Huvud programvara och appar De 10 bästa kameraprogrammen för iPhone 2019
programvara och appar

De 10 bästa kameraprogrammen för iPhone 2019

De 10 bästa kameraprogrammen för iPhone 2019
Anonim

Ta dina fotograferingsfärdigheter för iPhone till nästa nivå

Adobe Photoshop kör gamut när det gäller professionell fotoredigeringsprogramvara. Även om den fullständiga versionen av Photoshop kan vara för mycket för en mobil enhet att hantera, tar Adobe Photoshop Express sin kraft in i iPhone.

Du kan ladda upp foton från din enhet eller direkt från molnet. De automatiska collage-funktionerna gör att skapa en fotocollage enkelt och smart. Du kan använda popfärg för att markera en färg över resten, använda auto-fix för att göra justeringar med en knapptryckning och lägga till vattenmärken till dina bilder.

Adobe Photoshop Express är kraftfullt, inklusive allt från grundläggande redigeringsfokus till det mer avancerade. Det är gratis att ladda ner och använda.

Vad vi gillar :

 • Adobes funktionalitet och hastighet är oöverträffad, även på en mobil enhet.

Vad vi inte gillar :

 • Även om Photoshop heter, saknar det många funktioner från traditionella Photoshop.

02

av 10

Moment Pro Camera: Perfekt kamera-app för manuell kontroll

För fotografer som kliar av samma känsla som de får när man fotograferar manuellt är Moment Pro Camera ett utmärkt val. Momentet erbjuder full manuell kontroll som ISO, slutartid och vitbalans, en DSLR i fickan.

Moment uppdateras ständigt och stöder nu de nyaste iPhonerna och Apple Watch; Använd din Apple Watch som en fjärrkontroll för att fotografera eller ta videor. Moment erbjuder också Moment Photo Case, så att du kan använda den DSLR-liknande slutarknappen för snabb inspelning.

Moment Pro Camera är gratis att ladda ner och prova men kräver att du betalar för att låsa upp de professionella foto- och videofunktionerna. Med ditt köp får du möjlighet att skjuta RAW, helt manuellt och med dubbla linsstyrning.

Vad vi gillar :

 • Att kunna fotografera manuellt och justera inställningarna för att fånga det perfekta fotot varje gång.

Vad vi inte gillar :

 • Denna app är inte för nybörjare fotografer.

03

av 10

VSCO: Bästa kameraprogram för kreativ filtrering

VSCO är känt för sina filter och används av miljoner för att ge en viss känsla till sina foton. Med redigeringsverktyg inbyggda för både foton och video är VSCO den ultimata fotoförbättrande appen.

VSCO erbjuder användare avancerade videoförinställningar, mobilvideoredigering, förinställningar för fotofilter och mer. Dessutom har VSCO en skaparsamhälle där fotografer kan skapa, upptäcka och ansluta till andra fotografer på plattformen.

VSCO är gratis att ladda ner och använda. Skaparens community och full funktionalitet i appen kräver dock ett årligt prenumeration. Med prenumerationen får du tillgång till gemenskapen och tillgång till alla verktyg i appen.

Vad vi gillar :

 • Det finns så många filter och sätt att redigera dina foton att kreativiteten är oändlig.

Vad vi inte gillar :

 • Det finns inget sätt att köpa alla appens tillgångar utan att betala för VSCO X-communityupplevelsen. Om du vill ha alla verktygen måste du också ta itu med gemenskapsutrustningen på din app.

04

av 10

Adobe Lightroom CC: Bäst för att fånga och redigera allt-i-ett

Om du vill kunna fånga dina foton och redigera dem alla i samma app levererar Adobe Lightroom. Du kan använda din kamera för att fånga i RAW-format och använda läget High Dynamic Range för att automatiskt utöka exponeringsområdet.

Redigera dina foton på några sekunder efter att du tagit dem med avancerade redigeringsverktyg som ton, exponering och kontrast. Även om Adobe Lightroom är gratis att ladda ner, finns det Premium-funktioner du inte vill missa för ett betalt månadsabonnemang. Prenumerationen är en del av Adobes Creative Cloud-plan.

Vad vi gillar :

 • Ta foton när som helst och redigera dem snabbt alla i samma app.

Vad vi inte gillar :

 • För enkel telefonfotografering är prenumerationen lite dyr om den inte används för några andra Adobe-produkter.

05

av 10

MuseCam: Bästa kameraapp för iPhone med unika förinställningar

Ett filter är en sak, men specialdesignade förinställningar sammansatta av världens främsta skapare är en annan. MuseCam erbjuder en helt manuell kamera som ger dig full kontroll. Den lysande stjärnan är dock MuseCams många förinställda alternativ som snabbt kan ge foton ett unikt och professionellt utseende.

