Huvud sociala media De 10 bästa datingsapparna 2019
sociala media

De 10 bästa datingsapparna 2019

De 10 bästa datingsapparna 2019
Anonim

Hitta den partner du söker

Om du är villig att anstränga dig och du vill ha ett seriöst förhållande kan Hinge vara appen för dig.

Av alla dejting-apparna på den här listan är Hinge troligen det mest traditionella, eftersom det mest kräver foton och enkätsvar. Gångjärn är en väldigt minimalistisk app och därför kommer huvudfokus att ligga på dina foton och dina svar, vilket tvingar dig att verkligen lägga en tankeväckande insats i din profil.

Gångjärn är gratis att ladda ner. Appen levereras med ett gratis medlemskap, men den erbjuder månatlig prenumeration på premiumtjänster som kallas Preferred. Ett föredraget gångjärnmedlemskap har funktioner som obegränsat gilla för matcher och tillgång till fler matchfilter för att begränsa matchningar till dina preferenser. Det finns betalda alternativ för en prenumeration på 1 månad, 3 månader eller 6 månader.

Det är tillgängligt för Android och iOS.

Vad vi gillar :

 • Kul, tankeväckande profilfråga uppmanas att svara.
 • Möjlighet att dölja vissa svar på frågeformuläret.

Vad vi inte gillar :

 • Det krävs att du har sex profilfoton.

02

av 10

Cuddli: Date Your Fellow Fans in Your Favorite Fandoms

För de som söker datum som är i samma fandom och andra nörd-relaterade saker, kan Cuddli bara vara appen för dem.

Cuddli tillåter potentiella matchningar att ansluta sig över sina favoritdagsförhållanden med funktioner som förslag på datumkväll (drivs av Foursquare) och en minimalistisk datingsprofil (välj ikoner för att visa dina intressen).

Finns på Android och iOS. Appen är gratis att ladda ner och använda.

Vad vi gillar :

 • Att välja ikoner för att visa intressen för att snabbt visa vilka hobbyer du gillar.
 • Söt men gimmicky Let's Dance-funktion som låter dig träffa en match slumpmässigt genom att dansa och flytta din telefon om någon annan också dansar.

Vad vi inte gillar :

 • Let's Dance-funktionen är lite känslig. Den minsta rörelsen kan göra att en tändstick laddas.

03

av 10

Chappy: Mr. Right eller Mr. Just nu, den Gay Dating-appen som låter dig välja

Chappy är en gay-app som låter dig välja vilken typ av datingupplevelse du vill ha.

Det finns tre lägen att välja mellan: Du kan välja att söka efter Mr. Right, Mr. Right Now och Mr. Who Know.

Herr Right är för dig som söker en långsiktig relation. Herr just nu är för dig som letar efter något mer avslappnad eller kortvarig. Och Mr. Who Knows är för dem som inte är säkra på vad de vill ha.

Chappy låter dig också titta på dina potentiella matchers senaste Instagram-foton. Du kan också skicka foton och GIF via appen.

Chappy är tillgängligt på Android och iOS och är gratis att ladda ner och använda.

Vad vi gillar :

 • Sekretessfunktion: Skärmbilder av Chappy chattskärmar är inaktiverade.

Vad vi inte gillar :

 • Mycket minimal information visas i en profil: bara foton och om tre fakta om dig.

04

av 10

Bumble: For Daters Who Love to Multitask

Bumble är för de ambitiösa multitaskers som vill date och nätverk och hitta sin nya bästa vän allt i en app.

Med appen kan du hitta alla dessa människor genom att låta dig växla mellan tre olika lägen: Bumble BFF, Bumble Bizz och Bumble Date. BFF-läget är för att söka efter nya vänner och Bizz-läget är för karriärrelaterat nätverk.

En annan anmärkningsvärd funktion? När du är i Date-läge måste kvinnor göra det första steget i heteroseksuella matcher. För matcher av samma kön kan båda personerna i matchen inleda en chatt, men det måste göras inom 24 timmar. Annars går matchen ut.

Tillgänglig på Android och iOS är Bumble gratis att ladda ner och använda.

Bumble-användare kan också komma åt premiumfunktioner genom att antingen köpa ett prenumeration (Bumble Boost) eller deras valuta i appen, Bumble Coins.

Vad vi gillar :

 • Du kan ansluta dina Instagram- och Spotify-konton för att visa dina senaste foton och aktuella favoritartister.

Vad vi inte gillar :

 • Inställningarna låter dig bara bestämma din sexuella preferens, ålderpreferens och avstånd för dina potentiella matchningar.

05

av 10

HÄR: Den mest inkluderande datingsappen för kvinnor i kö

HER är en mycket inkluderande datingsapp för queer kvinnor. Det är inte bara en datingsapp för lesbiska. HER inkluderar de som identifierar sig som lesbiska men också andra LGBTQ-individer som identifierar sig som kvinnliga eller icke-binära.

HER fungerar också som sociala medier / community-app för queer kvinnor, eftersom det låter dig dela statusuppdateringar, länkar och videor. Du kan också se lokala queerhändelser.

HER är tillgänglig på Android och iOS och appen är gratis att ladda ner.

Du kan få tillgång till premiumfunktioner som obegränsade swipes och läsa kvitton genom att betala för ett månadsabonnemang som heter HER Premium. Priserna varierar ganska mycket beroende på land, men det sträcker sig från de lägsta till cirka $ 10 för en månad till en årlig premie på $ 90 i 12 månader.

