Huvud webbsökning De tio bästa MP3-spelarna för 2019
webbsökning

De tio bästa MP3-spelarna för 2019

De tio bästa MP3-spelarna för 2019
Anonim

Få åtkomst till dina favoritlåtar för mindre

 • Sökmotorer
 • Säkerhet och integritet
 • Att köra en webbplats
 • av David Beren och Jay Alba

  140

  140 personer tyckte att den här artikeln var till hjälp

  Våra redaktörer undersöker, testar och rekommenderar oberoende de bästa produkterna; Du kan lära dig mer om vår granskningsprocess här. Vi kan få provision för inköp gjorda från våra valda länkar.

  Genomgång

  • Bästa övergripande: Sony NWE395 på Amazon, "Ett exceptionellt alternativ för pendlare och resenärer med 35 timmars batteriets livslängd."
  • Bäst för träning: AGPTEK A01T 8 GB Bluetooth MP3-spelare på Walmart, "snygg och smal, designad med sex peksknappar och en 1, 8-tums TFT-skärm i färg."
  • Bästa budget: MYMAHDI MP3 / MP4 Music Player på Amazon, "Perfekt för den person som kanske inte är den mest, hur ska vi säga, ansvarig när det gäller deras prylar."
  • Bästa iOS-spelare: iPod touch (7: e generationen) hos Amazon, "En mycket prisvärd MP3-spelare när du överväger allt det erbjuder."
  • Bästa ljudkvalitet: Sony NW-A35 16 GB Walkman hos Amazon, "Med en S-Master HX digital förstärkare som skär snedvridning och buller över ett stort antal frekvenser."
  • Bästa kontroller: AGPTEK A29 på Walmart, "Erbjuder 55 timmars uppspelning på en två timmars laddning."
  • Bästa kompakt: AGPTEK Clip MP3-spelare hos Amazon, "Alla funktioner i en solid MP3-spelare i ett litet paket."
  • Bästa allt-i-ett: Sony NWZWS613BLK 4 GB Bluetooth Sports Wearable på Amazon, "Med en omlindad design för en lätt men ändå säker passform som till och med är vattentät upp till två meter."
  • Bäst att köra: SanDisk Clip Sport Plus hos Amazon, "Klippet på baksidan av spelaren är ett bekvämt sätt att se till att det inte faller av kroppen när du tränar."
  • Bäst för Lossless Audio: Berennis Bluetooth MP3-spelare hos Amazon, "Ett prisvärt sätt att höra din musik i sin fulla kvalitet."

  Våra toppval

  Bästa övergripande: Sony NWE395

  4, 1

  Köp på AmazonBuy på B&H Photo Video

  3, 2

  Köp på Walmart

  3, 7

  Köp på Walmart

  Köp på Amazon

  "Den här MP3-spelarens ljudkvalitet är riktigt bra, " skänkte en av våra testare. ”Det är lugnande för öronen och inte för starkt. Dess volymkapacitet är också väldigt omfattande. ”Våra granskare tyckte också att det var enkelt att använda, med en som noterar att” menyalternativen är verkligen lätta att förstå. ”Vad måste förbättras? "Den här enheten var skrymmande, skärmens upplösning kunde bli bättre och dess främre knapp och lampor kunde vara mer attraktiva, " rapporterade en testare.

  Testresultat: AGPTEK A01T (bäst för träning)

  3, 2

  Köp på Walmart

  Denna MP3-spelare hade solid ljudkvalitet och en fin design, enligt våra testare. En granskare tyckte också att det var en idealisk kombination av lätt och hållbart. Dess skärmkvalitet var dock inte på nivå, enligt en testare: "Det är inte skarp alls, " konstaterade hon. Våra granskare önskade också att enheten var mer anpassningsbar.

  Testresultat: MYMAHDI MP3 / MP4 musikspelare (bästa budgeten)

  3, 7

  Köp på Amazon

  En av våra testare tyckte att den här enheten totalt sett var ett bra värde för priset: "Inkluderingen av FM-radion och röstinspelaren är fina förmåner, " konstaterade han. Det var också kompakt och enkelt att använda, enligt våra granskare. En testare sammanfattade negativerna: "Skärmen med låg upplösning, medioker ljudkvalitet och dåligt skriven bruksanvisning ger bort att detta är en budgetenhet."

  Testresultat: Sony NW-A35 16 GB Walkman (bästa ljudkvalitet)

  3, 7

  Köp på Amazon

  "Med en hel mängd algoritmer som förbättrar uppspelning och en solid distorsionsfri DAC är detta en utmärkt spelare för din förlustfri ljudsamling, " raved en av våra testare. Förutom det högkvalitativa ljudet gillade våra granskare sin breda kompatibilitet med WAV-, AIFF-, mp3- och FLAC-filer och det smidiga användargränssnittet. När det gäller negativ, önskade en av våra testare att det skulle bli lite hårdare. Våra granskare noterade också sin branta prispunkt, särskilt med tanke på att den inte har internetfunktioner. Nedersta raden: "Om du har en stor samling nedladdad musik, och mycket av det är förlustfritt, är detta ett fantastiskt fordon för att spela upp det", konstaterade en av våra testare.

  Testresultat: AGPTEK A29 (bästa kontroller)

  3, 7

  Köp på Walmart

  "För priset skulle det vara svårt att inte rekommendera den här enheten, " sa en av våra testare om AGPTEK A29. Våra granskare var fans av dess solida konstruktion och "intuitiva knappsystem." En av våra testare kommenterade, "Med en styv, borstad aluminiumbaksida känns inte bara den här enheten robust, men den är mindre benägen att glida från din hand." vad gäller negativ, förklarade en av våra granskare, "Utan en standout DAC inbyggd, kommer du inte att få Marquis-uppspelning på denna mediaspelare." Andra klagomål från våra testare inkluderade bristen på AIFF-kompatibilitet och en "klumpig" -meny . Å andra sidan påpekade en av våra granskare: "Trots att programvaran UX är lite svår, gör det snabba, lättåtkomliga knappsystemet att navigera det till en nära bris."