MuseCam är gratis att ladda ner, men några av förinställningarna och andra redigeringsverktyg är bara tillgängliga genom köp i appen.

Vad vi gillar :

 • MuseCams förinställningar är vackra och ger ett professionellt utseende till valfritt foto snabbt.

Vad vi inte gillar :

 • De flesta funktioner är avancerade och kan ta lite tid att lära sig att använda korrekt.

06

av 10

Focos: Bästa iPhone-kameraapp för beräkningsfotografen

För den dubbla kameran som finns på iPhone 7 Plus och iPhone X är Focos en app som inte kan missa för framtiden. Istället för optiska processer använder beräkningsfotografering digital beräkning för att bearbeta bilder. Focos låter dig använda verklig 3D-avbildning för att redigera foton tagna med dubbla kameran.

Inbyggda videotutorials, riktiga bokeh-effekter och möjligheten att lägga till flera ljuskällor i en bild gör Focos till ledande inom framtidens fotografering.

Focos är gratis att ladda ner, men det finns köp i appen för att låsa upp avancerade redigeringsfunktioner till olika kostnader.

Vad vi gillar :

 • Videoinstruktionerna i appen ger vem som helst chansen att prova fotografering på ett nytt sätt.

Vad vi inte gillar :

 • Appen kan använda vissa uppdateringar för att adressera användbarhet och design. Det är lite mer besvärligt att använda än andra appar på den här listan.

07

av 10

Rookie Cam: bästa iOS-kamera-appen för nybörjare med fotografering av iPhone

Det finns så många redigeringsfunktioner inom Rookie Cam som gör den till den perfekta fotoupp för alla fotografnivåer. Men det är lätt att använda och enkel design gör det till ett utmärkt val för nybörjare.

Du kan knäppa foton med livefiltret eller använda 300+ -snitt för att utforma dina foton noggrant. Det finns 170 filter i 15 olika teman, 40 skönhetsfilter för porträtt, en komplett collagemaskin och fotoglätt.

Rookie Cam är gratis att ladda ner men erbjuder köp i appen för att låsa upp olika filter och redigeringsverktyg.

Vad vi gillar :

 • Rookie Cam har allt, från professionella redigeringsverktyg till en inbyggd collage maker.

Vad vi inte gillar :

 • Även om Rookie Cam erbjuder några professionella redigeringsverktyg, för fotografer som letar efter fotografier i gallerikvalitet, kanske denna app inte är det bästa valet.

08

av 10

Enlight Quickshot: Bästa kameraprogram för hisnande landskap och porträtt

Förvandla landskapet från tråkigt till hisnande med Enlight Quikshot. Denna iPhone-kamera-app tillåter fotografer att fånga actionbilder i strob-läge, använda Sky Control för att omvandla alla vanliga landskapsbilder och erbjuder on-the-go batchredigering för snabbhet.

Enlight Quikshot är gratis att ladda ner men erbjuder köp i appen för att låsa upp lägen som Sky Control och andra professionella redigeringsfunktioner.

Vad vi gillar :

 • Enlys unika Sky Mode är perfekt för att snabbt och vackert förändra landskap.

Vad vi inte gillar :

 • Denna app lämnar mycket att önska om du inte drar nytta av inköp i appen.

09

av 10

Camera +2: Bäst för fotografer av alla färdighetsnivåer

Camera +2 är en komplett omskrivning av den ursprungliga och populära Camera +. Den kombinerar enkla verktyg med mer komplexa professionella redigeringsverktyg för att ge alla något att njuta av. Appen inkluderar RAW-fotograferingsförmågor, djupinspelning, olika fotograferingslägen för olika foton och mer.

Använd Camera + 2s Lightbox för att enkelt överföra foton från alla enheter och lagra dina foton tillfälligt för att spara utrymme. Du måste betala för att ladda ner Camera +2 i App Store.

Vad vi gillar :

 • Denna app har allt du behöver för att ta professionella iPhone-bilder snabbt.

Vad vi inte gillar :

 • Menyerna är lite svåra att använda på mindre iPhone-skärmar.

10

av 10

Huji Cam: Den mest unika kamera-appen

Denna lista skulle inte vara fullständig utan en spräng från förflutna. Huji Film-appen tar dina bilder tillbaka till 1998, komplett med en orange datumstämpel. Huji Film påminner oss om det roliga vi hade med analog film, vilket ger dina bilder ett unikt utseende.

Huji Film-appen är gratis att ladda ner och använda, men det finns annonser i appen.

Vad vi gillar :

 • Foton tar en unik snurrning med det analoga filtret och datumstämpeln.

Vad vi inte gillar :

 • Foton tagna med appen filtreras och sparas. Originalfotoet sparas inte utan filter.