Vad vi gillar :

 • Gemenskapsfunktionen: Du kan hålla jämna steg med aktuella händelser i dina favoritämnen och få kontakt med likasinnade människor.

Vad vi inte gillar :

 • Funktioner som att ändra din plats kräver prenumeration på deras premiumtjänst.

06

av 10

Kaffe möter Bagel: Bästa Dating-app för nybörjare med online-dating

Om du är ny med online-dating eller bara dating i allmänhet kan de flesta svepglada appar som Tinder verka överväldigande, särskilt med dess stora antal möjliga matcher. Kaffe möter Bagel i jämförelse är mycket enklare. Du kan börja långsamt med bara några matchningar per dag eftersom CMB-användare bara tilldelas några kuraterade matchningar för att bläddra.

I heteroseksuella tändstickor visas männa kuraterade tändstickor och kvinnorna skickas "bagels" som är tändstickor som redan har visat intresse för dem. I matcher av samma kön får alla några kuraterade matchningar att bläddra.

Denna app är tillgänglig på Android och iOS. Coffee Meets Bagel är gratis att ladda ner och använda. Det finns premiumfunktioner som kan nås med ett CMB Premium-prenumeration. Liksom HÄR kan den månatliga prissättningen variera beroende på land men intervallet är enligt följande: Det är cirka $ 35 för en månad och nästan $ 200 per år.

Du kan också köpa eller tjäna Beans, som är en valuta i appen som låter dig låsa upp premiumfunktioner. Att tjäna gratis Beans kräver att man bjuder in vänner att gå med i appen och andra sociala medierelaterade uppgifter.

Vad vi gillar :

 • Det finns frågor om isbrytare som har svar som inte delas i din offentliga profil men som delas med dig Bagels för att hjälpa till att skapa konversation.

Vad vi inte gillar :

 • Appen kräver att du autentiserar din profil med Facebook för att hitta matchningar åt dig.

07

av 10

Vouch: Låt dina vänner göra matchmaking

Vouch är en datingapp som låter dina vänner spela matchmaker. Med Vouch skapar du en profil som vanligt men då måste du välja och bjuda in vänner att bli en kupong.

Och när appen matchar dig med någon får din kupong granska matchen också och sedan får de besluta om du får chatta med den nya matchen eller inte. Om de godkänner får du dygnet runt att chatta med din match.

Finns på Android och iOS. Vouch är gratis att ladda ner och använda.

Det finns artiklar i appen som du kan köpa för att förbättra din upplevelse, som funktionen Restart Expired Match.

Vad vi gillar :

 • Dina pålitliga vänner kan hjälpa dig att välja matcher och till och med skicka tips och råd inom appen.

Vad vi inte gillar :

 • Appens gränssnitt är inte intuitivt.

08

av 10

Clover: snabbaste alternativet för datum och anslutningar

Clover ger dig snabb tillgång till datum och anslutningar. Bland alla dess funktioner är det mest intressanta dess On-Demand Dating-funktion som gör att medlemmar snabbt kan ställa in datum.

Clover visar också lokala evenemang och fester. Men om du inte känner för att gå ut kan du träffa nya människor i Clovers chattrum med teman Live Mixers.

Clover är tillgängligt på Android och iOS och är gratis att ladda ner och använda.

Du kan uppgradera till sin premiumtjänst för att komma åt funktioner som avancerade matchfilter och läsa kvitton genom att köpa ett Clover Premium-prenumeration.

Vad vi gillar :

 • Live Mixers chattrum som gör att du kan få kontakt med andra människor med liknande intressen.

Vad vi inte gillar :

 • Kan vara lite vag och långsam ibland.

09

av 10

Happn: Möt människor i ditt område

De flesta datingsappar och webbplatser låter dig begränsa dina matchningar efter plats, men Happns hela fokus är på din exakta plats och om du har korsat vägar med en potentiell matchning eller inte.

När du går om din dag, om du råkar korsa vägar med en annan Happn-användare, kommer deras profil att visas på appens tidslinje. Om du är intresserad kan du skicka en hemlighet som de kommer bara att ta reda på om de också visar intresse.

Finns på Android, iOS och Windows Phone. Appen är gratis att ladda ner. Du kan uppgradera till premiumtjänster (som att kunna se alla som gillade dig) med ett betalt abonnemang.

Vad vi gillar :

 • CrushTime-spelet, som låter dig gissa vem som gillar dig från fyra profiler du korsade banor med.

Vad vi inte gillar :

 • Det kan ta ett tag att ladda din tidslinje för andra Happn-användare som du korsade banor med.

10

av 10

Badoo: Bäst för sociala (media) fjärilar

Badoo är en global datingsapp som kan skryta med nästan 400 miljoner användare. Appen hjälper dig att hitta lokala matcher, men dess mest anmärkningsvärda egenskaper är dess videochattfunktion och Livestream-funktionen. Med Badoo kan du videochatta med matcher, posta videor i din profil och livestream via appen för att tjäna tokens som ger dig tillgång till premiumtjänster.

Finns på Android och iOS. Badoo är gratis att ladda ner och använda. Det finns en Badoo premium-tjänst som gör att du har tillgång till funktioner som obegränsad meddelanden.

Vad vi gillar :

 • Du kan lägga till videor i din profil.

Vad vi inte gillar :

 • Appen betygsätter dig på din popularitet och din popularitetsnivå verkar påverka hur synlig din profil är för potentiella matchningar.