkommandona för att lägga till accenter i en Presentationspresentation kan det vara tråkigt och tidskrävande. Om du ofta befinner dig som skapar presentationer med ord från andra språk, är Easy Accents ett måste.

Det finns massor av tillgängliga språk att välja mellan, och alla accentuerade bokstäver kommer att visas så att du enkelt kan välja och infoga dem i din presentation. Inte mer försöker rita accentbrev i Googles rutan "Lägg till specialtecken"; ta bara Easy Accents och oroa dig aldrig för det igen.

Ladda ner Easy Accents-tillägget för Google Slides

08

av 10

Översätt Mitt ark för Google-ark: funktioner över 100 språk

Använd kraften i Googles massiva algoritm för att översätta ditt ark till mer än 100 språk med Translate My Sheet. Du kan välja vissa områden eller konvertera hela saken, och det är enkelt och enkelt att använda. Det här är inte en komplex eller snygg app, men den gör exakt vad du behöver och den gör det bra.

Ladda ner tillägget Translate My Sheet för Google Sheets

09

av 10

Tabellformat för Google-ark: Tillåter anpassade datatabeller med ögonupptagning

Att skapa tabeller kan vara en av de mest känsliga och frustrerande aspekterna av att arbeta med Google Sheets, och Table Styles minskar tiden och stress de kan orsaka. Det finns flera olika stilar att välja mellan, och du kan också enkelt manipulera dem för att skapa dina egna mallar.

Lägg till anpassade färger och grafik, spara sedan dina anpassade tabellstilar så att du alltid kan gå tillbaka till dem och återanvända dem i framtiden. Table Styles är intuitivt och ett absolut måste för varumärke och affärsverksamhet.

Ladda ner tillägget till tabellstilar för Google Sheets

10

av 10

Beskär ark för Google-ark: eliminerar all information du inte behöver

Kalkylark kan bli lite kontrollerad, och det finns ofta mycket information som vi antingen inte behöver visa eller inte vill att andra ska se. Det är där Crop Sheet kommer in. Enkelt och effektivt, Crop Sheet är ett tillägg som verkar som om det borde vara ett alternativ i basprogrammet. Du kan antingen beskära specifika data på arket eller ett urval av celler.

Ladda ner Crop Sheet-tillägget för Google Sheets